Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl  (Pročitano 88050 puta)
Ucesnik diskusija

Bolje jedno vruće pivo, nego čet'ri ladna...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava BIH/Zenica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson K750i
Been there, done that. Jedina razlika je što me niko nije gađao snajperom. Mene su opkolili i popušili foru. Odlična "navlakuša".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
@Foetus: Desavali su mi se slicni dogadjaji
@Shekilko: Mnogo bih radio bio za Freedom nego za Duty. Tacnije, radije bih bio sam nego za Duty.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 E,a šta treba da se radi u početku sa onim generalom koji ti ne da da prodješ?Da jurim keš za prolaz ili da se pucam sa vojskom?
A i kako bre dotji do para?Mene te gluposti dave i gnjave.Jure me neki psi,pa zapalim negde drugde,lutam levo-desno..U čemu je fora sa ovom igrom?Uglavnom igram pucačine sa misijama..
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ma koji kesh bre, imash gore da se provuces neopazeno (mada posle nece bas mnogo da te vole zbog toga) samo ctrl+shift pa cepaj (extra slow i extra tiho)  Smile
Para imash na tone... cak nekada i ne znas sta ces sa parama... postaju beskorisne.  Smile

A i kako nemash da im platish? Pa traze 500RU a ti ako si odradio prvu misiju (flashdrive) dobio si 1500Ru od onog cice sto cuti, pusi, prolaznike gledi...  Smile

Edit: Zaboravih da napomenem da to "gore" znaci gore kod shina imash prolaz izmedju vagona i srushenog mosta (tj. nema ograde)
« Poslednja izmena: 27. Apr 2007, 10:21:48 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Ok bro  Smile tenx  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Shakal is new blood of the original tribal Siberia

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson k700i
Mada negine ti da se rokash svojskom Smiley
i to doooooosta Smiley)))

Neko je spominjao pucanje ,
obratite paznju da vashe oruzje uvek bude 100 posto ispravno tj svako zadrzavanje u radijaciji mnoogo utice na preciznost ,zaglavljivanje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ahhh, da. Nasao sam jako lepu pucu (neznam kako da vam opisem, ali izgleda prilicno SciFi, ima opticki nisan i bacac granata) i pokvarila mi se posle sat vremena igranja. Doslo mi da placem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 156
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Igra nije losa ali imam problema sa misem pogled za gore i dole kod mene su naopacke a nigde nisam mogo da nadjem da ispravim to.
Neznam dali postoji mogucnost igranja sa dzojstikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
mob
Samsung Galaxy S Advance
Da li se desilo nekome da vam nestaju pojedini questovi?

Nakon one prve misije sa flash drivom ide ona da se kradu neka dokumenta (ako radite kod onog chiche), i sve ide normalno, imam sve ja to naznaceno na mapi i sl. ali resim ja da se budzim okolo (sticem exp. jelte  Smile ) i nakon sto odradim par questova (to ukljucuje i prvu teritoriju i novi level) meni nestane quest sa dokumentima... i sad jel mu to dodje neki obavezan quest da znam dal da se vracam negde il...

Sta bi to moglo da bude  Smile

Izgleda da cu morati da se vratim par load-a unazad (ako je i tamo ostao taj quest)  Smile

By the way, kad Shekilko vec pomenu radijaciju, evo jedne anegdote (sto se mog iskustva tice):
Skupljam vam ja tako one artifacte kad odjedared te je  - ni pet ni sest nego radijacija  Smile , sta cu, gde cu, vidim ja ima me dokrajci ako ne preduzimam nesto (a do tada nijednom nisam imao iskustva sa radijacijom, mislim pocne ono da pucketa i ja se pomerim, al drchnost... eee...) i tako ja mashim se ja za votku, ono vidim ja opada al sporo... mashim se ja za drugu, trecu... kad poce onaj lik da mi se ljulja, reko oleshija se  Smile , i tako u to moje banchenje dodjose banditi. E sad ono najsmeshnije... znachi dok sam se treso i gledao mutno, sve sam ih pobio a da me nisu ni takli   Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Skoro svi sporedni questovi imaji vremensko ogranicenje. I glavnom jedan dan (mislim u igri, ne u stvarnom zivotu).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.