Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88510 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
@Samurai
Igrao sam igru jedno 6 ili 7 puta i imao dosada 4 razlicita zavrsetka,a medju njima je bio i taj jedan koji me je zbunio,to da sam otkrio da sam ja STERLOK...... Smile

@Darkorin
E moj druze ti si na spurotnom kraju tog ulaza,otidji na drugi kraj tog podvoznjaka i mozes komotno uci,to je bre onaj kraj gde je srusen onaj helikopter kad si morao pomoci onom profesoru da ga dovedes do Yantara,znacin ide druze tamo da helikoptera i videces da se mozes spustiti dole i da seva struja u tu je ta jebena porodicna puska.
« Poslednja izmena: 07. Apr 2008, 09:18:55 od bizmark »
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 22258
Zastava Winterfell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson HGPORI
@Samurai
Igrao sam igru jedno 6 ili 7 puta i imao dosada 4 razlicita zavrsetka,a medju njima je bio i taj jedan koji me je zbunio,to da sam otkrio da sam ja STERLOK...... Smile

@Darkorin
E moj druze ti si na spurotnom kraju tog ulaza,otidji na drugi kraj tog podvoznjaka i mozes komotno uci,to je bre onaj kraj gde je srusen onaj helikopter kad si morao pomoci onom profesoru da ga dovedes do Yantara,znacin ide druze tamo da helikoptera i videces da se mozes spustiti dole i da seva struja u tu je ta jebena porodicna puska.
i ja sam imao takav zavrsetak.
stvarno je zbunjujuce Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E71 Kinez
Moj drug koji je expert za S.T.A.L.K.E.R. kaze da je provalio Bug u igrici,kada se treba da se udje u sobu za taj dekoder da se vrata od sobe koja se nemogu otvoriti mogu otvoriti tako sto se oruzje baci na taster G (kako kome) i da se vrata odskrinu i prodje se kroz tu supljinu i nadje dekoder,.....ja sam daleko odatle.
Radim misiju kada treba da se udjem u bazu Bandita kod "The Dark Valley" i trebam da nadjem ulaz u neku laboratoriju "entrance lab" i to sa neka dva kljuca, jedan mi je dao onaj barkeep,a drugi da uzmem od tog nekog vodje bandita,ja sam njega ubio,dal sam uzeo nesecam se,nevidim kljuceve,ali dal neko zna gde je taj ulaz od laboratorije jebem ga,vec sat vremena se mucim tuda,.... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
Moj drug koji je expert za S.T.A.L.K.E.R. kaze da je provalio Bug u igrici,kada se treba da se udje u sobu za taj dekoder da se vrata od sobe koja se nemogu otvoriti mogu otvoriti tako sto se oruzje baci na taster G (kako kome) i da se vrata odskrinu i prodje se kroz tu supljinu i nadje dekoder,.....ja sam daleko odatle.
Radim misiju kada treba da se udjem u bazu Bandita kod "The Dark Valley" i trebam da nadjem ulaz u neku laboratoriju "entrance lab" i to sa neka dva kljuca, jedan mi je dao onaj barkeep,a drugi da uzmem od tog nekog vodje bandita,ja sam njega ubio,dal sam uzeo nesecam se,nevidim kljuceve,ali dal neko zna gde je taj ulaz od laboratorije jebem ga,vec sat vremena se mucim tuda,.... Smile
Sto se tice tog buga oko dekodera to mi se nije desavala,tacno znam gde se nalazi dekoder i komotno se moze uci u tu prostoriju i uzeti dekoder,a sto se tice onog kad trebas uci u labaratoriju i oni kljucevi tu nema nista posebno,odes tamo u ono sto je kao neka fabrika,ubijes onog kretena,a i sve one kolko ih ima,kad ubijes onog glavnog i dodjes do njega da ga predjeparis,automatski ce se uzeti kljucevi i onda kreces u labaratoriju,tamo te cekakaju jos dvoje kodiranih vrata,za koje moras naci sifre,za prva vrata sifra je kod jednog naucnika u nekoj malo prostoriji gde ce te jebati neka vatra i neki krelci sto se sutiraju,a drugu sifru ces naci u nekom kao podrumu i tamo te ceka neko veliko stvoranje sto samo lupa nogama i tako ti skida energiju,tu ces kad ga ubijes opet naci mrtvog naucnika i drugu sifru.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E71 Kinez
hvala

a ja šaban se motam oko one dizalice umesto da odem u te zgrade i nađem ulaz jbg,evo sve sam pobio,otključao i kada izađem iz podzemlja, dođe ova jebena vojska,a ja krvarim,a nemam onih sranja protiv krvarenja,jedva se izvuče i istrošio sam oko 15 medkita hehe

hvala još jednom Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung S8
Jel moze neko da mi napise Cd - key za S.T.A.L.K.E.R? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
Jel moze neko da mi napise Cd - key za S.T.A.L.K.E.R? Smile Smile Smile
ovo moras traziti preko PM,jer spada u pirateriju,a to je zabranjeno na forumu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 354
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung d600
e ljudi u jednom delu sam se sreo sa nekim doktorom u sterlokovom secret stash i on mi je rekao da sam ja sterlok i pita jel sam izgubio pamcenje...
onda me je poslao do nekog drugog secret stash u nekom hotelu tako nesto.....
dali da nastavim da igram ili  nakraju opet necu imati dobar zavrsetak Smile
plz odgovorite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia E75
e ljudi u jednom delu sam se sreo sa nekim doktorom u sterlokovom secret stash i on mi je rekao da sam ja sterlok i pita jel sam izgubio pamcenje...
onda me je poslao do nekog drugog secret stash u nekom hotelu tako nesto.....
dali da nastavim da igram ili  nakraju opet necu imati dobar zavrsetak Smile
plz odgovorite
To moze uticati tako sto ces ako u tom drugom tajnom sklonistu naci onaj Decoder zbog kojeg i ides tamo,nalazi je u jednom Motelu ili Hotelu,nesecam se tacno,e sada ako nadjes taj dekoder mozes dobiti i drugaciji zavrsetak jer sa njime ces moci otkljucati jedan tako reci tajna vrata i otici do nekih okruglih svetlecih kugli koje moras sa vrata razbiti,jer ako udjes i pocnes da ih unistavas izletece neka vatra koja ce ti kidati energiju,zato najbolje da budes kod vrata onda ti nista nemoze,kada sjebes sve te kugle imaces ponudu za novi dil,ako prihvatis dil onda je opet onaj klasicni kraj gde se ono sve urusava natebe i sve ono bla,bla,bal,al ako odbijes dil e onda igra se opet nastavlja i to u drugom i mnogo zanimljivijem smeru,zato ti je moj savet kada dodjes do toga nemoj prihvatiti taj dil pa ces videti sta te sve dalje ceka.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
kad vas vidim kako postujete na ovoj temi i kad vidim ovaj bizmarkov karaula licni text odma mi se igra stalker  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.