sa ovom malom nedostiznom, jer stvarno mislim da je neka zesca lozana. i glup mi svbaki muskarac koji se lozi na nju. sa njom ne bih nikada jer je neizivljena klinka, koja ni ne zna sta je sex a tu se nesto proserava.
eto odgovorio sam na temu
2. ne bih sa milkicom, nikada, jer je rekla da ce da me odrobija
sa ovom malom nedostiznom, jer stvarno mislim da je neka zesca lozana. i glup mi svbaki muskarac koji se lozi na nju. sa njom ne bih nikada jer je neizivljena klinka, koja ni ne zna sta je sex a tu se nesto proserava.
Ubi se od smeha, kako je ovo dobro
A ti si star covek pa znash shta je sex
Nego da se ne bih prepucavala sa raznim ljudima koji mene ne vole, furam ja svoj fazon, a oni kojima se ne svidjam nek me zaobidju il nek idu da se zale kao shto bi rekli
« Poslednja izmena: 17. Okt 2007, 11:19:53 od nedostizna »
Ubi se od smeha, kako je ovo dobro
A ti si star covek pa znash shta je sex
Nego da se ne bih prepucavala sa raznim ljudima koji mene ne vole, furam ja svoj fazon, a oni kojima se ne svidjam nek me zaobidju il nek idu da se zale kao shto bi rekli
ti se prepucavas. jer si se osetila prozvanim i sada se nesto branis a ja sam odgovaram na temu
1. ne bih sa muskarcima 2. maloletnim devojkama 3. preko 35god. 4. ruznim.