Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: da li se slazete sa ruskim analiticarom i da li se treba boriti protiv ovakvog poretka?
DA
60%  (9)
NE
40%  (6)
Ukupno glasova: 15
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RUSKI analiticar staljinista pre 80 godina predvidja globalizaciju u detalj!  (Pročitano 9282 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
dakle, vecina je za fasizam.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
YESSS!!!

Smile
Знаш како, ако ти мислиш да си нешто доказао треба да идеш и да пребијеш оног ко ти је предавао математику у основној (тад се уче основе логике  Smile )...

А то што си срећан због тога што мислиш да си показао, имаш среће што не може да се одговара због порука на форуму, јер би ти "купио карту" за "Лазу" или сличну установу на дужи рок...  Smile

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
dul;isa, to nisu moje reci,
to su reci Duha sekire. Smile

objasni to njemu. Smile
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230
Pazi, na vou temu(energije), to je bio jedan primer buducih trendova.
Vec sociolozi u veliko rade na tome, jer se predvidja veoma tezak zivot u velikim gradovima, gde ce cene biti uzasno velike, tako da dzabalebarenje se nece isplatiti. To ce dovesti do velikih krsenja zakona i do naravno vece restrikcije u pogledu ponasanja.
Nije ovo tema. Pre neku temu, sam napisao da zdaba trazite globaliste po Americi kad oni nisu tamo.
Oni, napisao sam, vrte se oko Londona. Dobio sam odgovor da verujem u neku teoriju zavere.
Nije to zavera. To je priroda. Veliki lovarosi se svakako skupljaju. Nije potrebna zavera, Potreban je interes.
A interes im je da budu na vlasti njihovi politicari. Jos u 19-om veku se znala snaga medija i kako formirati svest balvana.(Ovoga puta svetskih balvana).

Pogledaj kako zive najrazvijeniji. Devedest posto njih, koji rade, zivi od meseca do meseca sa placanjem kredita za kuce, stanove, kola, vikendice, letovanja. Jure se karijere ili bolja radna mesta i ide se sa 65 u penziju. Ako nisi skupio do onda, ziveces sa nekom crkavicom. U glavnom nije tako. Ali sta hocu da kazem. To je da svi su pod stresom. Ako stignes do vece love, sistem je takav da te navlaci da dalje, na visem nivou guras isti stres.
Odnosno da opet trosis, ovoga puta na bolju kucu, bolji standard, bolja kola itd. Cak je sve toliko razradjeno da se i druze krpe sa krpama, bolje krpe sa boljim krpama i moraju da trose i zive u neku harmoniju trosenja.
Dok je sve lepo, boli ih qrac za politicare. Oni samo hoce mir u kuci medju goljama.

Veliki lovarosi odredjuju cene. Energija je osnov svega od kada se covek ispravio. Dakle krize ovamo ili onamo.
Hajde da vidimo kako? Treba nam kriza ozbiljnih razmera na bliskom istoku. Kriza znaci vece cene enrgenata. Kako? Treba rat. Daj navuci Sadama na Kuweit.
Oni su to obavili strategiju. Nadji strucni tim koji ce plan razraditi, daj nekome da to obavi, Posalji uglednu americku novinarku da mu sugerise da ako udje u Kuweit, bice freke tri dana i gotovo. Balvan naseda. Ulazi u malu zemljicu a politicari su vec upozoreni: odmah frka i ljudska prava.
Mediji cine svoje. Silovane kuweicanke, zaklani Kuweicani.
Povlaci se Sadame. naravno da necu. I rat pocinje. Oslobadja se Kuweit i Berthel Dzordza Schultza ugovara za 100 milijardi dolara rekonstrukciju.
Sadama ne skidaju iako mogu. Traze mu demokratske izbore a znaju da ne moze tako. Ostavljaju poslasticu za kasnije.
U medjuvremenu pada Rusija.Organizuj stvaranje tajkuna, koji ce se uklopiti sa mondijalistima. To su mali igraci (Berezovski, Abramovic itd)
Pomozi Rusiju. Daj im nekoliko stotina milijardi, a napravi ugovore da se 80% odmah vrati.Rusija grca i prete nemiri. Hajde tata jeljcinu daj nam naslednika da se dogovorimo, ali nemoj Lebeda jer ce biti zatezanja.
OK. Bombaduj Putine Checheniju, zgazi sve zivo i kandiduj se za predsednika. Sada igramo igru oko Iraka. Biolosko oruzje.Rusi cute. Svrgava se Sadam. Sve je to propraceno stalnim skokovima cena nafte. Ruski tajkuni hoce vlast (ciga Karic).Nova balvanija ne zna, da covek koji drzi prst na dugme treba da bude nas proveren covek. Kakva demokratija kavi bakraci.Sve to mondijalisti jih stotinak vode iz svojih vila.
Bler, Bush ili bilo ko su pajace u njihovim rukama. Hoces izbore, mediji ce to srediti ali igras ovu igru.
Japan, Kina, Koreja, Malezija, Indonezija, Rusija sve su to njihove investicije. Donose ogromne pare.
Razbi Balkan u paramparcad i donesi marionetske vlade. Oni svi slusaju. Prvo razaraju pa posle daj im zajmove. Veciti robovi.
Obucavaju i izmisljaju Bin Ladena. Treba debela opasnost po svet. Dzihad.Skidaj kule ulazi u totalni rat sa islamom pod maskom teroristi.
Budi prisutan u svim velikim bazenima sveta. Ulazi u Kazahstan, Turkmenistan, Rusiju.
Samo ima jedna stvar koja jebe. To je nestanak klasicne energije. Ako ljudi pocnu praviti svoju energiju otece se kontroli. Ulazi u siteme za suncevu, energiju vetra itd.Koristi regenerativnu moc zemlje, ali vlasnici moraju biti pod kontrolom.
Sve je to vecita borba za energiju. Sve zastave sveta koje su se tokom istorije dizale, sve evolucije, revolucije su bile borba za energiju od praistorije.
Sve je to kontrolisano. Zna se ko ce biti i gde predsednik i sta mora da radi.
Malo dugacka tirada ali procitaj je ako hoces da imas predstavu sta pricas. A gde smo mi tu? Mi smo 1379-e. Nas balvan vodi pravni Kosovski boj.
Simpaticni Srbi. Nasi dobri Srbi, kad god zatreba topovsko meso.

