Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ruska policija oduzima kompjutere opozicionim glasilima  (Pročitano 9415 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
@Mosko
Citava Indokina je bila pod francuskom kolonijalnom upravom. Vecina lidera je skolovana na Zapadu pa se nisu svi poneli kao Pol Pot. Njegova metoda genocida nad sopstvenim narodom je rezultat njegovog licnog ludila i licne interpretacije komunizma, a ne  trgovine opijumom i Niksonovim bombardovanjem.   

Smile taj genocid nikad nije utvrdjen koliki je (njega su utvrdili ti isti amerikanci i francuzu) ..... a da francuzi i ameri nemaju veze sa tim ..... pa sve se desavalo u isto vreme.... osim toga jel ok je sto su ameri bombardovali zemlju uzduz i popreko iako nije bilo jasno definisanih ciljeva ??? tj. bombardovali su stanovnistvo.....

a francuzi su se jako proslavili u celoj indokini kada su otisli tamo je bilo gore nego u sibirskim logorima i to je ok jer su to francuzu a ne pol pot

a jes i da nije malo cudno kako vecina vladara koju su se skolovali na zapadu su svo je zemlje slavno odvele u velike krvave sukobe... evo mi imamo kadijevica...
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Nego sta, tako se to radi kad nisi pod okupacijom, svaka cast.
Trebali bi i da zavrnu slavinu svim gradovima u kojima vladaju anti-ruske dosmanlije i da svu pomoc koncentrisu na oslobodjene gradove poput Novog Sada.

Zalosno je sto se Kostunica nije setio (nije hteo) da DS naredi da eliminisu teroristicke celije "otpor", ubedjen sam da bi ovi to ucinili, jer to je nista u poredjenju sa kompromisom oko Djelica i BIE.
Mislim da je vreme da se Radikali ponasaju poput svojih protivnika, vreme je da i oni pocnu da drukaju svoje protivnike Rusiji, kao sto oni to rade Evropi.
A ne da se Tadic sepuri po Rusiji, a iza njegovih ledja da se kriju pederasi iz otpora.
Dok sam citao ovaj tvoj post u trenu mi se ispred ociju stvorio lik JUL-ovskog portparola Gorana Matica. Kao da sam njega slusao.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Данило стварно је смешно причати о твом ширењу демократије кад и сам знаш да то не постоји.

То можеш ширити само будалама без мозга. Сви знамо шта су те "независне и демократске" новине.

Najvise volim kada se na forumu bilo ko ponasa kao kolektivna svest ovde i govori u svacije ime...Po toj Putinovskoj logici Kostunica i Tadic bi mogli da zabrane Pravdu, Press i Radio Fokus i kazu da je to u drzavnom interesu jer jedino sto rade jeste pljuvanje po establismentu i reklamiranje jedne zemlje.

To se naravno nece desiti jer je Srbija demokratska zemlja za razliku od Rusije. Budi srecan sto zivis u ovakvoj zemlji a ne u despotiji gde drzava odredjuje ko sme da stampa novine a ko ne sme. Milosevic je pokusao da kontrolise sve medije u Srbiji i tako ispira mozak naciji ali se to zavrsilo tako sto je dobio bager u televiziju a Milanovic je bio prebijen kao macka...Ne voli nas narod da mu drzava namece jednoumlje i diktira mu sta ce da misli. Hvala bogu tu smo ipak bolji od Rusa - mogucnost izbora je sustina ljudske slobode.

Ako ja tebi ne branim da citas Pravdu, ne mozes ni ti meni uskracivati pravo da citam Danas. To je poenta.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 16:05:36 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Недемократска Русија иде даље, Србија тавори у муљу који просипају НВО, тзв. борци за људска права.

Дивота. Пресрећан сам, живећу ко пас, али ћу барем моћи да кажем шта желим.

Узгред Путин ради те недемократске ствари подршком народа. Па ја сад тебе питам Данилобг, да ли је и то демократија или не, пошто има мало контрадикторности у том случају?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Rusija u smislu demokratije tapka u mestu a ide napred zbog nafte.

