Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88244 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
jbt , igro bi opet , al neam vremena ... pichim tw ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja cekam Clear Sky...hehehehe...  Smile Smile
upravo sam bio gledao i screenove sa Gamespota.sjajni su!bice ubacen i kompleks Duga 3 radara,pravog preko-horizontskog radara koji je napusten posle Cernobilja(mnogi upravo zbog tog ogromnog i vaznog kompleksa i veruju da je Cernobilj sabotaza(ja delim to misljenje...)).ako nekoga zanima,mogu da mu dam ceo istorijat cele ZONE...
jedva cekam da izadje...
« Poslednja izmena: 08. Maj 2008, 18:43:22 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
info za S.T.A.L.K.E.R.A.S.E
nocas sam skinuo S.T.A.L.K.E.R.Clear.Sky.E3.Demo, tezak je 391 MB. postavljen je na valhalla torrentu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Život je kurva...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ja sam igrao na Intel Celeron 1.7Ghz
512 SD RAM
GeForce FX 5500 256 MB 128 bit
Smile

štekalo je, pogotovu dugo se učitavala igra... ali nisam htio da silujem računar, pa sam obrisao igru
IP sačuvana
social share
Srećan sam, to je čudesan dar.
Jos samo korak i savladaću strah,
sve je prošlo, sve je iznad nas
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E71 Kinez
eh posle pauze od dva meseca i boravljenju u windovs vista gde nemam stalkera vratio sam se u xp jer me je napao jebeni microsoftov genuine i sjebo mi vistu,pa sam se sada malo smirio i lagano opet picim po xp-u prvo sto sam odgledo od ikonica je bio S.T.A.L.K.E.R: The Shadow of Chernobyl i reko aj posle dugog vremena da pokušam da pređem taj Stalker Černjobiljov i idem ja tako i zguzim se ,onaj prvi deo što sam davno igrao koji sam možda pola prešao za mesec dana,a ovu drugu polovinu pređem za evo nepunih možda 10 časova, i eto tog zadivljujućeg i jednog od zanimljivijih krajeva padanja šrafova u vidu zlata i smejanja ovog mog debilnog lika i na kraju padanja zida i credits,a pošto meni sada ide jeb__i prijemni ispit nemam vremena da se zafrkavam,ali bi voleo nešto da znam,a što bi mi mogao reći bizmark:
   1. gde se može naći taj "famozni" dekoder od kojeg (kao) nešto zavisi,
   2. dil sa kojim likom i gde je taj lik se spominje od koga zavisi završetak u odnosu da li prihvatiš taj dil ili ga neprihvatiš,
   3. da li se misija find a wishgranter mora imati ma na koji način mi prešli igru ili se može nekako zaobići
   4. da li je ovo neka greška ili sam ja svojim učinkom doprineo da meni nestane flashlight imo sam ga na početku malo i onda ga nemam,klikam l ali neće da se upali i moro sam tako da prelazim sve one mračne hodnike,podzemlja i na kraju kod černobila one hodnike znači nevidim protivnika samo kad mi se na nišanu pojavi crveno ja krenem rafal imal neko znanja da mi reši ovaj problem?

Ono što me jako zadivljuje kod ove igre a imam utisak da je tako je to što ti možeš naći neki predmet koji se nalazi u nekoj olupini od kamiona u nekom Yantaru,od kojeg zavisi da li se mogu odključati neka vrata u podzemlju kod recimo The Dark Valley-a

i zanima me samo još nešto a odnosi se na nastavak Stolkera (Clear Sky) da li bi dual core procesor koji ima 1,6 GHz,odnosno pošto se to računa zajedno ako se nevaram 3,2 GHz i sa naprimer Grafičkom NT8800 ?

