Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat  (Pročitano 26329 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
ma oni pijani rusi ko zna kad ce nesto dobro da urade ....nemozesh da programirash za 2l votke i box cigara.....i da bude bez bugova....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
ma oni pijani rusi ko zna kad ce nesto dobro da urade ....nemozesh da programirash za 2l votke i box cigara.....i da bude bez bugova....
brate,izvini,al ovde stvarno zvucis ko jedan glupi amer pun stereotipa i budalastina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Stalker nisu radili rusi, već ukrajinci, ali je to izgleda svima sve jedno.Ja naprotiv ne znam šta je to u skorije vreme kvalitetno stiglo sa zapadne hemisfere.Sve gotovo samo smeće.Ono što još ima kreativnog potencijala, to dolazi sa istoka.
Šta reći?Prosto je ne verovatno koliko ljudi koji su navodno voleli SoC , pljuju po CoP.Evo da citiram sebe:

"...igra je fenomenalno dobra.Atmosfera se može meriti onom iz SoC a grafika sa Clear Sky, i normlno u mnogo čemu je bolja.Posle popriličnih problema sa Clear Sky , developeri su izvukli pouke i napravili stabilnu i iznad svega interesatnu igru.Dugo su je testirali i "peglali" tako da je igra praktično bez bagova."
I dalje isto mislim, ali nije važno šta ja mislim jer sam ja Stalker fan.Ali tako misle i mnogi kritičar i čak smatraju da je bolji od SoC.Ustvari gotovo svi su je ocenili ocenom, većom nego onom koju je dobijao SoC.
Stalker je igra koja nije za "široke narodne mase".Ne kažem da je za neku elitu, već za ljude specifičnog ukusa.Većina vas pluje po grafici, a to je ista ona grafika (odnosno poboljšana za nijanusu) koja je bila u Clear Sky.A on je dobio prestižnu nagradu za naj bolju grafiku u toj godini, ispred Crysis Warhead.
Kad je izašao SoC, nedugo posle toga je izašao i Crysis.Onda je nastala krizomanija.Kupovanje grafičkih kartica da bi mogli da igraju sve u "fullu".Prošle godine je izašao grafički mod za SoC,Stalker Complete 2009 ,takozvana Vanila 2.0.Nabudžena grafika do ja.a.Da bi se teralo na max, porebno je barem 3Gb RAM-a.A to sad nije nešto mnogo, ali ko bi mogao 2007 da to uopšte pokrene.Sad su se developeri približili još jedan korak svom idealu od početka stvaranja ige a to je"Cela Zona jedna mapa".Sad je jedna igra u tri mape, ali ultra , mega velike.Još kad bi nabudžili teksture, pa ko bi to sad mogao da pokrene i uživa u tome.Mapa Zaton ima 270Mb klot, bez objekata, pokretnih i nepokretnih i bez tekstura.Srećom Stalker i treba da izgleda tako, nije to Las Vega već zona, devastirana i u kojoj ne živi niko preko 20 godina.Sve je ofucano i ruinirano.Kažu, mogli su barem oružje da urade bolje da izgleda lepše.Pa u Zoni nema novog oružja, sad iz prodavnice ili fabrike stiglo, i ono je ofucano.Može to da se promeni, ima dosta modova reteksture za oružje, ima ih puno fotorealističnih.Sve su to uradili amateri, moderi.I sad ispada da profesionalci to nisu umeli a amateri umeju.Grafika nikad nije bila primarna u Stalkeru, već pre svega dobra atmosfera, a CoP je ima i te kako.Ovo je punokrvni Stalker, zanimljivo, gotovo je bugfree.Naročito sa ovim 1.6.02 pečom, a engleska verzija je izašla sa njim već integrisanim.
Naš prevod radi i na engleskoj verziji, ali je pre toga potrebno promeniti naziv fodera "rus" u "eng"( gamedata/configs/text/rus).
Pošto mi reče Moderator da okačim link, evo može se skinuti odavde( uključen je i audio za intro i outro):

http://www.4shared.com/file/174031991/6b1c34bc/STALKER_-_CoP-Serbian_v101.html
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 01:21:22 od purke62 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Purke,hvala ti i na ove 3 rečenice "...Ja naprotiv ne znam šta je to u skorije vreme kvalitetno stiglo sa zapadne hemisfere.Sve gotovo samo smeće.Ono što još ima kreativnog potencijala, to dolazi sa istoka..." (budući da "istokom" smatram sve slovenske zemlje i da poslednje 2 godine,preko igara i filmova kontam slično ) i na linku !!!

(Da pojasnim,u poslednjih sam se 4-5 meseci čak 2 puta odlučio da zakoračim u čisto rusko okruženje iako dotični jezik ne govorim sa igrama Simbiont i Collapse-Devastated World i - uživao sam !!!O filmovima neću ni da govorim,jer im ovde nije mesto...)

Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 01:31:43 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@purke,svaka ti je na mestu. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
ali zasto meni nije radila sa najnovijim patchom????? a sve na mestu instalirao,probao i na w7 i nije htelo a da cekam 10 min da ocita ....nemam toliko vremena.p.s nije slaba konfiguracija u pitanju....da kazem sada prosecna .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Možda si izmešao rusku i englesku varijantu (ruska varijanta ima svoj peč,a nova,engleska,dolazi unapred pečovana) ,pri čemu ne mislim na rus. to english fikseve ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
pa razorova verzija....ima je na torentu i svima navodno "radi"....sabani jedni.... Smile Smile jedva je skinuo jer je up bedan 3 dana je skidao kad neradi .... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Ma,naletao sam ja na različite Razor i ine verzije.Nije problem u "majstorima",već u prepakivačima koji lepe i seckaju kako njima odgovara.Što ne guglaš,lepo, (za sve što dolazi sa istoka) torrentino i dobiješ,em,sigurno valjane verzije,em brzina bude pristojna (sa mojih jadnih 1024/128 sam skidao neke bajate stvari na protoku 85-102).U suprotnom,jedino da se vratiš na "mesto zločina" i postaviš pitanje ekipi kako da ti ta tvoja verzija proradi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
dzabe ja ne drzim neispravne verzije duze od 10h na kompu sve to leti u p.m.,...mada se i ne zaludjujem vise da jurim igrice ko nekad ja reko daj da skinem pa malo da odigram....ma bas me briga....mada bih voleo da postoji maraton rado bih ga igrao...kao recimo F.E.A.R maraton 26h staza...pa neka neko igra toliko....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.