Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88327 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
au,jos se aska ovde,a?ako,ako...
znaci trebam da im pomazem u nekim malim misijama???(malo sam vam dosadio sa ovim pitanjima)
Mnogo,mogo toga treas da odradis sa nekom od frakcija,od svake ces dobijati razne i zanimljive zadatke,koji ce ti mnogo produziti igranje i samim tim ce biti i mnogo zanimljivije.
Ja kad igram ovu igru znacin igram je tolko polako i opusteno,moram da zavirim u svaki deo teble,da sve ispitam,pokpim sta se pokupiti moze,prihvatam sto vise zadataka i onda igra posaje extra.
Najbitnije u svemu tome je ici bez zurbe,sad zavrsi ovo kao si igrao i onda odmori i sledeci put kad krenes da igras idi samo polako i opusteno .
i ja isto...  Smile  Smile jbg-takav sam u igricama-perekcionista...  Smile
i opet,ma kolko je puta preso,i ma kolko je dobro poznavao,ZONA uvek moze da te iznenadi,zar ne kolega @Bizmark?  Smile
« Poslednja izmena: 01. Apr 2008, 23:52:30 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Apple iPhone 5
e moze neko da mi pomogne...
ne mou da nadjem stash gde mogu da nadjem informacije o sterloku nalazi se na agroprom institute negde u podzemlju(treba mi put do tamo)...
plz odgovorite hitno je Smile
Udjes u one podzemne hodnike,tamo imas jednog mutanta koji moze biti nevidljiv ali ga lako sredis,zatim tu ima jos i par vojnika,pogledas taj zadatak na PDA i ukljucis da te vodi kao onaj neki GPS do tog mesta i kako se budu smanjivali metri,tako ces doci do nekih kutija,posto je dosta mracno tu dole upali lampu sa slovom L i kad dodjes do nekih kutija moras skok na jedna,pa na drugu i onda ima ulaz u jednu cev i onda se lepo popnes uz cev i kad udjes gore to je neko tajno sterlokovo skloniste i tamo ces imati neku kartu i iza te karte imas ono sto ti treba da resis za sada taj zadatak.

Posle ovog posta i ja razmisljam da nastavim gde sam stao pre par meseci, mada mi je primamljivije da krenem iz pocetka Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Evo ja sa vec par dana odmaram od CoD4MP i igram lagano i opusteno uvu igru i to po ko zna koji put,samo sam je ovog puta digao na vecu verziju,dosad sam igrao sa izvornom verzijom 1.001,pa onda par puta sa verzijom 1.003 i sada igram na 1.005 gde se vidi kolko je toga extra popravljeno,mada vidim da ima jos nekih sitnih bagova ali opet je uzitak igrati ovo cudo od igre.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 354
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung d600
nije mi jasno igram ispocetka i radim sporedne misije pomazem svima a glavne misije su mi uvek iste samo sto se pojavi jos poneka.. Smile
ako se nevaram neko je rekao da je ovu igru igrao 6 puta i stalno drugacije misije??
a igrao sam polako i opusteno bez zurbe..... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Evo ja sa vec par dana odmaram od CoD4MP i igram lagano i opusteno uvu igru i to po ko zna koji put,samo sam je ovog puta digao na vecu verziju,dosad sam igrao sa izvornom verzijom 1.001,pa onda par puta sa verzijom 1.003 i sada igram na 1.005 gde se vidi kolko je toga extra popravljeno,mada vidim da ima jos nekih sitnih bagova ali opet je uzitak igrati ovo cudo od igre.
aaa,nisam bas nesto diguran u te patcheve...jel mozes da mi das neki savet?imam ih sve,ali cuo sam da posle 1.003 saveovi nece da se ucitavaju...jel znas nesto o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia E75
aaa,nisam bas nesto diguran u te patcheve...jel mozes da mi das neki savet?imam ih sve,ali cuo sam da posle 1.003 saveovi nece da se ucitavaju...jel znas nesto o tome?
Neznam druze ko ti je to rekao ali taj te je slagao,evo vec desetak dana igram sa verzijom 1.005 i sve radi bez ikakvih problema,svak isejv se ucitava bez i jedne greske i dosad me nista nije zajebavalo,samo sto je brate moj tesko sve to podesti sa tim patchevima,znacin u zavisosti od verzije igre,dal je verzija US,Europe ili WorldWide takav moras naci i patch,bezbroj puta mi se desilo dok sam skidao patcheve da skidam(a nepise bas koji je) pocnem sa instalacijom i samo izbaci poruku Wrong version your game version is worldwide,this patch is us version i onda kopaj po netu ponovo odgovarajuci patch,pa onda muka je i naci dobar krek za taj patch ali kad sve to uspes i kad instaliras stvarno su vidne promene i poboljsanja u samoj igri,pogotovo je to vidno na grafici,zvukovima,efektima....
