Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusija je danas priznala nezavisnost dvije gruzijske otcjepljene teritorije  (Pročitano 59817 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Gambino taj gasni sporazum je mogao da bude priznat pre dva meseca da nije bilo radikalske opstrukcije zbog fotelje gradonačelnika Beograda. Seti se izdaju te Vučić i Mirčić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma da Vlada Srbije je tako jedinstvena da nemože da ratifikuje gasni sporazum bez opozicij...
Ko još veruje u budalaštine ovog proameričkog režima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
MA, kakvi principi, koji obziri, gotovo je sa međunarodnim pravom.

Sad je došlo vreme, ćapi šta stigniš. I što se mene tiče, bolje naši nego njihovi. Napred Rusi.

Svestan sam ja da će sada RAZNI da seire po medijima...

Evo na B92 se malo zajebali pa puistili neke normalne komentare. Odmah zovu svog analitičara da pegla stvar da nam objašnjavaju kako je sve to što Rusija radi prosto strašno... I imaće posledice i moramo biti mudri i do moga.

Ne vide jadni da su ima gazde pukle, bolje da promene stranu na vreme, treba hraniti tu decu. Ne mogu oni ko običan narod da krpe...

I mi Republiku Srpsku i Republiku Srpsku Krajinu za priznanje imamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米
Gambino taj gasni sporazum je mogao da bude priznat pre dva meseca da nije bilo radikalske opstrukcije zbog fotelje gradonačelnika Beograda. Seti se izdaju te Vučić i Mirčić.
Јел' твоје друго име Црвенкапа ?
Па сви знамо да вама то није приоритет.
Али ипак твоји су на власти и на њима је одговорност ... зашто то није била прва тачка дневног реда, а могло је одавно и на ванредној седници да се то заврши.

« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 15:48:11 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Što nama? Pa vi niste dali da se održi sednica na kojoj je već postavljen dnevni red gasni sporazum i SSP.

Pogledaj bolje, neće biti gasovoda ispod Crnog Mora. Ameri i Turci će sad da uskoće u cepanje Gruzije, Rusi će da se bave Krimom i Priodnjestrovljem. U Rusiju je investirano mnogo kapitala iz Evrope a Rusima se ne dopušta da investiraju u Evropu. Zato Rusi neće prodavati naftu i gas, EU će se okrenuti štednji energije. Ali to su njihove bruige a mi? Mi smo ostali bez Kosova i bez Krajine jer su nas prodali Rusi. Ostali smo i bez gasovoda i bez industrije za izvoz prema Rusiji. Moraćeš da radiš negde za  mrske evropljane ako misliš da imaš sina.

Luka za to što pričaš nama nedostaje nekoliko nukova koje Rusi obećaše još 90. pa nikad ne poslaše.
« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 15:55:48 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia n80
Citat
Republiku Srpsku Krajinu
................ Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Što nama? Pa vi niste dali da se održi sednica na kojoj je već postavljen dnevni red gasni sporazum i SSP.

Pogledaj bolje, neće biti gasovoda ispod Crnog Mora. Ameri i Turci će sad da uskoće u cepanje Gruzije, Rusi će da se bave Krimom i Priodnjestrovljem. U Rusiju je investirano mnogo kapitala iz Evrope a Rusima se ne dopušta da investiraju u Evropu. Zato Rusi neće prodavati naftu i gas, EU će se okrenuti štednji energije. Ali to su njihove bruige a mi? Mi smo ostali bez Kosova i bez Krajine jer su nas prodali Rusi. Ostali smo i bez gasovoda i bez industrije za izvoz prema Rusiji. Moraćeš da radiš negde za  mrske evropljane ako misliš da imaš sina.

Luka za to što pričaš nama nedostaje nekoliko nukova koje Rusi obećaše još 90. pa nikad ne poslaše.
kad su oni to nama obecali nuklearke?i sem toga,cak i da jesu-i ne treba da nam daju...nismo mi jos za takve igracke kada i dalje krademo zice iz bandera i fosile od tenkova sa poligona dok druge bacamo na otpad ili prodajemo ko cige kartone...
« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 16:03:36 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 268
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Kakav analitičar..., bolje analitičarka, da se dotična ne naljuti.

Čuj, ovi će da štede energiju... A Rusi neće da im prodaju naftu i gas. Al će da trguju Srbijom... Jujuju, u kom svetu ti živiš.

Pa, dok je u Rusiji bio onaj Jeljcin koga su svi na Zapadu obožavali, zbog čega... Ne vredi, neki izgleda ipak više vole američke bombe od ruske podrške...

Samo da Ameri nastave ovako kao do sada, eto nama ceo narod postade rusofilski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Qtek 小米
Citat

Pogledaj bolje, neće biti gasovoda ispod Crnog Mora. Ameri i Turci će sad da uskoće u cepanje Gruzije, Rusi će da se bave Krimom i Priodnjestrovljem. U Rusiju je investirano mnogo kapitala iz Evrope a Rusima se ne dopušta da investiraju u Evropu. Zato Rusi neće prodavati naftu i gas, EU će se okrenuti štednji energije. Ali to su njihove bruige a mi? Mi smo ostali bez Kosova i bez Krajine jer su nas prodali Rusi. Ostali smo i bez gasovoda i bez industrije za izvoz prema Rusiji. Moraćeš da radiš negde za  mrske evropljane ako misliš da imaš sina.

Да, најлакше је окривити опозицију кад си неспособан, мада и пре избора је могло да се реши питање НИС-а, али ко зна шта бриселски господари шапућу Тадићу.
Тадић испуњава само њихове жеље.

Чак и ако постоје чињенице које говоре да у неким тренуцима Руси нам нису помогли (нису могли или шта год), то није разлог да ступамо у савезе са душманима који су убијали недужну српску децу и цивиле
.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
London "kategorično" odbacio priznavanje Abhazije I Južne Osetije     
26.08.2008. 15:27

Image
Britanska vlada je u utorak "kategorično" odbacila rusko priznavanje Abhazije i Južna Osetije i potvrdila "suverenitet" Gruzije nad dvjema separatističkim republikama.

"Mi to kategorično odbacujemo i potvrđujemo suverenitet i teritorijalni integritet Gruzije", izjavio je jedan glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova, javlja AFP.

"To je u suprotnosti s obavezama koje je Rusije preuzela u više navrata prilikom donošenja rezolucija u Vijeću sigurnosti UN-a i ničim ne doprinosi poboljšanju perspektiva za mir na Kavkazu", kazao je glasnogovornik.

(Svevijesti.ba/Fena)
IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.