Srbija ne tavori u mulju zbog NVO nego zbog sveopste korupcije i opste erozije morala uzrokovane palmizacijom i pinkizacijom nacije. To je nasledje Milosevica.

Vecina naroda npr. voli da slusa Semsu Suljakovic. Da li to znaci da sve radio stanice moraju da je pustaju tj. da one koje je ne pustaju budu zabranjene? Imas prilicno izvrnut pogled na demokratiju. Demokratija ne znaci nametanje vecinske volje manjini, demokratija polazi od slobode pojedinca i prava na izbor. Imas pravo da glasas za partiju koju ti hoces, imas pravo da gledas televiziju koju ti hoces, da citas novine koje ti hoces, ozenis se sa devojkom koju ti hoces i koja naravno tebe hoce  Smile. To je demokratija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Пази сад, музика и политика нису исте ствари и зато ни тај пример није баш добар за поређење.

Оно што ми у Србији имамо је медијски терор мањине над већином. Оно што ми у Србији имамо је испирање мозга путем б92 (као што је то било 90-их са РТС-ом). Овде "црна листа" тј. скупина маргиналних политичких партија удружене са НВО, чије вође гле ироније су по тим партијама (објашњење им је тада било: "ЛДП је парламентарна странка, али није у влади". Ало глупачо влада не постоји, није још формирана. А шта ако још ЛДП уђе у владу неким случајем?) има више прилике да се истиче по медијима, него што је имала за време своје власти. Е због тога је Коштуница идиот.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne znam zasto si toliko opterecen sa B92 i zasto ti to smeta. Njihovo je pravo da imaju uredjivacku politiku po njihovom izboru. Ako ti se ne svidja promenis kanal.

Meni moze da se ne svidja Pink i Radio Fokus ali mi nikada u zivotu ne bi palo na pamet da se zalazem da se to zabrani jer ima ljudi koji to vole i to je njihov izbor. Ali ti itekako ne bih dozvolio da mi nameces teror u ime vecine, u ime drzave, u ime partije, u ime boga oca sta cu ja u mojoj rodjenoj kuci da gledam. Shvatas? Nemas prava da ugrozavas moju slobodu izbora. Kao ni ja tvoju. To je poenta demokratije koja je u svakoj demokratskoj drzavi garantovana ustavom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
ZvezdasBG , stvarno sta ce vam ti pederasi, ja licno mogu da svarim sve, ali ove bi proterao iz zemlje?
Oni su na izborima dobili 0.6% glasova, pa nije valjda da su oni glavni nosioci tekovine 5.oktobra ?
Mislim da sa njima stetite srpskim interesima, kada govorimo o Rusiji.
Ali ako je Saruman tako naredio, onda dobro.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Citat
Ako ja tebi ne branim da citas Pravdu, ne mozes ni ti meni uskracivati pravo da citam Danas. To je poenta.

Јел се ти стално правиш луд?

Може ако се Правда и Данас финансирају од домаћег новца тј. од продаје свог тиража!!! А не од фондова страних влада које шире "демократију"!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Shvaticu ovaj komentar kao neznanje a ne namerno iznosenje neistina. Pravda se ne finansira od tiraza, vec od fondova firmi koje su na budzetu grada Novog sada. Zasto bas iz tog grada razlog je toliko evidentan da bi dalje objasnjenje predstavljalo vredjanje inteligencije ucesnika foruma.

Sto se tice fondova drugih drzava ili kompanija sve je to po slovu zakona. Ili bi ti ovu zemlju da vratis u komunizam druga Tita gde samo drugovi na vlasti i komunisticka partija odredjuju ko sta moze da radi i ko sta moze da pise? Ti bi sa ovakvim stavom bio idealan partizanski komesar. Srecom neces imati priliku za to jer su i komunizam i fasizam i jednoumlje otisli na smetliste istorije..

« Poslednja izmena: 14. Maj 2007, 00:50:44 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.