Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:18:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: S pogrešnim, ponovo  (Pročitano 1602 puta)
23. Mar 2010, 11:09:20
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Nije mali broj onih koji iznova i iznova ulaze u veze s pogrešnim osobama, odnosno, s osobama s kojima se onda u vezi ne osećaju dobro. Različiti su mogući razlozi za takve postupke, i nije uvek lako promeniti se - a trebalo bi ukoliko želite da nađete sreću u ljubavi.

U principu, nađemo onakve ljude kakve tražimo - problem je što nismo uvek svesni šta je to što zaista tražimo. I tako, ako ona veruje da su svi muškarci grubijani, ili on da sve žene samo hoće novac, na takve osobe će i nailaziti, a one koji nisu takvi će ignorisati. Tako njoj muškarac koji nije nasilnik neće biti dovoljno muževan, a njemu žena koja ne gleda samo da se doteruje i da troši neće biti prava žena, i neće ga zanimati (naravno, ovo je uopštavanje). Veze s takvim pogrešnim osobama onda samo prodube uuverenje da su sve osobe suprotnog pola takve i postaje još teže naći nekog drugačijeg - jer ne želite zaista da nađete nekog drugačijeg. To nije sve: pokušate vi i s nekim drugačijim, ali ga odbacite, jer vam to nije to, nije vam to pravi muškarac ili prava žena. I onda opet iz početka.

Nekada stvari dodatno zakomplikuje uverenje da vi i niste za bolje, da su samo takvi za vas, drugačiji vas ne bi ni hteli, bolje vam je da se držite ovakvih kako biste makar nekog imali. Ili problem napravi uverenje da je osoba žrtva, pa sliku o sebi i svojoj veličini gradi na osnovu toga koliko pati u vezi. Mnogo je mogućih razloga, a rezultat je manje-više sličan - iz veze u vezu vi ste nesrećni.

Šta učiniti u takvoj situaciji? Razmisliti o sebi, o tome kako vidite sebe, i šta je to što vi zaista želite u vezi. A zatim razmisliti i o osobama suprotnog pola, kako ih, generalno uzev, vidite i šta smatrate pravim muškarcem ili pravom ženom. Iskreni odgovori na ova pitanja mogli bi da vas usmere ka daljem istraživanju i preispitivanju sebe i viđenja ljudi oko vas, što bi vam moglo pomoći da prevaziđete problem - a na neko vreme bi bilo dobro ne upuštati se u veze, dok ne raščistite sa sobom šta je to što zapravo želite. Ukoliko sami ne uspevate da se izborite s tim, moglo bi da pomogne i da potražite savet stručnjaka - i dalje će biti na vama da problem rešite, stručnjak bi mogao samo da vam ukaže na neke mogućnosti koje vama nisu pale na pamet.

Srećno!

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4910
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slucajno poznajem vise osoba koje bivaju ostavljane od strane svojih partnera iz gotovo istih razloga zbog kojih su ostavljene predhodnih puta...dosao sam do zakljucka,slusajuci njihove price,da je problem u tome sto su im uvek drugi krivi za sve,bahato ponasanje koje ne nameravaju da menjaju i ne ucenje iz predhodnih iskustava,samim tim im se istorija ponavlja sto se izbora partnera i pravljenja identicnih gresaka (kojih su pri tom svesni Smile ) tice...tako im i treba jer ne zele da se unapredjuju (ne da se oblikuju prema zahtevima svojih partnera, vec da se unapredjuju samo zbog sebe i svojih kriterijuma,da sazru)....kad budu poceli da uce na svojim greskama tad ce im u vezi biti bolje...
IP sačuvana
social share
tvrdji od hard core-a

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
ma postoje ljudi koji privlace takve primerke surptnog pola da su najcesce te osobe kao preslikane samo su u pitanju druga imena.
kljucna stvar je preispitati sebe. tu cuci problem a i odgovor na pitanje:"da li mi na celu pise pridji budalo ?"
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung Galaxy S Advance
slucajno poznajem vise osoba koje bivaju ostavljane od strane svojih partnera iz gotovo istih razloga zbog kojih su ostavljene predhodnih puta...dosao sam do zakljucka,slusajuci njihove price,da je problem u tome sto su im uvek drugi krivi za sve,bahato ponasanje koje ne nameravaju da menjaju i ne ucenje iz predhodnih iskustava,samim tim im se istorija ponavlja sto se izbora partnera i pravljenja identicnih gresaka (kojih su pri tom svesni Smile ) tice...tako im i treba jer ne zele da se unapredjuju (ne da se oblikuju prema zahtevima svojih partnera, vec da se unapredjuju samo zbog sebe i svojih kriterijuma,da sazru)....kad budu poceli da uce na svojim greskama tad ce im u vezi biti bolje...

Ne treba se radikalno menjati ni zbog koga, tipa ono "ili se radikalno menjaj ili budi ostavljen", mislim, ima i takvih slucajeva ali treba se dobro razmisliti ukoliko dodje do takvog extrema... Da li je doticna osoba vredna promene?
Ali - u svakom slucaju - medjusobni kompromisi su i vise nego pozeljni...
Sto se tice samozivih - ime im samo kaze...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

Mozda su oni pravi za nas ali mi smo pogresni za njih ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
LG 4X HD
Citat
Nije mali broj onih koji iznova i iznova ulaze u veze s pogrešnim osobama
Tako nešto ne postoji, izbor partnera nije slučajan. Možeš se zajebati jednom, dvaput u vrh glave, ali u principu ljudi uvek nađu upravo ono što traže. Ako se dešava isto iznova i iznova onda je to siguran znak da je upravo to ono što tražiš, pa samim time ne može biti ni pogrešno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
pa znas kako arle, meni su masovno devojke pretile i primoravale me da budem sa njima ... na svako 'ne' one bi krenule da se bacaju pod tockove,sine i da seku vene a ja sam dobra srca i .. znas vec ostatak ...

« Poslednja izmena: 26. Mar 2010, 17:20:02 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
pa znas kako arle, meni su masovno devojke pretile i primoravale me da budem sa njima ... na svako 'ne' one bi krenule da se bacaju pod tockove,sine i da seku vene a ja sam dobra srca i .. znas vec ostatak ...

Jel i sadasnja tako radila?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
ne, jednostavno je fizicki jaka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 

To je bas uzbudljivo Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 21:18:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: ponovo pogre nim

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.