Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија прави свој војни савез!  (Pročitano 14743 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Зраком!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Zavrnu gas i posle mogu da jedu boršč. Rusija ništa ne proizvodi već nacionalno bogatstvo temelji na izvozu energenata.

Биланс - сви цркну а Руси једино живи и једу боршч. Одлично!

Smile Što bi jeli boršč kada jako dobro zarađuju od prodaje energenata. Dovoljna demonstracija sile je kada se potkače sa Ukrajinom oko toga ko je platio svoje račune.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Зраком!  Smile

Čijim zračnim prostrim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Ма зезам се бре! Smiley  А што биони уопште долазили до нас? Ко да морамо бити повезани да би били у савезу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Zavrnu gas i posle mogu da jedu boršč. Rusija ništa ne proizvodi već nacionalno bogatstvo temelji na izvozu energenata.

Биланс - сви цркну а Руси једино живи и једу боршч. Одлично!

Smile Što bi jeli boršč kada jako dobro zarađuju od prodaje energenata. Dovoljna demonstracija sile je kada se potkače sa Ukrajinom oko toga ko je platio svoje račune.

A koja nacionalna bogatstva imaju Amerikanci?Od cega oni zive?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Da bi dosli vazduhom , mora da im odobri zemlja preko cijeg vazdusnog prostora prelecu . A to ce da se desi malo sutra . Mi u tom savezu nemamo sta da trazimo , to i Rusi znaju , niti bi trazili od nas da u taj savez ulazimo , niti bi nas primili i da hocemo . Ne zele oni sebe da dovode u poziciju da zbog nas zapocinju treci svetski rat , niti zele da se dovedu u poziciju da se brukaju , jer smo u savezu , a ne mogu da nam pomognu .

Znam ja da nema srednjeg puta , ja o tome i ne pricam , ne zamisljam ja da mi zivimo u Titovo vreme , a ni on nije bio neutralan , vec se tajnim sporazumima vezao za NATO . Ovde je rec da mi zastupamo iskljucivo svoje interese i da se u skladu sa tim ponasamo , a ne da pokusavamo da krojimo svetsku politiku i branimo medjunarodno pravo do poslednjeg Srbina , dok ga ne postuje niko ni na istoku ni na zapadu i rade kako im se hoce zavisno od svojih trenutnih interesa . Vic je u tome da saradjujemo sa svima gde i kad god mozemo i u stepenu u kojem to mozemo . Ovaj primer sam naveo sto puta , ali nije zgoreg da ga navedem ponovo , posto neki to ne shvataju i dalje : kako su mogli Kina i SAD da saradjuju godinama po svim pitanjima , osim po pitanju Tajvana , zbog cega su sve vreme od kraja Drugog svetskog rata na ivici rata ? Ako oni mogu da se u vodama Tajvana gledaju na nisanu i da cekaju ko ce prvi da okine , ali da u svemu drugom saradjuju , jer imaju zajednicki interes , zasto tako ne mozemo da se ponasamo i mi ? Mi imamo mnoga nerasciscena pitanja i sa SAD i sa EU , ali to ne znaci da ne treba da saradjujemo po svim pitanjima gde nema spora . Isto sa Rusima , i sa svima ostalima , saradjujemo gde su nam interesi zajednicki , gde nisu ne , ne moramo tamo da im brkamo u oko , ali ne moramo ni da ih podrzavamo , ako bi to bilo na nasu stetu , vec mozemo da zauzmemo neutralan stav . Stav nase drzave prema zadnjoj krizi i sukobu izmedju Izraelaca i Arapa upravo je napravljen po tom principu , i jedni i drugi su bili zadovoljni tim stavom , a mi imamo u skorije vreme odlicnu saradnju i sa jednima i drugima , i profitiramo .

Takodje , i tajni sporazumi nisu losa stvar , samo ne otvoreno stajanje uz neku od strana .

