Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија прави свој војни савез!  (Pročitano 14717 puta)
Svakodnevni prolaznik

šta to beše mozak, šta to beše mozak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Siemens c 75

Како никога није провоцирала. Па зар Срби нису директини и једини кривци за избијање Балканских ратова, Првог и Другог светског рата, Хладног рата, за десетине " врућих " ратова кои су вољени на маргинама истог, за покољ и помор свих ванземаљских облика живота па сад јадни американци морају да издвајају стотине милирајди долара да развију најјсавременије свемирске бродове који ће доћи до оних делова свемира до којих нису успели да дођу Српски дивљаци, кољачи, убице.

Мора да ниси обавештен, мене су клића, Наташа Кандић, Бисерко, Лихт и остали борци за људска и грађанска права и слободе правовремено и поуздано информисали. Ако хоћеш да водиш дијалог и учествујеш о расправи онда мора да знаш каква смо стока ми Сораби, јелте да будеш информисан. Немож такав да уђеш у Јевропу  Smile Smile Smile

Него што се тиче саме теме, па то није никаква новост, о томе се отворено прича већ 10 година у јавним наступима председника држава. У неко догледно време 10-15 година тај Савез ће бити склопљен а онда ће НАТО бити смејурија. Време униполарног света створеног пропашћу СССР и нестанком Варшавског пакта је прошлост и Америци неће успети да спречи предстојећу хегоемонију Русије, својим покушајима да се чвршће веже за Кину. То је требало давно да уради а не да је уцењује које каквим " људским и грађанским правима и слободама " сада је време за наплату.
Што би народ рекао " ничија није до зоре горела "  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 00:34:26 od sahalin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Empty clip , ako si citao sve moje postove , video si sta mislim , ako mora da se ratuje , mora se , ali daj da to prvo sprecimo ako mozemo tako sto ce mo da razmisljamo unapred , da pametno gradimo svoju spoljnu politiku , da se potrudimo da se u takvu situaciju ne dovedemo uopste , da damo sebi prostora da disemo , ojacamo i da ako pored svega toga do rata ipak dodje stvorimo uslove da se koliko-toliko ravnopravno suprostavimo .

Natasu Kandic mi ne spominjite , previse je rano da mi pripadne muka . Mogu da shvatim da postujes sve ljude u svetu , da postujes ljudska prava , ali ne mogu da shvatim da mozes da mrzis svoj narod , i da ti je svaki tudji narod preci . Ima boraca za ljudska prava u svim bivsim republikama SFRJ , oni takodje istrazuju zlocine svojih snaga , ali ni jednog od njih nisam cuo da ne istrazuje zlocine nasih snaga protiv svog naroda , da to treba da radi zvanicna drzava i da to njih ne interesuje . Takodje ih nigde necete cuti da govore o zrtvama svojih snaga , a da istovremeno ne traze pravdu i za svoje zrtve i da ne jure zlocince na suprotnoj strani . A gospodja/djica Kandic ( ne znam tacno sta je od ta dva  , pa ne zelim da je uvredim ) istrazuje samo zlocine protiv drugih ucinjenih od strane nasih snaga , ali je ne interesuje sta su drugi radili nama , zaboga , time treba da se bavi drzava . Znaci , njenu organizaciju mozemo da nazovemo Fond za selektivnu pravdu , a ne za humanitarno pravo .

Od hegemonije Rusije nema nista , i bolje je da to ne sanja niko . Da ce biti visepolarnog sveta , bice , da ce amerikanci morati da smanje dozivljaj , morace , ali da ce biti hegemonije Rusije , ni to sigurno nece . Rusija je ojacala i zauzece svoje mesto na svetskoj politickoj sceni , ali da ce njome dominirati , ne verujem .
« Poslednja izmena: 26. Mar 2009, 07:02:33 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Empty clip , ako si citao sve moje postove , video si sta mislim , ako mora da se ratuje , mora se , ali daj da to prvo sprecimo ako mozemo tako sto ce mo da razmisljamo unapred , da pametno gradimo svoju spoljnu politiku , da se potrudimo da se u takvu situaciju ne dovedemo uopste , da damo sebi prostora da disemo , ojacamo i da ako pored svega toga do rata ipak dodje stvorimo uslove da se koliko-toliko ravnopravno suprostavimo .

Друже слажем у потпуности. Писао сам већ о овоме раније на некој другој теми, и то нашироко. Ако уопште планирамо да будемо озбиљна држава морамо да планирамо следећих неколико деценија и да се спремамо за евентуалне непредвидљиве и наметнуте ситуације. Једноставно мора! И треба баталити сада изгубљене српске територије и усредсредити се на развој у сваком погледу како би се створили услови да се те територије некад и некако врате. Једино треба наставити борбу за Космети, само доста жустрије и одлучније од овога што се сада ради!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
За почетак основати нову обавештајну службу...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Da bi dosli vazduhom , mora da im odobri zemlja preko cijeg vazdusnog prostora prelecu . A to ce da se desi malo sutra . Mi u tom savezu nemamo sta da trazimo , to i Rusi znaju , niti bi trazili od nas da u taj savez ulazimo , niti bi nas primili i da hocemo . Ne zele oni sebe da dovode u poziciju da zbog nas zapocinju treci svetski rat , niti zele da se dovedu u poziciju da se brukaju , jer smo u savezu , a ne mogu da nam pomognu .

