Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruska posla ~ General Zdanov vazniji od manastira Resava  (Pročitano 35491 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
ovaj bahati ambasador,mnogo doprinosi razvoju srpske spoljne politike.Po meni je mnogo bahatiji bivsi ambasador USA majkl polt,koji svaku priliku koristio da uputi uvredu srpskom narodu!Ali kad svi vazniji amerikanci imaju po ulicu u glavnom gradu juzne AP sto ne bi dali i njima?
a ko to ne zeli crvenu armiju?kakva beal armija?Da nije bilo rusa i crvenih ko zna kad bi mi oslobodili srbiju...bez ruskih topova i municije niakda mi nebismo osllobodili nista....mozda bih danas ziveli u dojclandu?
Nek je slava Crvenoj armiji,i svim slovenima poginulim za oslobadjanje ove zemlje!!!Moramo prihvatiti nas su oslobodiliu ''crveni'' i partizani.....takva je istorija i njima trbea da odamo svu pocast....to netreba mesati sa ideologijama!jedno je bila narodna vojska koja je morala u partizane jer ej kralj zapalio preko grane...u toj vojci su bili nasei dedovi,pradedovi.....i treba uvek da ih se sa postvanem secamo!nikada da ih zaobravimo...to je istorija i ona se nemenja!!!sad je drugo vreme drugaciji pogledi i mozemo birati druge pravce....
Molim vas nemesajte vojsku i politiku,nemseajte oslobodilacku vojsku mislim na partizane,crvenu armiju itd... to je bila narodna vojska....nemesajte ih sa ideologijama tj sa komunizmom,,,jer predpostavljam i da u partizanima nisu bili svi komunisti!
Od 1804-e,od prvog  ustanka kad je bio Rodofinikin, njihove su se misije bestidno bogatile na kichmu srpskog naroda sa kenjavim obecanjima. Na kraju sjebali Karadjordja, dali mu neku sablju, drzali ga par godina kao fol car ne moze da ga primi.
Sada, kad se izvedu izbori kod putinista, uvek ubice boljsevicke dobiju par mesta od kojih jedna je obavezno Srbija. Uvek se daju kod debila, gde oni se ponasaju ovako kao bivsi Aleksejev. Fol gas, klapne, ventili a vi Srbi dileri, uvrcete zavrcete. Bogatite se i najebete se majke dusmanima.
Ovaj drugi eto hoce da prekrsti ponovo ulice Beograda. Mogu ti vojnici imati svoje ulice, ali ne moraju da se prekrste vec postojece. Moze tamo na Mirijevu neke dve ulice recimo raskrsnica general Zdanove i Brisa tatona Smile Smile Smile

Kod onog Tita jebote, morali da pitaju jel smeju da izadju na ulicu, morali da podnesu izvestaje, a ovde sada zbog nekih nepismenih srpskih idiota dizu glas i pljackaju.
Tamo negde tajkuni iz srpske Moskve samo kazu; evo milionce g-dine ambasadoru samo nesto zesce izjavite da mogu nasi tabloidi da izdrkaju rusku ljubav balvaniji sa stanglama.

Hvala na dobrodoslici, izgleda da niste imali opoziciju. Samo napred. Obrijacemo mi Marksa, Engelsa i Lenjina.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 22:17:39 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
misli koje su ostavili Marks i  Engels su vise nego psoebne.....i vecina drustava se zasniva na njima...

da rusi nisu zaratili sa turcima ne bi turci poceli da se povlace sa ovih prostora....u PSR rusi su ucenili saveznike da ce ziaci iz rata ak one budu pomogli srbiji...da rusi to nisu uradili il bi nas satrale svabe ili bi bili na jugu albnaije Smiley
u DSR smo imali jasnu podrsku.....za vreme 90-ih imali smo dobrovoljce koji su ratovali na strani srba u bih nisu hteli zvanicno da ucestvuju u gradjanskom ratu....isto smo 99 imali gomiliu ruskih dobrovoljaca na kosovu..znam covkea koji je rus i izgubio je oko na kosovu..strefio ga snajp al srecom je preziveo Smiley
99' su nam poslali i s-300 pvo istem kojim smo oborili tkzv nevidljivi.....sad nepriznaju kosovo...imamo bezvizni rezim...oslobodjeni smo carnine na izvoz i uvoz.....sta vise hocete?
mislim mi i rusi uvek treba da se drzimo zajedno ipak imamo iste korene.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
misli koje su ostavili Marks i  Engels su vise nego psoebne.....i vecina drustava se zasniva na njima...

da rusi nisu zaratili sa turcima ne bi turci poceli da se povlace sa ovih prostora....u PSR rusi su ucenili saveznike da ce ziaci iz rata ak one budu pomogli srbiji...da rusi to nisu uradili il bi nas satrale svabe ili bi bili na jugu albnaije Smiley
u DSR smo imali jasnu podrsku.....za vreme 90-ih imali smo dobrovoljce koji su ratovali na strani srba u bih nisu hteli zvanicno da ucestvuju u gradjanskom ratu....isto smo 99 imali gomiliu ruskih dobrovoljaca na kosovu..znam covkea koji je rus i izgubio je oko na kosovu..strefio ga snajp al srecom je preziveo Smiley
99' su nam poslali i s-300 pvo istem kojim smo oborili tkzv nevidljivi.....sad nepriznaju kosovo...imamo bezvizni rezim...oslobodjeni smo carnine na izvoz i uvoz.....sta vise hocete?
To jeste jedino sto je korisno, a to su direktni nasi odnosi. Dobrovoljci, pa Cernjajev sa ruskom vojnom skolom, pa 30.000 izbeglica od revolucije koji su nam stvarno digli i kulturni nivo i stopili se ovde.
Politicki ispod nule. same fukare i sama bogacenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Moze tamo na Mirijevu neke dve ulice recimo raskrsnica general Zdanove i Brisa tatona Smile Smile Smile
Легенда!! Smile

Hvala na dobrodoslici, izgleda da niste imali opoziciju. Samo napred. Obrijacemo mi Marksa, Engelsa i Lenjina.
За дом спремни! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Onaj Mekenzi je urbanizovao Beograd, napravio danasnju Slaviju, vala ima pravo na svoju ulicu.
Ja se slazem da vojnici nisu politicari i da zasluzuju da imaju ulicu, ali sto rece Djilas, nesto novo.
Ne mora da ukopavam soptvenu istoriju za njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
sta je sa degenericima iz e novina? ponestalo ideja? nestasica gudrovine? lukovic silovao borku pavicevic pa je sad u depresiji? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG Frizider
Citat
nestasica gudrovine?

Navatali im dobavljaca Smile

http://forum.burek.com/svercovao-kokain-preko-svoje-nvo-t464920.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
misli koje su ostavili Marks i  Engels su vise nego psoebne.....i vecina drustava se zasniva na njima...

ahahaha...ahahaha...ahahahah...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Koji S300 ????? Molim te nemoj da se provaljujes za dz...Ako se razumes u tehniku,objasnicu ti princip obaranja F-117a ..Molim te,da smo imali S300 ne bi bilo bombardovanja.To sa priznanjem Kosova je otvoreno pitanje,ako SAD priznaju Osetiju i Abhaziju,Rusi priznaju Kosovo,dzabe bratstvo...
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ako se razumes u tehniku,objasnicu ti princip obaranja F-117a

ma to je laz...srbija da obori f 117 a? nema teorije Smile...to je sve izaslo iz paklene propagasndne kuhinje zlikovca milosevica...sve je bilo fotomontaza Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.