Kad nisi znao 27 Marta 41-e da ne radis to. Vec da pomognes pravom coveku i da budes car.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Takodje cista voda postaje pravo blago, a mi lezimo na termalnim vodama.

Имамо више пијаће воде него Немачка, Француска или УК. Не више по глави становника, него више од целих тих, много већих земаља. Да не би "Черчила" не бих то изгугловао Smile
Дакле, искористити ту воду је битније од атланскоевро интеграција. Али такве теме не долазе на дневни ред Smile

А што се тиче теме, неписменог "Черчила" (сад да видиш како се пише име које си узео) подсећам на то како се историјски Черчил борио против једног другог глобализма. Мада по Шкорпију испаде то анти-глобализам Smile

[From Winston Churchill's Speech "We shall fight them on the beaches"]

"We shall go on to the end, we shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender..."

Иначе, сањам ноћас како сам на скијању са неким друштвом, упознали неке рибе и треба да се крене у акцију, а ја издекламујем овај текст Smile Smile 

« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 08:04:16 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Feanor, kralju..pa zar nije kapitalizam i ovaj Women Secret-a što ga reklamiraš u baneru..Šiju ga siromašni radnici u Kini, Rumuniji i Maleziji, vlasnici su Španci a prodaje se od Los Anđelesa do Beograda. Tipičan primer globalne ekonomije.

Globalizacija je tekovina civilizacije koja ima i svoje dobre i svoje loše strane. Kao i svako drugo razdoblje u istoriji.

Ја живим у капитализму и не могу побећи од њега...
Нисам најбоље схватио шта си хтео да кажеш?!
Мало је глупо постављати ствари тако...али добро...

Ја сам нормалан човек који ради и зарађује...у систему који му је наметнут...
Тако мора...
Али смем да мислим о систему шта год пожелим...

Шкорпи, што волим кад пишеш уместо мене  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
...pa zar nije kapitalizam i ovaj Women Secret-a što ga reklamiraš u baneru..Šiju ga siromašni radnici u Kini, Rumuniji i Maleziji, vlasnici su Španci a prodaje se od Los Anđelesa do Beograda. Tipičan primer globalne ekonomije.

Типичан пример модерне експлоатације.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230
Ljudi ja ne kritikujem ni o antiglobalizam, ni  globalizam.
Jednostavno vidim neka fakta. Koliko je vama jasno da se moramo u to integrisati to ne znam.
Ali kod nas se vodi jedna borba, sadasnjih vlasti, da oni deru mase a ne globalisti. I mutanti su zestoki deraci.
Nasi srpki mutanti su deraci koje nije ni Turska ni danasnji kapitalizam video.
Sama cinjenica da drze svoje monopoliste, ne dozvoljavajuci trziste i svetske monopoliste je jasna.
Nedostatk strategije da se iskoristi prirodni i ljudski potencijal je nameran.
Koristiti nas ljudski potencijal je smrt za njih.Koristiti pametno resurse pretpostavlja da nas kadar to vodi.
Pa kako ce onda rodjak buregdzija da vodi investicije u vodovod i kanalizaciju recimo?
Joca Trafika je dao najsugestivniji primer rusenja svega sto je javno: dok ne procveta demokratija moramo po partijskoj liniji.
To je izjava za ginisa. Ako stavis u kategoriju najzlonamernije izjave prema svemu sto mrda u Srbiji. Mislite da ovo nema veze sa globalizmom? Ima i te kako.To ti je ravno sa: Mi kragujevacki diplomci, mi buregdzije i slasticari cemo vam voditi javna preduzeca po procentu vasih glasova. Mi cemo biti vasi dragi globalisti.

