Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruski pjesnik i radikal Edvard Limonov pucao po Sarajevu (video)  (Pročitano 16976 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Cuj "sijac smrti"...al ste vi neki hejteri...M-84 to nije zasluzio obzirom na svoju ucinkovitost..

Zar nije lepsi naziv,kako smo ga mi svojevremeno na Kosmetu krstili "Ceca"... Smile a ima neki specifican zvuk..to jednostavno daje drugaciji ton celoj prici...zamislite da je umesto "sijaca smrti",u naslovu pisalo..."Ceca pevela opkoljenom-napacenom gradu"...ili "Rus se preko Cece obratio napacenom gradu,toliko mu bio tecan bosanski,sve su ga razumeli"... Smile
Malo tolerancije,zar mora sve tako o nekoj smrti... Smile
Evo kako se ratno iskustvo zna da bude korisno...Nade se metafora za sve.... Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Eto,opet neki hejt...nije to samo metafora...to je samo nuzna-lepsa strana u takvim vremenima... Smile Smile

Kao sto je poznato gore pomenut grad napaceni je tako "prkosio mrskom srbo-cetnickom agresoru"...cak su i "trajvan krenuli da vozaju,da dokazu kako su oni civilizacija i grad",nasuprot neceg sto je za njih tada predstavljalo Armagedon iliti Sudnji dan...
Jednostavno...ne moze neko nasu Cecu,nas M-84 da nagrdi epitetim "sijac smrti"... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1479
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Niko79 je puko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Niko79 je puko
"Nije Niko79 puko...pukla livada"... Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2007, 00:29:04 od niko79 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
U času kada je Sarajevo opkoljeno u njemu je ostalo 23 mojih rođaka, od njih 18  Srbi i 5 Hrvati. Niko nije bio vojno lice ali je bilo profesora univerziteta, koncertmajstora, ekonomista, filologa, običnih službenika, penzionera. Neki su umrli od bolesti i iznemoglosti, većina su patili jer nisu mogli da napuste grad više od 2 godine i na kraju se izvlačili na nemoguće načine iscrpljeni i bolesni. Samo Bog zna kako smo komunicirali sa njima i koliko je paketa preko karitasa poslato tamo (beskrajna zahvalnost karitasu za sve koji su mi preživeli).

Sarajevo nije bilo branjeno opsadom, Srbi u Sarajevu su tom opsadom dovedeni u nemogući položaj zbog koga su mnogi poginuli a skoro svi napustili grad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@ simijon

Ima ovde dosta onih koji svršavaju na opsadu Sarajeva, pazi da ne nakupiš neprijatelja bezveze.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
nidžo istina je jedna. Ne svedoči lažno na bližnjega svoga! Nisam baš bezgrešna, ali ni svakojake gluposti ne mogu da oćutim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia E50
Citat
Sarajevo nije bilo branjeno opsadom, Srbi u Sarajevu su tom opsadom dovedeni u nemogući položaj zbog koga su mnogi poginuli a skoro svi napustili grad.

Da...jako zanimljio...tacno od reci do reci,ali...
Srbi su kazes "dovedeni u nemoguci polozaj"...etc...
Tu se naravno prica zavrsava,i dalje ide ona suplja prica po satelitima,kako se neka vukojebina na Balkanu bombarduje i sijaset peksimeta...
To je isto,kao kad bi mi Srebrenicu pokusavali pravdati kontranapadima na Srbe...da je to posledica neceg... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Sarajevo je po mom mišljenju vječni "spomenik" svim ubicama, udbama, kosovcima,milconerčićima, kapetančićima, majorčićima i ostalim ufitiljcima SKJ .....srpskoj politici toga vremena, njihovom "čojstvu" ........
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Citat

Da...jako zanimljio...tacno od reci do reci,ali...
Srbi su kazes "dovedeni u nemoguci polozaj"...etc...
Tu se naravno prica zavrsava,i dalje ide ona suplja prica po satelitima,kako se neka vukojebina na Balkanu bombarduje i sijaset peksimeta...
To je isto,kao kad bi mi Srebrenicu pokusavali pravdati kontranapadima na Srbe...da je to posledica neceg... Smile

Ni to nije tačno, ti ideš u drugu krajnost. Svi znamo da je u tom opsednutom Sarajevu divljala crna berza, da su Srbi odvođeni na prinudni rad na najrizičnije položaje, da su ti Srbi koji su bili u Sarajevu postali taoci bandita. Ta priča o Sarajevu, opsadi, ratu, bandama koje trguju hranom gorivom i oružjem, ogromnim cenama za izlazak iz grada. Veruj mi o tome znam toliko da mi je muka i da mislim. I veruj mi da je moje mišljenje u mnogome oformioi Gašo Mijanović (ako se sećaš ko je on, definitivno nije bio neprijatelj Srba i Srpske).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.