Znam ja da nema srednjeg puta , ja o tome i ne pricam , ne zamisljam ja da mi zivimo u Titovo vreme , a ni on nije bio neutralan , vec se tajnim sporazumima vezao za NATO . Ovde je rec da mi zastupamo iskljucivo svoje interese i da se u skladu sa tim ponasamo , a ne da pokusavamo da krojimo svetsku politiku i branimo medjunarodno pravo do poslednjeg Srbina , dok ga ne postuje niko ni na istoku ni na zapadu i rade kako im se hoce zavisno od svojih trenutnih interesa . Vic je u tome da saradjujemo sa svima gde i kad god mozemo i u stepenu u kojem to mozemo . Ovaj primer sam naveo sto puta , ali nije zgoreg da ga navedem ponovo , posto neki to ne shvataju i dalje : kako su mogli Kina i SAD da saradjuju godinama po svim pitanjima , osim po pitanju Tajvana , zbog cega su sve vreme od kraja Drugog svetskog rata na ivici rata ? Ako oni mogu da se u vodama Tajvana gledaju na nisanu i da cekaju ko ce prvi da okine , ali da u svemu drugom saradjuju , jer imaju zajednicki interes , zasto tako ne mozemo da se ponasamo i mi ? Mi imamo mnoga nerasciscena pitanja i sa SAD i sa EU , ali to ne znaci da ne treba da saradjujemo po svim pitanjima gde nema spora . Isto sa Rusima , i sa svima ostalima , saradjujemo gde su nam interesi zajednicki , gde nisu ne , ne moramo tamo da im brkamo u oko , ali ne moramo ni da ih podrzavamo , ako bi to bilo na nasu stetu , vec mozemo da zauzmemo neutralan stav . Stav nase drzave prema zadnjoj krizi i sukobu izmedju Izraelaca i Arapa upravo je napravljen po tom principu , i jedni i drugi su bili zadovoljni tim stavom , a mi imamo u skorije vreme odlicnu saradnju i sa jednima i drugima , i profitiramo .

Takodje , i tajni sporazumi nisu losa stvar , samo ne otvoreno stajanje uz neku od strana .

Jednostavno , mi moramo da balansiramo u skladu sa svojim interesima , a ne da ginemo za opste principe i svetsku pravdu . To ostavimo vecima i jacima , a mi gledajmo kako da opstanemo i da u nemirnim vremenima trpimo sto manje stete i od jednih i od drugih , a ako mozemo da profitiramo , tim bolje . Mi smo mali , nase je da se posle ovih godina propadanja sto pre oporavimo , pre svega ekonomski , a samim tim ce leci i sve ostalo , bice onda i jake vojske , i veceg nataliteta , i boljeg medjunarodnog polozaja , i veceg uticaja , i vece mnogucnosti da ono sto smo izgubili povratimo da li milom , da li silom . A ako mora da se gine , ako se nema izbora , onda mora , i prodacemo kozu sto skuplje , ali nemojmo sami da trazimo kavgu .
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pametno razmisljanje.... Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia E50
Rusija: Jače prisustvo na Arktiku
28. mart 2009. | 01:11 | Izvor: Beta

Moskva -- Rusija planira da ojača svoje vojno prisustvo na Arktiku kako bi osigurala bezbednost na tom području, saopštio je Kremlj.

U dokumentu o strategiji Rusije na Arktiku se navodi da će Moskva formirati vojni kontingent za zonu Arktika "sposoban da osigura vojnu bezbednost u različitim vojnim i političkim situacijama". U tekstu se ne navodi broj vojnika koji će biti upućen u taj region.

Dokument, u kojem se navodi politika Rusije na Arktiku do 2020. godine, potpisao je predsednik Dmitrij Medvedev 18. septembra prošle godine, ali je tek ove nedelje objavljen posle sastanka Saveta bezbezdnosti Rusije.

"Politika Rusije na Arktiku jeste očuvanje njene uloge kao vodeće snage Arktika", navodi se u tekstu i dodaje da planira jačanje čuvanje granica, kao i kontrolu puteva na tom regionu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Alcatel 
Samo vojno iaka Rusija i suprostavljena Nato paktu je garant da će popustiti pritisak na Srbiju.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2009, 12:18:42 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Nadam se da cemo mi na vreme da ser ukljucimo u Nato
Mozete vi kao LGBT pokret da se ukljucite gde hocete, ali Srbija nikad', pogotovo ne u taj satanisticki pakt koji je poceo da prosipa po nama svoje "milosrdje" na danasnji dan pre 10 godina!
Misliš, ono milosrđe koje ste vi izmislili, i koje uopšte ne postoji u nazivu njihove operacije "Združena sila."

A kako to da vi možete da ubijate Kosmetlare, a Nato ne sme da ubija vas, to me uvek zanimalo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.53
А коме ти припадаш живота ти?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Nadam se da cemo mi na vreme da ser ukljucimo u Nato
Mozete vi kao LGBT pokret da se ukljucite gde hocete, ali Srbija nikad', pogotovo ne u taj satanisticki pakt koji je poceo da prosipa po nama svoje "milosrdje" na danasnji dan pre 10 godina!
Misliš, ono milosrđe koje ste vi izmislili, i koje uopšte ne postoji u nazivu njihove operacije "Združena sila."

A kako to da vi možete da ubijate Kosmetlare, a Nato ne sme da ubija vas, to me uvek zanimalo?
da li si ti bre normalan? Smile

Bice nesto od ovoga,duboko verujem da ce Rusija imati nadmoc u svetu,prvo zbog gasa,drugo zbog sibira...
ameri sve sto imaju je nafta iz teksasa,i kupuju naftu sa bliskog istoka...
a Sibir...je mnogo mnogo veci od teksasa...

a za vojni savez,75% da ce doci do treceg svetskog...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.