Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88143 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E75
Verzija je 1.0, pokrenut na Visti. Mislim da je grafička malo zaj*bavala (Pokrenuto na GeForce 6600, 256mb).

Isto sam imao bag da mi potpuno nestane nišan, kada sam sve detalje stavio na maksimum, iako ga nisam isključio  Smile
E bice da ti onda igra zesce baguje,trebao si pre nego krenes sa igranjem proveriti koji su sve patchevi izasli za igru pa to lepo poskidas,dignes igu na vecu verziju i onda sebe postedis muke.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson k800i
Imao sam i ja taj bag u mom kratkom susretom sa igrom i bilo mi je mnogo glupo, ali nashao sam nachin da reshim taj problem. Samo Gama na max u podeshavanjima i rokash. Dobro jeste da te svetlo iz pushke zaslepi malo i kada izadjesh napolje izgleda kao da si u raju, ali to je i dalje bolje nego da budesh Alone in the Dark,
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K610i
Imao sam i ja taj bag u mom kratkom susretom sa igrom i bilo mi je mnogo glupo, ali nashao sam nachin da reshim taj problem. Samo Gama na max u podeshavanjima i rokash. Dobro jeste da te svetlo iz pushke zaslepi malo i kada izadjesh napolje izgleda kao da si u raju, ali to je i dalje bolje nego da budesh Alone in the Dark,

Istina bolje je, ali pomalo kvari taj post-apokaliptični šmek, pošto treba da bude mračno. A i velika gamma je ubistvo za oči  Smile

E bice da ti onda igra zesce baguje,trebao si pre nego krenes sa igranjem proveriti koji su sve patchevi izasli za igru pa to lepo poskidas,dignes igu na vecu verziju i onda sebe postedis muke.

Ne mogu, kod pirata sam uzeo... jbg  Smile
A i to je odgovor za sve bagove i upozorenje: Kupujte Originale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E75

Istina bolje je, ali pomalo kvari taj post-apokaliptični šmek, pošto treba da bude mračno. A i velika gamma je ubistvo za oči  Smile

