Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Kom se carstvu privoleti?
Rusiji
37.5%  (15)
SAD
5%  (2)
EU
22.5%  (9)
Nekom drugom
2.5%  (1)
U se i u svoje kljuse
32.5%  (13)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Русија-америка, исток и запад,топло и хладно,добро и зл  (Pročitano 9738 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
XE,XE ....

Pogledajte semafor, semafor , semafooooooooooooooooooooor .  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Опција ''U se i u svoje kljuse'' је заправо проруска опција.  Smile
Зашто ? Зато што свако неприхватање ЕУ је непријатељски акт и гажење наметнутих еУро вредности.

Baš sam glaso za tu opciju! Ako zeznemo, neka zeznemo sami! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MRA
Citat
Престолонаследник Александар: Побољшани односи Србије и САД       
четвртак, 04. фебруар 2010. 
„Односи Србије и САД су далеко бољи него раније“ истиче престолонаследник Александар Карађорђевић. У разговору за Глас Америке, принц Александар се осврнуо на своју посету Сједињеним Државама и српско-америчке односе.

Престолонаследник Александар: Уверен сам да ће Србија за неколико година постати чланица ЕУ, али и остати пријатељ САД. Вашингтон је једна од великих светских престоница и долазак овде ме увек подстиче да се залажем што више могу на учвршћивању пријатељства САД и Србије. Принцеза Катарина и ја смо дошли на молитвени доручак, који је јединствен скуп, пошто ту можете да се сретнете са многим страним званичницима, америчким конгресменима и представницима администрације. Такође сам овде ради разговора са експертима истраживачких институција и да бих одговорио на њихова питања.

Глас Америке: Одржали сте два излагања – у Центру Вудро Вилсон и Америчком институту за мир. Какве сте поруке упитили?

Престолонаследник Александар: Главна тема је улазак Србије у Европску унију. То је логичан курс не само за Србију, већ и за све суседне земље и земље Западног Балкана. Мислим да ће то допринети отварању великог броја нових радних места и створити безбедносну атмосферу за мир и бољу будућност. Настојао сам да образложим зашто желимо да се придружимо Европској унији. У том циљу смо већ потписали низ споразума и увели нове законе. Уверен сма да ће наша земља за неколико година сигурно постати чланица уније, али и остати пријатељ САД.

Глас Америке: Говорећи о том пријатељству, како бисте оценили садашње односе Србије и САД?

Престолонаследник Александар: Мислим да су ти односи далеко бољи него раније. Ова администрација је далеко комуникативнија и у том светлу имали сте и веома успешну прошлогодишњу посету потпредседника Џозефа Бајдена Београду. Када сам био у Вашингону прошле године у пролеће, провео сам неко време са потпредседником Бајденом и он ми је тада рекао да је задовољан односима Вашингтона и Београда. То је веома важно и желео бих да се и даље наставе такви односи и посете. Сједињене Државе такодје могу да помогну у ублажавању и отклањању бројних проблема на југоистоку Европе. Важно је комуницирати у решавању бројних деликатних питања.

Глас Америке: Шта очекујете од даљег развоја економских односа Србије и САД?

Престолонаследник Александар: Сједињене Државе су велики инвеститор у Србији, а један од главних инвеститора је компанија „Ју-Ес стил“, која је купила смедеревску железару. Успех те компаније осцилира углавном због глобалне рецесије. У области економских односа може се далеко више учинити. Ми у Србији морамо агресивније да промовишемо и излажемо наше производе у САД. Ту владини економски стручњаци и српски пословни лидери могу да буду од помоћи поготово ако се концентришу на јаке економске области у САД, ако успоставе контакте и одржавају везе са америчким бизнисменима и доводе их у Београд. Када амерички пословни људи додју у Србију моћиће да уоче све предности које пружамо инвеститорима, што би могло да буде од обостране користи. Такодје би требало да отварамо нова представништва у иностранству, укључујући Америку. Потребно је обезбедити особље које ће та представништва водити стручно и верујем да би у том погледу влада у сарадњи са приватним сектором могла да помогне.

(VOA)

Изгледа да је Престолонаследник Александар гласао за САД... Smile
Пошто Србија Престолонаследниче??? Smile Брука и срамота, ко су наследници онаквог јунака.
IP sačuvana
social share
"Одбијам да бивам међу курјацима и нељудима" - Марина Цветајева
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Који престолонасљедник?
Тај англо-американац?
Ма одрекли се свога Ђенерала Драже мислећи да ће им Тито-Субашић сачувати власт.
То је обични струнули паразит који се није удостојио ни да српски језик научи за све ове године. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
E moj Kradjordje . Da ti je ovo da vidis .  Smile

Isti je i onaj Petrovic - sramota me da dopisem Njegos .  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Гласао сам за ЕУ да вас нервирам Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Nema veze , ocarao si Incka .. i crnulegiju .  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Гласао сам за ЕУ да вас нервирам Smile

ЕУууууууууусташка странка. Smile Уааааааааааааааааааааааааа домаћи издајници,продане душе,
заборавни синови,гејјјјјјјеви меког срца,хехехе(е ово је било добро Smile),залутало стадо. Smile Smile Smile

Nema veze , ocarao si Incka .. i crnulegiju .  Smile

Ма у праву си они воле када "некога" задиве са својим европејским ставовима. Smile
Када гласа Инцико,Земунац,Црна Легија и зелена коприва опет им фали брука гласова. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ovo se ne stize .  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 3510
Европска Унија је потпуно маргинални фактор у светској геополитици. Незнам из ког разлога нам је понуђена та опција. Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.