Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:34:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski projekat Ka-V-80!  (Pročitano 1225 puta)
22. Dec 2007, 00:43:23
Moderator
Poznata licnost

Shit happens, rama rama.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4233
Zastava Slovenia
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
neznam ništa o tom projektu osim da se radilo o projektu oko 1975 godine.....

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
pa to je verovatno projekat pre nego se pojavio Ka50/52... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa to je verovatno projekat pre nego se pojavio Ka50/52... Smile
Tačno.
A i mnogo je lijep. Prednji dio (na skici) nekako podsjeća na avion (MiG-23BM ili više MiG-27).
Vidi se da se vodilo dosta računa o aerodinamici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 6300
izgleda zanimljivo. kamov je uvek imao pametne projekte, kao i Ka-58, steltovani helikopter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
da,vidi gde mu je smestena R73...prelepo...ameri mogu samo da sednu i placu od muke..hehehe
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sad vidimo ko je tata Crne Ajkule... Smile
Da su Rusi ovaj projekat zavrsili do kraja, pokazali bi da i oni mogu da naprave kvalitetan komad naoruzanja, a u isti mah,  dizajnerski uspjesan prozivod, kao Ameri...
Ipak, KA-50 je gotovo istovjetan sa ovim protoyipom osim nosa, sto je i razumljivo, jer u ovakav nos sigurno ne moze stati sva potrebna elektronika...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Mi-28 ima bolju buducnost... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
da upravu si ....a meni se MiMiL-28 puno vise svidja od Ka-50...jer je grozan i ujedno ta grzota odaje negativnu lepotu... Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Ne znam , Ka-50/52 je perspektivniji , ali mi izgleda nekako ranjivo , a i problem je taj fiksirani top . Vise mi odgovara da imam igracku koja ce gadjati tamo gde hocu , a da ne moram da okrecem celu letelicu . Ali , s druge strane , ako je sve odradjeno kako treba i ako je raketno naoruzanje dobro , top za Ka-50 i nije toliko vazan . Mada , raketu uvek mozes omesti , a rafal granata ne , on stize uvek tamo gde je ispaljen .

Problem tih helikoptera je oprema za dejstvo nocu , kada bi to rusi dobro resili dobili bi najbolje helikoptere u svetu . Ranije kada sam citao radili su na tome sa Francuzima , jel zna neko da li je bilo nesto od toga i da li je ta oprema poboljsana u medjuvremenu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11

Ka-50/52 je daleko najbolji helikopter u Ruskoj floti.To sto nije pobedio na konkursu je duga prica,jednostavno u kratkim crtama Mi 28 je imo bolje lobiste od Ka50/52.Trebalo bi u malom broju da bude narucen za Ruske specijalne snage.
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 01:34:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: projekat Ruski

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.351 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.