Mada kao sto rekoh ima tu jos par stvari koje bi po mom misljenju trebalo ispraviti ali ajd mnogo je bolje od one prvobitne verzije koja je izasla.
Evo recimo jednog primera gde mene zajebava juce i danas,sad sam od Berkapa uzeo onu misiju da se usunjam u onu bazu uzmem kljuceve od labaratorije X16 i da tamo uzmem one dokumente-verovatno znas o cemu pricam pa d neduzim i sada kad krenem na tu misju i ucitami onaj deo gde na pocetku table imam onog Duty koji razgovara sa onim banditom i kada ti zatrazi pomoc da oslobodis jednog njihovog sto ga vode ona dva bandita,pa onda otrcite tamo do puta pa ti on kaze ti budi tamo,ja cu ovde i na moj znak cemo ih srediti,e moj problem u tom delu je sledeci,sto kolko god sam puta ranije ovo igrao uvek kad udjem na taj deo table onaj Duty ragovara sa tim banditom i trazi tvoju pomoc ali kod mene cim udjem njih dvoje su mrtvi,tu je copor pasa koji ih gricka i jedna jebena ljuta lisica koja me odmah napadne,a svega toga ranije nikada nije bilo,tako da kad udjem u ovaj deo table nemogu da izvrsim tu dodatnu misiju.... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 354
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung d600
jer moze neko meni da odgovori na prethodno pitanje..? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia E75
nije mi jasno igram ispocetka i radim sporedne misije pomazem svima a glavne misije su mi uvek iste samo sto se pojavi jos poneka.. Smile
ako se nevaram neko je rekao da je ovu igru igrao 6 puta i stalno drugacije misije??
a igrao sam polako i opusteno bez zurbe..... Smile

Ma samo ti meni reci koje su ti to glavne misije uvek iste,ono sto ce uvek stojati kao aktivna mislija tokom igre jeste da nadjes sterloka,a sve ostalo je promenjljivo u zavisnosti sta i kako odradjujes,ja nekada recimo odradim one misije vezane za labaratorije x16 i x18 i posle toga bi trebalo da krenes ka army warehouse,red forestu i iskljucivanju odog jebenog sranja za mozak,ja recimo taj deo misije neuzimam,znacin iskuliram berkapa ako nema neki dodatni Job for me,onda lepo u onom bar pricas sa ljudima,sta ima novo,dal imas neki dobar posao za mene i te varijante i onda mozes ocekivati razne lepe misije,a ovako ako uvek igras po onoj default liniji i des kako ti berkap daje zadatke to onda nije bas mnogo zanimljivo igranje.
Tek posle kad odradis bas dosta razlicitih misija kreces kao army warehouse i red forestu........
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 354
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Samsung d600
ja igram te misije sto mi da barkep a i ostale tako pitam ljude usput jer imju neki posao za mene...
prosli put kad sam igrao isao sam isto tako na barkep ali nisam radio druge misije i oni su me poslali kod onog kamena i to nije pravi zavrsetak....
oce me opet poslati kod onog kamena ako igram te misije a i ove ovako sto mi drugi daju?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
mob
Nokia E75
ja igram te misije sto mi da barkep a i ostale tako pitam ljude usput jer imju neki posao za mene...
prosli put kad sam igrao isao sam isto tako na barkep ali nisam radio druge misije i oni su me poslali kod onog kamena i to nije pravi zavrsetak....
oce me opet poslati kod onog kamena ako igram te misije a i ove ovako sto mi drugi daju?? Smile
Pa pazi jedno od resenja moze biti tako sto opet dodjes blizu tog sto ti kazes kamena ali to je onaj Grand Wisher,ali ako neke misije dobro odradis onda ces tokom igre naci jedan dekoder za tajna vrata kod tog grand wishera i onda kad krenes prema njemu ima jedna prostorija gde se penjes gore i na kraju hodnika ces naci ta vrata koja su zakljcana i tu uopterebis taj dekoder i sad tu imas isto dosta da se igras i krljas sa bas zajebanim momcima i na kraju dolazis do jedne prostorije gde ima kako bih ti opisao nekoliko nekih kao svetlecih kuglu u jedno krugu i moj ti je savet da ih sa vrata unistavas jednu po jednu,jer ako udjes i pocnes unistavati onda ceti iskociti ono sranje sto baca vatru i sa njime ces se bas namuciti,al ako ostanes kod vrata ona se onda nezatvaraju i lako mozes to sve sjebati,kda sve to sjebes onda pocinje jedan video i na kraju imas ponudjeno dve stvari da se pridruzis ili odbijes to neko pridruzivanje(nesecam se tacno cega),e ako im se pridruzis onda je kraj i jedno od zavrsetaka,al ako odbijes onda se igra produzava jos malo,izlazis napolje i imas jos odigrati jedan lepi deo levela i tda dolazis jos do jednog novog resenja,a koje je,to vec ostavljam tebi da sam vidis....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.