Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88467 puta)
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Neznam za CoD 4 jos ga nisam probao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Neznam za CoD 4 jos ga nisam probao
E mnogo toga si propustio,odigraj pa ces i sam videti u jedinoj misiji koja se odvija u pripyatu kolko je to sve detaljno oslikano sa stvarnoscu,prvi put kad sam igrao i kad sam poceo tu misiju imao sam osecaj da sam zalutao u igru stalker kolo je neverovatno sve isto odradjeno.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sve mape iz Call of Duty 4 su realno oslikane i pokazuju Pripyat onako kako izgleda,nema nikakvih montazi,dodavanja necega ili oduzimanja.
pa ne bih bas reko...  Smile
a i celokupna prica u CoD4 u Pripyatu je jedna od najtupljih koje su mogli da smisle...em i sto ni ne znaju u kojoj je zemlji Pripyat... Smile
@bobyangle-svaka cast...ja imam gomilu slika iz ZONE,al nisam hteo da ih postavljam,jer nisu vezane za temu...medjutim,nigde nisam mogao da nadjem te WCGove slike od razvojnog tima,tako da je sjajno ovo sto i okacio...bravo!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Ma nerdi se druze ovde o prici iz Call of Duty 4 nego o samom gradu i slicnostima sa stvarnim gradom,jer se secam da sam grad jako dobro upamtio igrajuci stalkera,a kasnije kad sam poceo cod4 i kad smo usli u sam grad to je bilo tolko identicno sa stvarnim gradom da se videlo da je bukvalno grad kompletno oslikan u samoj igri,a to sto prica i sama radnja u ovoj tabli vode na neku drugu stranu to nema veze sa ovim sto mi pricamo o samom izgledu grada,zar ne.... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
video sam da na disku ima i slika tima, ono oni kao u skoli stoje jedan pored drugog ali nije JPG pa ako uspem da je iskopam i prebacim u neki razuman format okacicu je nocas, ako hocete mogu i filmice da stavim, oni su flv po 2-3 Mb
Taman sam bio batalio da ga igram kad nadjoh ovaj disk i eto ponovo sve a CoD cu da probam, imam ga ali ga nisam instalirao, zaludeo sam se sa Crysis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla (Debian-2.0.0.3-1
mob
Nokia 1800
hkj ,Sta ces da uradis Clear Sky-u kad izadje. Po onom sto sam cuo (i video) ja cu poceti samo zbog te igre da stekam pare za nov komp. Smile
E, da, jel se jos ljutis na Boru zbog onog sto je (smo) uradio na svom Stalkeru (upad u warehouse itd.- secas se)? To te pitam posto znam da si emotivno vezan za Stalker..
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D600
E ljudi Clear Sky kada izadje bice opasno. Sve sto sam cuo i video o njemu puno obecava !!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
hkj ,Sta ces da uradis Clear Sky-u kad izadje. Po onom sto sam cuo (i video) ja cu poceti samo zbog te igre da stekam pare za nov komp. Smile
E, da, jel se jos ljutis na Boru zbog onog sto je (smo) uradio na svom Stalkeru (upad u warehouse itd.- secas se)? To te pitam posto znam da si emotivno vezan za Stalker..
to ostavi za PP.glupo je i bespotrebno da pricamo ovde o nasim stvarima i poslovima...
mada,reci cu da vas je upravo ta glupost i dovela do toga da nadjete najgori kraj-Covecanstvo je lose,sa sve falshbakovima,grozotama i uzasima...sami ste krivi za to.  Smile ostalo cemo na PP.
E ljudi Clear Sky kada izadje bice opasno. Sve sto sam cuo i video o njemu puno obecava !!!!!
ja sam video nekoliko gameplayova od jedno 10 minuta i svi izgledaju sjajno i zanimljivo,s tim sto izgleda da jos cuvaju informacije o tome na kakve ce gamadi igrac nailaziti u igri...
bice brojnih akcija-upadanje u prostoriju u timu,zauzimanje baza,upotreba predmeta,i jos brojne novosti...
a sto se tice toga sta cu kad izadje-pa,posto sam cuo da ce mutanti biti mnogo zajebaniji i strasniji(ne obavezno i jaci...),mislim da cu prvo kupiti neki grejac za ruke,i jednu fotelju sa masazerom,jer ja iako sam doktorirao STALKER(Kao i kolega @Bizmark...  Smile),kad god ga igram,skoro uvek se u nekim delovima sledim.upravo zato sto znam da ma kolko neko dobro poznavao igru i interfejs i akciju,ZONU ne moze niko nikada predvideti.kao sto,evo sad skoro kad sam uzeo opet da igram malo u Pripyatu,sam ocekivao da ce sve biti isto kao i prvi put kad sam uso u njega(volim da kuliram u pripjatu...),kad ono-sve cesce i cesce se pojavljuje sve-vise i vise gamadi kako se zadrzavas u njemu kroz igricu.ranije tamo uopste nije bilo pseudodogova po ulicama(samo po stadionu),a sad mi iskoce dve iza ugla.krecem unazad i roknem ih sacmarom,okrnem se na kratko i zadjem iza kamiona,kad ono-odjednom jos 5 pseudodogova i 10 onih malih pacovcica...isto i sa Freedomom i hipicima...samo me zaskacu neki projektili,hipici,gamad,pacovi...tako da ko zna kako ce tek funkcionisati ZONA u Clear Skyju...kao da vec i u starom STALKERU ti nije potrebna puna koncentracija,cak i ako si master,nego sad jos zajebanije...bice opako... Smile Smile
al,neka...ja sam spreman...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone 5
Evo ja sam sad pogledao film. Da budem iskren, jedno 10 dana sam ga skidao, doduse, sa duzim pauzama.
Nisam znao sta da ocekujem i bio sam malo skeptican tokom prve price, ali kraj je odlican!
Jedino me je jebalo sto je titl beli i na eng (koji mi je inace odlican), a pozadina ili crno-bela ili nesto tamno, a moj vid u poslednje vreme nije bas najbolji, pa sam se malo mucio u ponekim trenucima da razaznam sta pise, pa mi je ponesto i promaklo....
E sad, da me pitate da li sam ga skroz razumeo- nisam....mozda bi trebalo ponovo pogledati malo pazljivije....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 354
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung d600
ja bi sad da kupim stalker igru drug mi je preporucio
a kakva je grafika u ovoj igri?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.