Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 01:39:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija-NATO  (Pročitano 24879 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
SonyEricsson k800i i D820
Slike su znaci glavni adut...dobro dobro neka je!

A sta mislis Shone da je izdatak za vojsku jedan od glavnih aduta u vezi kakva je jedna vojska...tu amerika daleko vise pumpa novac u nove tehnologije i novo naoruzanje...

Javna tajna ti je onda onda sto svi pisu....a svi pisu bilo to na engleskom,francuskom,njemackom da je USA vojna sila no.1.

Grijeska je sto ti meni nisi nijedan svoj podatak naveo da pokaze stanje....ja sam tebi naveo i Kinu, Indiju, Vojnu snagu, i jos mogu koliko hoces toga...a ti mene saljes da gledam slike,i citam sta drugi pisu...ako vec nemas argumente ne moras me slati da se sa drugim dopisujem o tome...

I da lijepo sam rekao USA je broj jedan, koliko dugo to neznam ni ja ni ti Putin,Solana a ni Bush...to ce pokazati vrijeme...

O nafti: ja neznam dali je tebi poznato ali najvise naftnih polja su ti u emiratima ili saudi arabiji...a oni su ti odlicni sa Amerima... u SADu ti kosta litar benzina skoro kao i u Rusiji....

@Simijon to ovdje ne stoji na debati i ja ne volim Busha...ali i njemu dolazi kraj. Mi pricamo ovdje o vojnoj snazi i ekonomiji....
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 14:03:55 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Cisto sumjam da kod njih moze da dodje neko tipa Cede kod nas ili djapica na celo drzave oni su se pobrinuli da takvi ekstremisti a ima i h i kod njih ne mogu da predju zbog samog sistema glasanja  nikada ali nikada  nece postati presjednici drzave jer ne zaboravite delegate koje biraju  osvajaju kandidati  o tome se sada radi kad se govori i bitci izmedju Obame i Klintonove
Sto se tice farmera sto kaze Simijon pa vijdeli smo ko sve moze biti presjednik politika se ne mjenja
A sto se tice Merkelover sta se konkretno promjenilo u spoljasnjoj politici malo sta a ja o unutrasnjoj ne govorim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nabrojao sam ja i mnogo drugih stvari pored slika, ali tek sad vidim da ti selektivno citas jer ne zelis da cujes. Prema tome, nema potrebe da ti dalje objasnjavam jer nema svrhe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 28
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
O nafti: ja neznam dali je tebi poznato ali najvise naftnih polja su ti u emiratima ili saudi arabiji...a oni su ti odlicni sa Amerima... u SADu ti kosta litar benzina skoro kao i u Rusiji....

А вот неизвестно  никому, будет ли следующий правитель Саудовской Аравии за американцев попу рвать. Потому они и спешат сейчас везде успеть.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
pa tiger odgovori Smile
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
@Tiger,danilblog-ja nisam rekao da ekonomija nije vazno merilo,ali nije i jedino...
jer,evo ameri imaju jedno 10 puta veci budzet od Rusije,pa ne prave nista revolucionarno,ili inovativno,osim nekih proizvoda koji zato kostaju ko jedna manja armija...
sve moguce tehnologije su smisljali Rusi.e,sad,sto jeste-jeste-nisu is uvek previse koristili upravo zbog budzeta..
poenta je da bi Rusija,ili neki drugi,sa tolikim budzetom,ukradenom tehnologijom i gomilom stranaca koji rade za njih kao amerika bila vec deset puta ispred,sto se moze dokazati i primerom iz Hladnog rata,kada je Rusija skoro stalno bila i vojno tehnoloski ispred i vojno jaca,te ameri nikad nisu preboleli to.
sto se tice izvora,nabavicu konkretne brojke,jos cu ako treba i sam objasniti neka oruzja(posto i sami kazete da nije sve u brojakama,a ja vam kazem da i Rusi imaju stvari ravne,a i bolje od americkih),pa cemo lepo da pricamo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Cisto sumjam da kod njih moze da dodje neko tipa Cede kod nas ili djapica na celo drzave oni su se pobrinuli da takvi ekstremisti a ima i h i kod njih ne mogu da predju zbog samog sistema glasanja  nikada ali nikada  nece postati presjednici drzave jer ne zaboravite delegate koje biraju  osvajaju kandidati  o tome se sada radi kad se govori i bitci izmedju Obame i Klintonove
Sto se tice farmera sto kaze Simijon pa vijdeli smo ko sve moze biti presjednik politika se ne mjenja
A sto se tice Merkelover sta se konkretno promjenilo u spoljasnjoj politici malo sta a ja o unutrasnjoj ne govorim

Mnogo toga je se sa Merkel promijenilo...mi to u Njemackoj znamo. Nezaposljenost pada, a ekonomija je stabila i pozitivna....na vanjsko politickom je Njemacka dobila mnogo bolji ugled.

Tatatunka ne razumijem ruski...uobrazi se malo i pricaj Srpski,engleski sta god!

Naftna polja:

More than 40,000 oil fields are scattered around the globe, on land and offshore. The largest are the Ghawar Field in Saudi Arabia and the Burgan Field in Kuwait, with more than 60 billion barrels (10 km³) estimated in each. Most oil fields are much smaller. According to the US Department of Energy (Energy Information Administration), as of 2003 the US alone had over 30,000 oil fields.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 14:14:43 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 618
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Je li posto zivis u Nemackoj,gde u kom gradu...............jel ima jos ona Love parada po Berlinu?
IP sačuvana
social share
__
                                  /  /
                          ____/  /_
                         /  /  /   /  /_
                        /  ~   ~    \  \ 
                        \                 /
                         \               /
                          =======
                           zdravo Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Je li posto zivis u Nemackoj,gde u kom gradu...............jel ima jos ona Love parada po Berlinu?

Nema druze...ima sada nesto drugo...
Ja sam ti u Frankfurtu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
HKJ

Eh moze pokazi ti to sve nama hvala ti unapijred...

Samo evo sto se tice tehnologije.... Laptop mi je Japanski, procesor je americki, takodje i HD.... kada se okrenem u stanu nemam ama bas nijednu tehnolosku spravu iz Rusije, nego EU,SAD, JAPAN....

Sorry za dva posta!
« Poslednja izmena: 26. Mar 2008, 14:17:30 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 01:39:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.