Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 89009 puta)
Clan u razvoju

Angel

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k750i
Vidi moj Post 323 od pre neki dan zavrsio sam na jos tri nacina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Video i ja pokusam nesto na slicne nacine da ih sve pobijem ali me muci problem sto ima i previse novca i neznam kako da ga se otarasim,voleo bih nekako da sve potrosim ali za sada nisam nasao nacina.
Mozda da kupujem sve sto se moze kupiti i onda posle odem negde i na sve te stvari lepo uradim Drop i tako dok se nepotrosi novac,samo treba imati vremena i zivaca za to.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ma ti si nas idol.... Smile Smile Smile Smile Smile
Otkud ti uopste ideja da diskutujes i komentarise neku igru koju NISI igrao,ova tema kao sto vidis ima za sada 33 stranice i tu su svi koji su je komentarisali i igrali i niko je nije pljuvao i nesto pametovao kao ti.
To bi bila ista fora kao kad bi ja sada otisao na teme gde se komentarisu sportske ili strateske igre koje nikada nisam igrao i poceo tamo da prosipam gluposti kako je u igri ruzna grafika i slicno,a igru nisam video kako izgleda.
Ccccccccccc,nakon 33 stranice noramlnog komentarisanja ove igre dodje jedan pametnjakovic da prosipa svoje misljenje o igri koju nije igrao. Smile Smile

"To bi bila ista fora kao kad bi ja sada otisao na teme gde se komentarisu sportske ili strateske igre koje nikada nisam igrao i poceo tamo da prosipam gluposti kako je u igri ruzna grafika i slicno"

NE ! To sto netko s vrlo niskom inteligencijom mijesa tvrdnju s pretpostavkom i nakon pojasnjenja opet kao magarac ponavlja svoje nije moj problem a ni glupost.

Imam pravo komentirat igru i to sam uradio a to sto ti imas problema s mozgom je nesto drugo.

« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 16:12:04 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
Ma,super ti si u pravu,u svakom zitu ima kukolja,bilo bi cudno da nakon svog ovog komentarisanja igre ne javi neki debilni pametnjakovic da prosipa svoju pamet o necemu sto nema pojma i sto nije igrao,al dobro mi cemo svi da postujemo tvoje misljenje,svi mi koji smo u ovih 34 stranice pozitivno kometarisali igru smo verovatno budale i igramo jednu glupavu i sugavu igru i ti si nam jako falio da nas prosvetlis svojim znanjem i mi cemo se svi sloziti da je sve u igri glupo i ruzno i necemo to sranje vise igrati. Smile
O mnogo ti hvala pametni gospodaru sto si nas gresnike prosvetlio. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
Ma,super ti si u pravu,u svakom zitu ima kukolja,bilo bi cudno da nakon svog ovog komentarisanja igre ne javi neki debilni pametnjakovic da prosipa svoju pamet o necemu sto nema pojma i sto nije igrao,al dobro mi cemo svi da postujemo tvoje misljenje,svi mi koji smo u ovih 34 stranice pozitivno kometarisali igru smo verovatno budale i igramo jednu glupavu i sugavu igru i ti si nam jako falio da nas prosvetlis svojim znanjem i mi cemo se svi sloziti da je sve u igri glupo i ruzno i necemo to sranje vise igrati. Smile
O mnogo ti hvala pametni gospodaru sto si nas gresnike prosvetlio. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Stvarno si bolestan

P.S: Svoje glupe zakljucke ostavi za sebe i nemoj ih pripisivati meni.
« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 18:00:22 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
Jedini bolesnik ovde si ti i tvoji komentari,kao sto rekoh toliko stranica i toliko komentrara posveceno ovoj igri jos niko nije odvaljivao takve nevidjene gluposti kao ti,nema ni jednog negativnog kometara osim tvog naravno,cenio bi ja tvoj kometar kad bi ti odigrao igru,izneo svoje misljenje o svemu tokom igre pa onda ako ti se nesto nedopada-ok, ispostovao bih tvoju kritiku ali ovako da si ovde na ovoj temi dosao i lupio nevidjenu glupost i jos se raspravljas,ccccccccc,strasno i nemam vise sta reci.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 190
Zastava ANTARTIK
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X660
Evo da se i ja ukljucim u raspravu. Smile Smile Smile Smile
Kao prvo probala sam da igram ovu igru ali sam morala odustati jer igra ima za moje jadno zensko srce zesce horor scene zbog koji sam imala cak jedanput i nocnu moru,slazem se da je igra extra,moj deko ju je zavrsio nekoliko puta i jedno par meseci se samo o njoj pricalo i to su bile uglavnom samo lepe stvari.
Misli da ti bizi netrabas da suvise uzimas to zdravo za gotovo sto neko tako lupeta oko komentara a igru na kraju krajeva nije ni igrao,evo dok pisem pored mene je i decko koji se samo smeje na Aqayax-ove komentare jer stvarno neznam gde jedna osoba koja kaze da je nije igrala moze da bude kompententna da daje takve komentare.
Ja sam pored decka i ako sam zensko odigrala gomilu naslova koje uglavnom vi muskarci igrate(npr.farcry,moha-svi delovi,cod-svi delovi,half life,riddick i jos mnogo toga) i igra stalker mi se svidela po mnogo cemu,po ideji i grafici posebno al kao sto sam rekla suvise ima po meni gadnih scena zbog kojih sam imala nocne more.
Kad bi sudili o igri na osnovu screenshotova mnogo toga nebi igrali,takvo sam i ja misljenje imala za igru csi-hard evidence,jednostavno mi se nisu svideli nesto ti screenshotovi al kad sam nakon par dana tu igru videla kod koleginice sa posla prosto sam se odusevila kolko je to lepse nego ono sto sam mogla videti na slikama.
Bizi samo opusteno,nemoj se sekirati zbog takvih,nasmej se kao i moj decko,pa i sam vidis da je o igri iskomentarisano na 34 stranice i ni jedan komentar nije bio negativan,dok se nije pojavio tamo neko ko vam je poceo soliti pamet.
Iskuliraj i teraj dalje,bices ludji od njega ako se budes sa njime raspravljao.
cujemo se.... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Svaka cast,potpuno si u pravu,nema se smisla sa takvima objasnjavati i raspravljati. Smile
 Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 301
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
ispostovao bih tvoju kritiku ali ovako da si ovde na ovoj temi dosao i lupio nevidjenu glupost i jos se raspravljas,ccccccccc,strasno i nemam vise sta reci.

1.) Koju kritiku ?

2.) Koju glupost ?

"i jos se raspravljas,ccc"

ne nego bi trebao prihvacati tvoje lazi i besmislene optuzbe uzrokovane tvojim neshvacanjem

...stvarno neznam gde jedna osoba koja kaze da je nije igrala moze da bude kompententna da daje takve komentare.

Kakve komentare ??? Bas me interesira da pokazes i ostalima kako tvoj mozak funkcionira ili bolje receno ne funkcionira
« Poslednja izmena: 01. Nov 2007, 19:51:08 od Aqayax »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 190
Zastava ANTARTIK
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung X660
Boze,kakav lik. Smile Smile Smile Smile Smile
Bizi nemoj biti dete i reagovati na ovakve glupe postove.
Samo opusteno i teraj dalje. Smile
IP sačuvana
social share
Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.