Ne mogu, kod pirata sam uzeo... jbg  Smile
A i to je odgovor za sve bagove i upozorenje: Kupujte Originale  Smile
A ko ti kaze da orginal nema bagove i u cemu se razlikuje orginal od pirata,nemoj druze biti naivan,ja znam jednog druga zaludjenika za tom igrom on je kupio orginal da bi se resio tih bagova i sta mislis jel se resio bagova.....?
naravno da nije,orginal neutice na to,da bi se ispravili neki bagovi u igri utice patch,a za stalkera ih je izaslo ako se nevaram cak 6. i za svaki patch treba i poseban krek ali svega toga ima na netu tako da samo se treba biti malo vredan i problemi i bagovi u igri se mogu prevazici.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E71 Kinez
Ja uopšte nisam imao bagove,barem mi se čini samo sam jednom video tamo kod deponije (garbage) imo sam onaj stalni zadatak koji se dobija čini mi se kada se tu prolazi da pomognem onima da pobede bandite i ja ih sve pobijem i jedan se zakači kod ograde ko da mu ruka prošla kroz tu metalnu ogradu i samo se drma a kada ga nanišanim bude crveno a na mapi je siva tačka što znači da je mrtav i tamo visi celu igru  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E75
Ja uopšte nisam imao bagove,barem mi se čini samo sam jednom video tamo kod deponije (garbage) imo sam onaj stalni zadatak koji se dobija čini mi se kada se tu prolazi da pomognem onima da pobede bandite i ja ih sve pobijem i jedan se zakači kod ograde ko da mu ruka prošla kroz tu metalnu ogradu i samo se drma a kada ga nanišanim bude crveno a na mapi je siva tačka što znači da je mrtav i tamo visi celu igru  Smile
E to se i meni znalo desavati na nekoliko mesta,uvek se neko zaglavi negde u zidovima i onda ostane ziv,nemogu ga ubiti i kvari mi zadatak jer ga nemogu ubiti a nemogu ni doci do njega,al sa patchom 1.005 i 1.006 nisam imao takvih zajebancija,takodje jedan od gadnih bagova koji mi se desavao u igri jeste da neke bitne ljude sa kojima treba razgovarati ili ih nesto pitati budu ubijeni od onih mutiranih pasa i lisica i onda nemogu odraditi taj zadatak i onda se moram vracati malo unazad i iz tamo neznam kog ucitavanja mi se desi da nezabaguje i da ti koji mi trebaju ostanu zivi.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
SonyEricsson k800i
Mom drugu se deshavalo na jedan save to da koju god pushku da uzme i bila ona u najgorem ili najboljem stanju ona mu se zakochi. Problem nije reshio kada je uchitao ni stariji save vec startovanjem nove igre.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Citat
A ko ti kaze da orginal nema bagove i u cemu se razlikuje orginal od pirata,nemoj druze biti naivan,ja znam jednog druga zaludjenika za tom igrom on je kupio orginal da bi se resio tih bagova i sta mislis jel se resio bagova.....?
naravno da nije,orginal neutice na to,da bi se ispravili neki bagovi u igri utice patch,a za stalkera ih je izaslo ako se nevaram cak 6. i za svaki patch treba i poseban krek ali svega toga ima na netu tako da samo se treba biti malo vredan i problemi i bagovi u igri se mogu prevazici.
Citat
Zvaničnih pečev je izašlo peti to: stkww10001,stkww10003.stkww10004.stkww10005.stkww10006.Peč 10002 je spojen sa 10003.
Što se tiče bagova i originala to stvarno nema veze.Potpuno je isto.Ja imam tri verzije.Jedan je pirat sa crackom drugi je pirat sa Alkoholom i treći je original(burazer dobio uz grafičku pa mi poklonio).Ti bagovi gde gde likovi prolaze i zaglavljuju se u zidove nisu ispravljeni ni sa zadjim pečom.To baš i neutiče mnogo na igru sem što može da bude smešno(jedan lik je  okačio na youtube video gde uz muziku igra tako zaglavljeni NPC).Verovatno nisu ispravljeni ni bagovi koji utiču na igru pre svega u vezi zadataka koje dobijaš.One glavne što su barem mene nervirali su ispravljeni.Najviše me nervirao kad dobiješ misiju od generala Voronjina da ubiješ bandita zvanog Poker.Njega jednostavno nije bilo moguće pronaći iako na mapi zadatka pokazuje da je tu.Maltretirao sam se satima dok nisam definitivno shvatio da je bag.Mislim da je tek sa pečom 10004 to ispravjeno.
Što se tiče krekova za pečevi to koliko znam nije potrebno.Potrbno je istim krekom ponovo krekovati kao i prvi put.U pitanju je samo XR_3DA.exe a on nema veze sa pričom ,on samo pokreće igru.
« Poslednja izmena: 03. Avg 2008, 00:59:41 od purke62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
inace ako niste videli za clear sky:

MINIMAL:
- Microsoft Windows 2000(SP4)/XP/Vista (SP1)
- Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
- 512 MB RAM
- 10 GB free hard disc space
- 128 MB DirectX 8.0 compatible card / nVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9600
- Keyboard, Mouse
- LAN / Internet for Multiplayer
- Microsoft Windows XP/Vista (SP1)
- Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
- 1.5 GB RAM
- 256 MB DirectX 9.0c compatible card / nVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 2900 XT
- Keyboard, Mouse

RECOMMENDED:
- Microsoft Windows XP/Vista (SP1)
- Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
- 1.5 GB RAM
- 256 MB DirectX 9.0c compatible card / nVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 2900 XT
- Keyboard, Mouse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Apple iPhone 5
nece moci na 8600gt Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.