Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:10:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ::.Russian Air Force.::  (Pročitano 64421 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Knjiga 'Russian Falcons',77 stranica,44,6 mb,nema passworda

http://rapidshare.com/files/36938821/Concord_Russian_Falcons.rar

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

concordrussianfalcons00hm3.jpg
(37.8 KB, 250x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
@space11

Koje je godina izdanja, mislim je'l obuhvata najnovije avione i da li prica o novom stelt avionu, PAK-FA?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@space11

Koje je godina izdanja, mislim je'l obuhvata najnovije avione i da li prica o novom stelt avionu, PAK-FA?

Godina izdanja je 1992. tako da je prikazano ono sto je u tom trenutku bilo aktuelno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 305
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia n73
ajde ljudi nema vas postujte nesto zanimljivo ovo mi je favourite tema
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
sukhoi je car na nebu!!! Smile

bilo je neko takmicenje u indiji.......indijci protiv usa i indijci ih razvalili u simulaciji Smile

p.s. naravno indija svo oruzje uvozi iz rusije.... Smile
bannnjac,majstore,u svemu se slazemo... Smile  Smile  Smile
inace,i sam sam hteo da kazem- suhoi su jedni od najkvalitetnijih i najizdrzljivijih aviona koji postoje...
i samo da se zna: ameri su pokrali skoro sve dizajne i ideje za svoje igracke od Sovjeta/Rusa...
Rusija ne pravi MNOGO modela necega,ili sa mnogo namena,ona pravi JEDNO,ALI KVALITETNO!!...
pogledaj samo primer za MIGove...dok ameri imaju svaki raptor za svaku vrstu zgrade,svaki Tomcat za svaku vrstu akcija,Rusi imaju jednu-dve vrste MIG29 i to im je sasvim dovoljno...
PAK-FA je jedan od najmodernijih aviona koji lete,
a takodje bi trebalo da znate da su MIGovi tolko jaki da su i projektovani da mogu da izdrze i najgore hladnoce i najvise toplote...Rusi ne daju uvek lovu za "prelepe,ultra,giga,mega,nitro hi-ech hangare i igracke,kao ameri...u dosta baza sirom Rusije,a i sveta,MIGovi se cuvaju napolju,na mrazu/suncu...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nisi u pravu u mnogo toga, prvo nije istina da su ameri sve krali od rusa kao sto nije istina ni obrnuto, jednostavno su za slicne probleme inzinjeri pronalazili slicna resenja i u tome je tajna slicnosti mnogih americkih i ruskih projekata. Ameri nemaju svaki raptor za svaku vrstu zgrade ili tako nesto, to je masina namenjena da napada svaku vrstu mete bez potrebe da se menja platforma tj. avion sa koje se lansira orudje namenjeno za unistenje te mete. MiG-29 je u pocetku nosio samo oruzja za borbu u vazduhu i nevodjena oruzja za napade na ciljeve na zemlji, ali su nakon nekog vremena uvideli ono sto su ameri pre njih uveli a to je da isti avion moze da se koristi i vodjenim sredstvima za napade na ciljeve na zemlji/moru. Ameri su to na F-16 furali od pocetka. Isto tako je i Raptor zamisljen samo za osvajanje vazdusne premoci ali su shvatili da to nije dovoljno i jos za vreme projektovanja su mu dodali i ulogu bombardera, znaci napravili su od njega multifunkcionalni avion.
PAK-FA ne leti jos uvek, gde si to cuo?
I americki avioni su takodje projektovani da se koriste u ekstremnim vremenskim uslovima, tu nema neke razlike.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
a,dobro,de,sta si sad zapeo za PAK?uostalom,vec je bio neki post za to i ranije...ja mislim da leti...
inace,i sam moram da kazem da iako ne volim amere,sto se tice aviona,uvek su imali lepu istoriju,ali po ceni prevelike zavisnosti od tehnologije...
ali dobro si se izrazio:"nije istina da su ameri SVE krali od Rusa"...-drago mi je sto nisi reko da nisu nista nikad ukrali...a sto se tice raprtora,uzeo sam to kao...kao...koja je to bese figura....kao metaforu...u smislu,sve mora uvek da bude skupo,komplikovano,ultra,giga...itd...dok Rusi uvek idu na jednostavnost(ovde i pricamo o njihovim avionima...)ali to ne znaci da nisi u pravu za ponesto.
inace,strasno mi je glupavo i bedno kako u "Top Gun"-u prvo malo drze MIGove na glasu,u smislu,Tom Kruz govori svom ortaku u kokpitu kako su lepi,a onda posle moraju da ih isprozivaju,bukvalno "da ne padne kisa..."(koliko se secam,valjda ga obore  Smile  Smile -mislim,ne znam,ne secam se,ne pratim propagandisticke i nakurcene filmove ala neunistivi americki heroji u kombinaciji sa ruznim rusima...obore ga... :mrgreen:kako da ne,oce to kad tad...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
usput,herros,potpis ti je sjajan...tacno odgovara ovoj temi...ja bih taj tekst stavljao na sve ruske tenkove i avione!  Smile  Smile   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nema vise ni kod rusa te jednostavnosti o kojoj govoris, da bi mogao da prezivi, danasnji borbeni avion mora da bude krcat tehnologijom i tu se vise ne razlikuju proizvodjaci aviona sa istoka i zapada.
A Top Gun je finansirala americka vojska i film je pravljen kao reklama tako da nije cudno da na taj nacin ispljuju direktnog konkurenta, i pored toga taj film je jedan od najboljih ikada snimljenih na temu avijacije, pored Partizanske eskadrile, naravno Smile
"Dalibore, rodio ti se sin!!!" Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Knjiga 'Sukhoi Interceptors'
jpg (129 files)
116 699 866 byte
language: english
use WinRar 3.50 or higher

big pieces: 2x40+36

http://rapidshare.com/files/46153431/simrsunietkt16_b.part1.rar.html

http://rapidshare.com/files/46154315/simrsunietkt16_b.part2.rar.html

http://rapidshare.com/files/46155023/simrsunietkt16_b.part3.rar.html

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

simrsunietkt16du7.jpg
(24.55 KB, 303x400)
« Poslednja izmena: 03. Avg 2007, 20:27:51 od space11 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 21:10:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.