pozdrav svim playerima С.Т.А.Л.К.Е.Р.: Д Шедов оф Чернобил-а Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 03:06:12 od Bane93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
i zanima me samo još nešto a odnosi se na nastavak Stolkera (Clear Sky) da li bi dual core procesor koji ima 1,6 GHz,odnosno pošto se to računa zajedno ako se nevaram 3,2 GHz i sa naprimer Grafičkom NT8800 ?
pa procesor je malo ljaksa ali 8800 bombona... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E75
eh posle pauze od dva meseca i boravljenju u windovs vista gde nemam stalkera vratio sam se u xp jer me je napao jebeni microsoftov genuine i sjebo mi vistu,pa sam se sada malo smirio i lagano opet picim po xp-u prvo sto sam odgledo od ikonica je bio S.T.A.L.K.E.R: The Shadow of Chernobyl i reko aj posle dugog vremena da pokušam da pređem taj Stalker Černjobiljov i idem ja tako i zguzim se ,onaj prvi deo što sam davno igrao koji sam možda pola prešao za mesec dana,a ovu drugu polovinu pređem za evo nepunih možda 10 časova, i eto tog zadivljujućeg i jednog od zanimljivijih krajeva padanja šrafova u vidu zlata i smejanja ovog mog debilnog lika i na kraju padanja zida i credits,a pošto meni sada ide jeb__i prijemni ispit nemam vremena da se zafrkavam,ali bi voleo nešto da znam,a što bi mi mogao reći bizmark:
   1. gde se može naći taj "famozni" dekoder od kojeg (kao) nešto zavisi,
   2. dil sa kojim likom i gde je taj lik se spominje od koga zavisi završetak u odnosu da li prihvatiš taj dil ili ga neprihvatiš,
   3. da li se misija find a wishgranter mora imati ma na koji način mi prešli igru ili se može nekako zaobići
   4. da li je ovo neka greška ili sam ja svojim učinkom doprineo da meni nestane flashlight imo sam ga na početku malo i onda ga nemam,klikam l ali neće da se upali i moro sam tako da prelazim sve one mračne hodnike,podzemlja i na kraju kod černobila one hodnike znači nevidim protivnika samo kad mi se na nišanu pojavi crveno ja krenem rafal imal neko znanja da mi reši ovaj problem?

Ono što me jako zadivljuje kod ove igre a imam utisak da je tako je to što ti možeš naći neki predmet koji se nalazi u nekoj olupini od kamiona u nekom Yantaru,od kojeg zavisi da li se mogu odključati neka vrata u podzemlju kod recimo The Dark Valley-a

pozdrav svim playerima С.Т.А.Л.К.Е.Р.: Д Шедов оф Чернобил-а Smile Smile Smile

Ajd da probam da ti odgovorim na neka od tvojih pitanja,pa idemo redom.

1.Sto se tice dekodera njega nemozes naci ako pre toga neodradis neke zadatke i obavis razgovor sa Doktorom u onom tajnom sklonistu gde ce ti se pojaviti kao zadatak da nadjes taj Dekoder koji se nalazi u Pripyat-u u jednom od hotela,nije ga tesko naci kad vec stignes u Pripyat,kad ga nadjes i odes u elektranu imaces jednu prostoriju u kojoj se stepenicama popnes gore i na kraju hodnika ces naci jedna zakljucana vrata koja ces samo sa tim dekoderom otkljucati,tu nailazis na jos jednu vecu gomilu vojske i kda ih sve sredis dolazis do jedna prostorije sa nekim svetlecim kuglama koje bi ti savetovao da sjebes sa vrata jer ako udjes i pocnes da ih unistavas vrata ce se zatvoriti i onda ce izaci neka vatra koja ce te uzasno nervirati i oduzimati energiju,kad sve sjebes imaces ponudu za dilll dal da se pridruzis ili ne,ako odbije nastavljas igru u drugom pravcu i ka jednom drugacijem zavrsetku,ako prihvatis dill onda opet klasika pozelsi bogatstvo...itd.

2.Jedan od dilova sam ti objasnio u odgovoru pod brojem 1.

3.Nisi obavezan da ides kod wishgranader-a

4.Neznam kako si ovo uspeo sa flashom,nisam imao tih problema uvek sam imao to svetlo i jos i nocno svetlo,tako da neznam kako ti se ovo desilo.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K610i
Citat

I ja sam imao isti problem. Moraceš da podešavaš grafiku u igri, ja sam tu nešto lupao, pa sam uspeo nekako da popravim  Smile . Smanji  malo rezoluciju, detalje itd... to će upaliti (lampu)  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2008, 16:57:12 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Nokia E75
Citat

I ja sam imao isti problem. Moraceš da podešavaš grafiku u igri, ja sam tu nešto lupao, pa sam uspeo nekako da popravim  Smile . Smanji  malo rezoluciju, detalje itd... to će upaliti (lampu)  Smile
Neverujem da ovo ima veze sa time,igrao sam ovu igru ni sam neznam kolko puta i to na dva razlicita racunara,imao sam raznih bagova u igri,ali ovo sa lampom mi se nikada nije desilo,neznam na koju si verziju digao igru,ali znam da mnogo-mnogo manje baguje kad se digne na 1.005,cuo sam da i ima i patch 1.006 ali jos nisam isprobao sa njime.
Vredi probati,samo sejvovi neradi ako podignes igru na vecu verziju....jbg.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K610i
Verzija je 1.0, pokrenut na Visti. Mislim da je grafička malo zaj*bavala (Pokrenuto na GeForce 6600, 256mb).

Isto sam imao bag da mi potpuno nestane nišan, kada sam sve detalje stavio na maksimum, iako ga nisam isključio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.