Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88962 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Boze,kakav lik. Smile Smile Smile Smile Smile
Bizi nemoj biti dete i reagovati na ovakve glupe postove.
Samo opusteno i teraj dalje. Smile
Ma skroz si u pravu Smile
Retkost je da cure igraju takve igre kao pucaccine,u mom komsiluku ima jedna da kazemo zena oko 35 godina,znacin ona cepa sve moguce igrre,njen sin od nekih desetak godina nemoze da dodje na red od mame i tate koji se samo smenjuju na racunaru,posto vidim da si ti "normalna" osoba ajd ako ti nije problem da opises sta ti je to bilo strasno pa nisi dalje mogla igrati,slazem se da je igra strana i da ima extra primese horora ali meni po tom pitanju onako srednja,a ni mojoj komsinici nije bila nesto strasna(bar tako kaze-ako nelaze),koji su to delovi koji su tebe plasili. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Sto se mene tice nastvimo sa komentarisanjem stalker-a kako smo to radili na ovih predhodnih tridesetak stranica. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 190
Zastava ANTARTIK
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X660
Boze,kakav lik. Smile Smile Smile Smile Smile
Bizi nemoj biti dete i reagovati na ovakve glupe postove.
Samo opusteno i teraj dalje. Smile
Ma skroz si u pravu Smile

Retkost je da cure igraju takve igre kao pucaccine,u mom komsiluku ima jedna da kazemo zena oko 35 godina,znacin ona cepa sve moguce igrre,njen sin od nekih desetak godina nemoze da dodje na red od mame i tate koji se samo smenjuju na racunaru,posto vidim da si ti "normalna" osoba ajd ako ti nije problem da opises sta ti je to bilo strasno pa nisi dalje mogla igrati,slazem se da je igra strana i da ima extra primese horora ali meni po tom pitanju onako srednja,a ni mojoj komsinici nije bila nesto strasna(bar tako kaze-ako nelaze),koji su to delovi koji su tebe plasili. Smile Smile Smile Smile Smile Smile :
Ma bre sve je strasno,one deformisane dzukele,veprovi,pa kad se onako naglo pojavi onaj nevidljivi pa pocne da me samara,pa onda oni bizoni ili sta vec,pa kad se one vatre pale onako iznenada,pa onda ona struja ili sta vec sto varnici na pojedinim mestima,pa one anomalije,pa oni zobiji,pa onda oni duhovi svega i svacega kad perdjes red forest Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Nemoj reci da to nije strasno.. Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
hahahahahahahahah,pa jest donekle je i strasno,ali kad se naigras igara poput doom-a i njemu slicnih onda se naviknes na kojekakva prepadanja u toku igre,najgori u stalkeru je onaj nevidljivi kad se samo odjednom pojavi,pa srce mi ode u pete,majku mu njegovu nevidljivu,mada nije ni svejedno kad zagazis u ona ozracena podrucija pa kad pocne gajgerov brojac da ti pisti,ili kad te uhvati neka od anomalija pa pocne da te dize i vitala u vazduhu,jedva se izvucem od toga.
Mogao bih ovako do sutra nabrajati,igra je extra i komentari su suvisni,oni koji su igrali znaju o cemu se radi. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Ma nevidljivi su katastrofa jednom sam u Army Warehouse-u u onom gradicu ispraznio salzer bezveze jer se nevidljivi odnekud pojavio. Ludnica. Za kintu ti je najbolje da odes u bar prodas sve, pa zatim sve to kupis od barmena skuplje pa jedno 10 puta tako i neostane ti nista. Ja sam se tako resio love.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ma o tome sam i ja razmisljao i varijantu da samo kupujem i kupujem a stvari usput bacam,jer vidim da ima neceg i u tome sa kolko ces para doci pred onog GrandWishera.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Da ali nemoj da bacas stvari jer neces imati sta da kupis nego mu ih odmah prodaj. Platice ti manje nego sto si ih ti platio a moci ces odmah da kupis njih. Mozes da skucas svu lovu za 10 minuta. A imas trenier negde na netu da imas 0 rubalj - za njega neznam da li radi nisam probao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
bre bizmark ja sam jos zaglavljen onde , nisam ni pokrenuo igricu otkad sam se zaglavio ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
bre bizmark ja sam jos zaglavljen onde , nisam ni pokrenuo igricu otkad sam se zaglavio ....
Gde si tacno zaglavljen i sto trebas ciniti.....ajd javi pa da probam da ti objasnim sto dalje da radis. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
opet sam se zaglavio .. uso sam u neku labaratoriju da iskljucim ono brain schocer kako li vec ... jednog sam vec iskljucio , ovo je drugi ... i udjem u zgradu tu i vrtim se levo desno i vidim neka vrata iza kojih je valjda to sto treba da se iskljuci al treba sifra ..a nigde nema sifre ....aaaaaaaa....
Uh ajd kazi jel 1 ili 2 Brain schocer tj jel Yantar ili Red Forrest
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.717 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.