Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:48:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija neće uložiti veto  (Pročitano 35085 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Hoce Rusija ce zastititi nase interesa kao sto ih je stitila kada je bilo bombardovanje.

Smile Tako je...

Rusija sa Kosovom jedino zeli da stiti Ruske interese koje su povezane sa njihovom drzavom...ljudi bratsvo nepostoji vise...

a amerika se s insistiranjem na nezavisnosti kosova verovatno bori za ljudska prava i interese klingonaca ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Мени се чини да је вето од стране Кине и Русије све извеснији, а Кондолиза рече јуче да САД неће једнострано признати Косово.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Први ће га признати Американци. А Македонци морају да титрају муда чопору својих Шиптара, па ће га и они убрзо признати.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Русија се осећа јаком и спремном да остане доследна свом ставу, што наговештава да је вето на резолуцију у Савету безбедности Уједињених нација о независности Косова и Метохије сасвим могућ, оценио је амерички стручњак Чарлс Капчан.

Капчан, виши научни сарадник у вашингтонском Савету за међународне односе је приметио у интервјуу за вашингтонску радио станицу "Глас Америке," како се, "са друге стране, поставља питање - колико је Косово важно за Русе? То нас наводи на закључак да Русија можда неће употребити вето да би избегла погоршавање односа са Европском и Сједињеним Америчким Државама.

"Ипак, све указује на то да је Русија ипак спремна на суочавање са Западом у погледу одбрамбеног ракетног система у источној Европи и питања статуса Косова", рекао је Капчан.

"Косово представља тешко питање у односима САД и Русије и (амерички државни секретар) Кондолиза Рајс је током важне посете Москви изразила наду да Русија неће ставити вето на резолуцију о могућој условној независности Косова", приметио је амерички стручњак.

Капчан је оценио да САД схватају како је ситуација у Србији неизвесна и да би независност Космета могла да доведе до јачања радикала, па се сада говори и о пажљивијем приступу у решавању тог питања.

"Међутим, да ли то значи фундменталну промену у америчкој позицији - мислим да не," приметио је Капчан.

Капчан је, такође, мишљења како у расправама о могућој подели покрајине, "Вашингтон још стоји на позицији да би се уколико Косово добије независност, то односило на целокупну територију покрајине".

Капчан је изразио уверење да ће ЕУ временом постати све важнија када је реч о питању јужне српске покрајине и да ће јој Вашингтон препустити водећу улогу и одговорност за Космет како би могао да се усредсреди на Авганистан, Ирак и друга питања која третира као стратешки важнија.

Izvor: Tanjug
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ljudi, Ruski veto je vec ulozen. Vidite i sami da ne ide kako su zapadnjaci zamislili.
Jedino sto se ne ide na glasanje, pa da se i fizicki cuje.
Kako ce se zavrsiti ne znamo, jer Rusima nije verovati. Ne cine oni to iskljucivo za nasu ljubav. Dokazuju samo da od sada nema vise: daj da bude ovako, a mi cemo se uzdrzati. To je za ceo svet dobro.
Ali nasi trebaju sada iskoristiti svu diplomatsku vestinu da izvuku sto vise od ovoga.
To moze samo ako se ubede ameri, da ubede Siptare. Prostora imamo, ali oni ce dobiti nezavisnost. Dakle da je dobiju ali da mozemo mi sto vise da uticemo na suverenitet. Odnosno recimo da budu neutralni, bez vojske a samo sa policijom.
Sto vise prava drzave Srbije za veze sa srpskim zivljem. Sto vise zastite i crkvene eksteritorije za nase spomenike.
U suprotnom, daju li im ameri mig za jednostranu nezavisnost, dodje nam Ruski veto kao bumerang.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N82
majka rusija Smile ce nas zastiti Smile mozda ovaj put stvarno hoce
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Pa kako sada skorpi, pa gde je ono tvoje Rusi govna, nece uloziti veto, Srbi ludi, svi ludi....
Kako sada e ulozice ali opet....

Kakva si ti moralna nakaza, pa to je strasno, cu li ti u zivotu za rec, cast, princip?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ljudi, Ruski veto je vec ulozen. Vidite i sami da ne ide kako su zapadnjaci zamislili.
Jedino sto se ne ide na glasanje, pa da se i fizicki cuje.
Kako ce se zavrsiti ne znamo, jer Rusima nije verovati. Ne cine oni to iskljucivo za nasu ljubav. Dokazuju samo da od sada nema vise: daj da bude ovako, a mi cemo se uzdrzati. To je za ceo svet dobro.

Ali nasi trebaju sada iskoristiti svu diplomatsku vestinu da izvuku sto vise od ovoga.
To moze samo ako se ubede ameri, da ubede Siptare. Prostora imamo, ali oni ce dobiti nezavisnost. Dakle da je dobiju ali da mozemo mi sto vise da uticemo na suverenitet. Odnosno recimo da budu neutralni, bez vojske a samo sa policijom.
Sto vise prava drzave Srbije za veze sa srpskim zivljem. Sto vise zastite i crkvene eksteritorije za nase spomenike.
U suprotnom, daju li im ameri mig za jednostranu nezavisnost, dodje nam Ruski veto kao bumerang.
Auuuu... Smile
Ako ovo Ceda procita,ima da ti pocepa clansku kartu k'o peder "Pan Erotiku".

Ipak,ostatak teksta ti je "na nivou".Mada,popravljas se.Drago mi je sto si poceo da prihvatas realnost. Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ima nesrecni canak ipak jednu dobru recenicu:

koga grcka hrani i rusija brani taj je...jebo jeza u ledja Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa kako sada skorpi, pa gde je ono tvoje Rusi govna, nece uloziti veto, Srbi ludi, svi ludi....
Kako sada e ulozice ali opet....

Kakva si ti moralna nakaza, pa to je strasno, cu li ti u zivotu za rec, cast, princip?
Pa evo imas ruski veto balvanu. Podarice ti Rusi i kolone izbeglica i spaljene manastire.
Balvan i stravina si zbog toga sto me pravis moralnom nakazom. Opet prvi pocinjes a onda kukas kako ja vredjam.
Rusi su u ovoj igri govna, koja ces ti tek celog zivota mirisati, ja sam vec okrenuo glavu od tog smrada.
Ne razumes ti Putinov veto. Rekao ti je lepo da ne zna resenje, i da nije veci Srbin od Srba.
Dakle jasno je da ti je rekao: koristi guzvu balvanu dok ja resavam mnogo vaznije stvari.
Ti si brate Srbine samo da obrisem dupe sa tobom, kada isposlujem sta mi treba snadji se ako do onda se nisi snasao.
Tebi savetujem da prihvatis partijski zadatak i da trabunjas kako je Shkorpi na forumu prodao Kosovo. Po Chedinom nalogu.
Koristi i onu drugu vijugu iz mozga, ne samo onu kokosju. Kenjas gde stignes a sa onom drugom vijugom bi mogao da kenjas negde gde te niko ne vidi. Smile

@gupmane
Cheda moze samo clansku DSS-a da mi pocepa, jer njegovu nemam.
A moja clanska je broj ispod 100. Ni takvim disidentima kao sto sam ja, se ne cepa clanska karta sa takvim brojem.
Hitler je svojm prvim 100 clanova dao da se otpeva himna. Smile
« Poslednja izmena: 07. Jun 2007, 09:25:34 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:48:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.