Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:41:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija neće uložiti veto  (Pročitano 35184 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
A cemu se ta grupa zahvaljuje?

Zahvaljuju se sto jedna svetska sila postuje njen teritorijalni integritet i suverenitet(bar sam ja to tako skapirao)! Za razliku od USA i EU kojima se neprekidno uvaljujemo u bulju pa nas onda tako i tretiraju - Ko govna!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia E
Citat
Covek sebi u proseku gradi kucu, nekih 6 meseci (jedino ako nije montazna Smile ), a tu istu kucu moze da srusi za 5 sekundi, sa dovoljno exploziva itd. e sad, prebacite taj odnos (6meseci, koliko se zida i 5 sekundi, za koliko se unisti ta kuca) na vreme koje je potrebno jednoj drzavi da se oporavi posle 10 godina razaranja i ratova....koji, btw, ni jedan niste pobedil
Pa jos ako zidaju tu kucu raznorazni preduzimaci koji imaju neke nadimke Beba Kole Miki Bogi Cume Ceda Misko.. kradu materijal i probiajju rokove izgovorima sneg u Avgustu izgradnja moze i nikada da se zavrsi Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
pa i nije neki izgovor, bolje i to nego '6 meseci pre roka'  Smile Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Citat
A cemu se ta grupa zahvaljuje?

Zahvaljuju se sto jedna svetska sila postuje njen teritorijalni integritet i suverenitet(bar sam ja to tako skapirao)! Za razliku od USA i EU kojima se neprekidno uvaljujemo u bulju pa nas onda tako i tretiraju - Ko govna!!!

A ti bi da im prodajes pamet, kako da se vladaju sta da rade, sta im nije dobro i naravno da se ne mesaju kada ti ubijas, pljackas koljes, jer je to mesanje u unutrasnje poslove?
Majku im fasisticku.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Skorpi onaj drugi deo price o raspadu SFRJ ti je za razliku od prvog prava teorija zavere i potpuno neutemeljen, nazalost!

Pa ako zapadne sile rade na azbijanju SFRJ nelogicno bi bilo da dozvole postojanje Jugoslavije u malom tj sto ti rece neke Srpske konfederacije!

Rat se i vodio da bi se to sprecilo!

IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
A ti bi da im prodajes pamet, kako da se vladaju sta da rade, sta im nije dobro i naravno da se ne mesaju kada ti ubijas, pljackas koljes, jer je to mesanje u unutrasnje poslove?
Majku im fasisticku.

Ne prodajem im ja pamet, nemam potrebe, jer je postovanje necijeg suvereniteta i integriteta deo medjunarodnog prava koje su oni pisali!!! I ja ne pokusavam da promenim politiku EU i USA, vec samo iskazujem svoje cudjenje da neko toliko voli da se uvlaci u bulju zemljama koje hoce da otmu deo teritorije, a nisu u stanju da kazu ni hvala zemlji koja postuje njen suverenitet!
A sto se tice klanja, ubijanja i pljackanja(cega je inace bilo na obadve strane, pa nisam video da Hrvatima Bosnjacima ili Siptarima otimaju teritoriju) - ako ti mislis da USA i EU ulazi u ratove zbog zabrinutosti za necija ljudska prava, onda si ti upadljivo glup covek!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Skorpi onaj drugi deo price o raspadu SFRJ ti je za razliku od prvog prava teorija zavere i potpuno neutemeljen, nazalost!

Pa ako zapadne sile rade na azbijanju SFRJ nelogicno bi bilo da dozvole postojanje Jugoslavije u malom tj sto ti rece neke Srpske konfederacije!

Rat se i vodio da bi se to sprecilo!

To je bila ideja pre raspada. Niko nije slutio da ce sssr se raspasti tako sto ce svaka, svaku da prizna.
I to nije teorija zavere, vec prosta cinjenica da se videlo da svaka nacija zeli svoju drzavu.
Stalne optuzbe da su u zajednickoj drzavi jedni favorizovani na stetu drugih je bila jedino tako resiva.
Vidi slucaj Cehoslovacka.Globalisti su politiku drzave zamenili ekonomskom zavisnoscu.
Za sada im to ide lepo, ne znam kako ce biti u recesijama, kada nastupe krize.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Procitajte tekst iz Blica i onda zakljucite da li Rusija treba da nagadja sta misle nasi politicari ili slepo da ulaze veto na rezoluciju o KIM .

Rusija ne zna za predlog Srbije o Kosovu

U Ministarstvu spoljnih poslova Rusije juče nisu mogli da potvrde da su od Beograda dobili dokument s predlogom o budućem statusu Kosova.

„Nisam video nikakav dokument koji je stigao iz Beograda“, rekao je za Betu visoki ruski diplomata iz Trećeg evropskog odeljenja tog ministarstva, u čijoj nadležnosti je i Srbija.
On je dodao da nije jasno kojim putem bi takav dokument bio uručen.
Da podsetimo, ministar za KiM Slobodan Samardžić izjavio je da je Beograd dostavio Rusiji dokument koji se odnosi na status Kosova, a koji je tražila sama Rusija.
Šef diplomatije Vuk Jeremić pozvao je Prištinu na nove razgovore o budućem statusu Kosova, rekavši da Beograd želi kompromis.
Jeremić je nakon sastanka sa grčkom šeficom diplomatije Dorom Bakojani rekao da je Srbija spremna na „bilo kakvu autonomiju“, ali da neće priznati nezavisnost.

Blic Autor: E.B. | 20.06.2007 - 08:33
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ma, jaka stvar. To sve moze da bude poluistina, instant informacija koja u sustini ne govori nista. Putin i Kostunica su se sastali i to je najbitnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Simic se u zanosu izlanuo o dokumentu.Valja sad to poreci..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:41:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.