Jednostavno , mi moramo da balansiramo u skladu sa svojim interesima , a ne da ginemo za opste principe i svetsku pravdu . To ostavimo vecima i jacima , a mi gledajmo kako da opstanemo i da u nemirnim vremenima trpimo sto manje stete i od jednih i od drugih , a ako mozemo da profitiramo , tim bolje . Mi smo mali , nase je da se posle ovih godina propadanja sto pre oporavimo , pre svega ekonomski , a samim tim ce leci i sve ostalo , bice onda i jake vojske , i veceg nataliteta , i boljeg medjunarodnog polozaja , i veceg uticaja , i vece mnogucnosti da ono sto smo izgubili povratimo da li milom , da li silom . A ako mora da se gine , ako se nema izbora , onda mora , i prodacemo kozu sto skuplje , ali nemojmo sami da trazimo kavgu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Qtek 小米
Citat
ali nemojmo sami da trazimo kavgu.
Србија никада није тражила кавгу!!!
Citat
A ako mora da se gine , ako se nema izbora , onda mora , i prodacemo kozu sto skuplje
Тачно, али Слоба је био приморан да ратује, а Е.У. нам је наметнула рат који се морао да догоди.
Ако у Бриселу буду желели опет да се овде ратује, биће рата без обзира ко држао власт.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Ако у Бриселу буду желели опет да се овде ратује, биће рата без обзира ко држао власт.

Па ако ови буду на власти неће бити рата, већ ћемо се придружити овима што нас нападају само да не би било рата.
Мада ако би хтели да баш рат буде исценирали би они и то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Sloba nije bio primoran da ratuje , on je samo napravio niz pogresnih poteza i iz jedne greske ulazio u drugu , a cenu smo platili svi mi . Prva greska je bila zaokret u spoljnoj politici i odvajanje od Nemaca , za pocetak . A onda i sve ostalo .

Empty Clip , a sa kim ces i sa cim ti da ratujes ? Bas me zanima . Zemlja ti je u losoj ekonomskoj situaciji , jedva prezivljava , nemamo para ni za remont tehnike koju imamo , a kamoli za novu . Moras u ovom i ovakvom vremenu da balansiras i saradjujes sa svima dokle god to okolnosti dozvoljavaju . Moras da zemlji das prostor da dise , da ne ugrozis ni jedan interes zemlje , da ne potpises nista sto bi te ostavilo bez Kosova , ili nekog drugog dela , ali da ipak nastavljas saradnju sa svima koliko i gde god mozes , da bi zemlju podigao iz pepela i stvorio uslove da mozes nesto da uradis .I , koliko ja vidim , bar sto se spoljne politike tice , trenutni ministar se trudi da to i uradi .

Ova tema je pre svega o Rusiji , i njenoj mogucnosti da sada stvori novi vojno-politicki savez i ojaca vojsku posle mnogo godina . Ali , zasto nije to radila u vreme Jeljcina ? Zasto nije to radila u prvom mandatu Putina , zasto je u tom periodu radila reforme i ekonomski jacala zemlju , bez obzira na rast ili pad cene nafte ? Sto odmah tada nije ojacala vojsku , stvorila novi savez , sto tada nije dizala nos kao sada ? Zasto to sada moze ?

Lepo je diviti se Rusima , ali kao i u privatnom zivotu , od velikih treba uciti . I pametan se uci na tudjim greskama , a ne na svojim .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
Миодраже нисам ја рекао да треба да ратујемо са неким. Сад поготово не пошто су уништили све што је за рат потребно. Али ако нам се рат наметне, дакле ако не може да се избегне, морамо се бранити па макар и кашикама, и макар сви изгинули. Часно и поштено па шта буде. У ПСР цела војска отишла у Грчку јеботе, ал се вратила. Дакле увек постоји излаз.
Међутим , сада нисмо у ситуацији да ратујемо са било ким, и стога не треба никог провоцирати. Мада не сећам се дал је Србија икад неког провоцирала..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.