Ali ovde je najinteresantnije, sta kada dodje do neminovne recesije? Do kriza? Nemiri su neminovni.
Onda stupaju na scenu pokreti tipa dizanja zastava i kolektivnih resenja. Od svih tih pokreta, globalisti imaju prpu jedino od nacista.
Zasto? Zato sto nacisti su jedini koji ne ukidaju privatnu svojinu i vlasnitvo, cak ni trziste vec prisiljavaju imucne da prvo brinu o naciji pa posle o svom dupetu. Zapamtite to.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 12:51:43 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
А што се тиче теме, неписменог "Черчила" (сад да видиш како се пише име које си узео)
jebem ti.
da li moram svakom friku na forumu da objasnjavam?

kada na forumu pises o klintonu, neces da napises Bill Clinton, vec bil klinton.
ako u imenu ima slova "ch"  napisaces uglavnom slovo c, ali u svom nicku cu ipak staviti ch

nadam se da si shvatio. Smile

inace, da li sada govoris o tome da je vise od 80% nacije nepismeno?
posto sam siguran da bar 80% srbije ne zna lepo da speluje cercil na engleskom. Smile

eto, svakim danom sve vise dokazujes da sam u pravu Smile
hvala.

Citat
"We shall go on to the end, we shall fight in France, we shall fight on the seas and oceans, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be, we shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender..."

zar nisi rekao da volis neki jaci elektro(nesto tipa hardstyle kako sam razumeo?) a ovde prenosis maidene. Smile

Citat
Иначе, сањам ноћас како сам на скијању са неким друштвом, упознали неке рибе и треба да се крене у акцију, а ја издекламујем овај текст
http://www.mcs.hr/jankomir/pogled07.asp?action=obitelj

p.s.
duse, kakao reagujes na anketu?
ubedljiva vecina se slaze sa stavovima fasistickog vodje.
i onda nema fasista u srbiji...
jos dodamo mrznju prema odredjenim narodima, dela u proslosti...ih!

da li i ovu anketu treba da smatramo merodavnom?
pisem naravno, o onoj tvojoj gde je DS fasisticka...
a evo, ovde bas ovi liberalniji clanovi se ne salzu sa hitlerom, dok vi, tvrdji,radikali i DSS-ovci, u svakom detalju podrzavate hitlera. Smile
 Smile Smile Smile za vas, i hvala jos jednom!
 Smile
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 14:18:39 od Cherchil »
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6230
Pa ovo sto ruski analiticar pise, to je iz Lenjinovih knjiga, detaljnije razradjeno.
Mulinacionalne korporacije, za koje je dodao da su zadnji truli stadijum.
Dakle one sada postoje a da li su zadnji stadijum ne znam.
Sve u svemu borba se vodi oko energije i tu je na vrhu ona drzava, uredjenje ili grupa koja tu energiju ima.
Samo nemojte smesti sa uma: novac je energija.Znanje je energija.
jedna od buducih velikih svetskih kriza ce biti voda. Obicna pijaca voda.
Bez nje nema plodnosti zemlje.

Pita mene stariji arapin u Libiji, na jednom naftnom polju na koliko metara dubine mi nalazimo vodu. Kazem mu da zavisi ali na desetak je neki prosek.
On mi odgovara, da smo najbogatija zemlja. Kazem nemamo nafte. A on kaze: ako imas vode imaces i nafte koliko hoces.
« Poslednja izmena: 31. Okt 2007, 14:36:36 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
skorpi, ma slazem se ja sa svime.
ali, postoji jedan problem.

ovo nije pisao ruski analiticar.
to sam lagao. i to sa razlogom.
stavio sam da je as ruski lik, jer, onda je kao bolji u ocima ovih nasih pristrasnih srba.
i sve sam ih zajebao.

ovo je pisao hitler.
licno 1926.
meni je samo bilo bitno da vidim koliko njih na forumu apsoulutno podrzava hitlerove stavove.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.