Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 16:58:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rusi ponovo u Avganistanu?  (Pročitano 9032 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Citat
Heroina ? Rusi ma ajde, to je nemoguce. Oni su poznati ako apsolutno dobri. Nema sanse da se neki Ruski kriminalci ovaj biznismeni bave time.

ne seri bre majmune.Ameri tamo kontrolisu i finansiraju tokove droga.sto ne kontrolisu,to ili osvoje,ili uniste.
i ne daju nikome da im se mesa u to.zato ne seri bezveze o stvarima koje ne znas.

bavilo se par mudonja,tokom rata,koji su koristili veze i haos u zemlji,i uvozili neke male kolicine odande.
cim su Rusi izasli,i opet pocela zurka,tako je prestao i "biznis".

ti si prilično upućen u tim stvarima sa drogom  Smile
...a,ti si kao i obicno naivan,kao madjarska sobarica?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 3510
''Prema pravosnažnoj i izvršnoj presudi Višeg suda u Novom Pazaru, za danas je zakazano iseljenje Fakulteta za islamske studije iz dela prizemlja te zgrade. Sudski izvršitelji se, međutim, nisu pojavili. Načelnik Policijske uprave Dragan Terzić rekao jeda je njihova procena da bi prinudno iseljenje stvorilo nove tenzije u tom gradu, posebno imajući u vidu da je vreme odlaska na hadžiluk i da predstoji veliki muslimanski praznik Kurban bajram.

Kako je Tanjugu rekao portparol Islamske zajednice u Srbiji Samir Tandir, i nakon razilaska skupa ispred fakulteta će se okupljati vernici "iz predostrožnosti da nekome ne padne na pamet da nasilno uđe u zgradu". Na trgu i u okolnim ulicama nema vidljivijeg prisustva policije. ''

Како то да извршење легалне судске одлуке може да изазове тензије у Рашкој, а рецимо педербал у БГ не. Ко у овој земљи крши устав и закон, а ко брани? Зашто полиција ономад у Новом пазару није одреаговала на адекватан начин на шамарање, вучење за уши и разоружавање полицајаца.
Изгледа да је лакше  тући и изводити тенкове и хамере на српску омладину. Лепо је реко онај буљаш из ЛДП: Србија ће бити ''демократска'' макар морали да истребимо све Србе.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
''Prema pravosnažnoj i izvršnoj presudi Višeg suda u Novom Pazaru, za danas je zakazano iseljenje Fakulteta za islamske studije iz dela prizemlja te zgrade. Sudski izvršitelji se, međutim, nisu pojavili. Načelnik Policijske uprave Dragan Terzić rekao jeda je njihova procena da bi prinudno iseljenje stvorilo nove tenzije u tom gradu, posebno imajući u vidu da je vreme odlaska na hadžiluk i da predstoji veliki muslimanski praznik Kurban bajram.

Kako je Tanjugu rekao portparol Islamske zajednice u Srbiji Samir Tandir, i nakon razilaska skupa ispred fakulteta će se okupljati vernici "iz predostrožnosti da nekome ne padne na pamet da nasilno uđe u zgradu". Na trgu i u okolnim ulicama nema vidljivijeg prisustva policije. ''

Како то да извршење легалне судске одлуке може да изазове тензије у Рашкој, а рецимо педербал у БГ не. Ко у овој земљи крши устав и закон, а ко брани? Зашто полиција ономад у Новом пазару није одреаговала на адекватан начин на шамарање, вучење за уши и разоружавање полицајаца.
Изгледа да је лакше  тући и изводити тенкове и хамере на српску омладину. Лепо је реко онај буљаш из ЛДП: Србија ће бити ''демократска'' макар морали да истребимо све Србе.
Ima ves bre jedan nemali broj mahom Beogradjana i Novosadjana, koji kosntantno sejete tu mrznju od 90-e. Stil zivota.Lepo ti je Zukorlic, genijalno objasnio zasto navija za Tursku. Kaze covek: Turska reprezentacija ima 5 Sandzaklija kojima nije bilo mesto u Srbiji. Samo zato sto je Turchin. Pa ko te jebe stoko nacionalisticka jebalo te takvo srpstvo izgradjeno na mrznji.
Nije to tebi namenjeno Persona. Namenjeno je jednom nacinu razmisljanja. Mrzeli smo Hrvate, balije, Slovence, Shiptare, zhute, bele, crvene. Dakle postigli ste svoje snove: stigli ste na topao Beogradski asfalt, vucarate se ko gmizavci, ne znate nista da radite, nemate pojma o nicemu, buducnost vam je da budete slugendre (sto mene Gambi zove 'svapski konjusar') i to koga? Bas onih Srbakoje ste oterali vekovima iz svojih redova.
Dok vam je partija i crkva podrigivala, ognjiste, majke im ga dusmanske, stalno ste neke otrove izbacivali iz sebe kao i dan danas.
Krali set medjusobno, neko vise , neko manje, pametniji koji su te pujdali na Sorosa, i Ljtaifa i tamo nekog Janeza, pametno su se nakrali imaju lepe kuce, voze dobra kola, jebu dobre zenske, jedu prsutu u mesto podrigushe i vicu: vidi sta nam rade.
Pusti bre na miru to 0,5% stanovnistva da zivi svoj zivot, da oseti ovu zemlju kao svoju.

Pusti na miru tog Madjara, vise voli on Srbiju od tebe. Ti volis Rusiju ili samo nepostojecu, guslarsku srpsku Rusiju ili rusku Srbiju.
Stalno trazite neko meso u supi, ali ga nema. Povadili vasi drugovi.
Drugovi vas sada sistematski vode u porobljavanje, bice vam gazde, drugovi ce drzati pendrek, razvaljivace bubrege u ime demokratije, stitice stranca koji dodje sa usranom kintom da te zavije za 300 evra i njemu plati porez.
Drugovi su bre vlasnici Srbije. Srbende bre, zajedno sa bradatim udbasima.
To je bato pravi pederluk. Jebu vas tako glupe i uzivaju.
Pushis ga bre sa tim Kosovom vec 20 godina, pa sada dolazi komplet repertoar: gutaj, nemoj samo da pljujes.
Gutanje je ekstra lova. Kad progutas i dobijes tu lovu, tu je makro da je pokupi a ti dobijes snickers  za utehu.
Makro (onaj koji je na vlasti), dal zhuti, plavi, crveni, crno crveni, zna kako da to raspodeli.

Osvestite se bre, da je zlo u nama, ne u  onima tamo nekima.
Cela struktura drustva ti je makroizirana, kumunisticka govnara dostigla vrhunac uzivanja, ne moz vise ni zbun gde da ostavis minuli rad, bez partije. Moraces u gace da kenjas bre.
Ja bi tog Zukorlica pustio da sto vise prica, jer je pametan covek, ne boji se a ima sta da kaze. Integrisao bih ga u rukovodtvo Srbije, da im se malo najebe matere.
Ceni bre takvoga, ne onog Jusufspahica. Zapalio si mu kucu, dao kompjuter i kaze: ala se mi Srbi vilomo bas vam hvala. Smile Smile Smile
A samo mu daj priliku, prvi bi ti pustio krv.I jos bi ti rekao: ne brini, imam laku ruku.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 10:11:53 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...sta znaci,kad se covek formira na ideji bratstva i jedinstva naroda i narodnosti.kad se ogrebe o svaku drzavnu paru i privilegiju nekadasnje drzave.coveku u Srbiji krivi Srbi sto ne znaju sa koje  strane da se sacuvaju od kojekakvih prava i pravasa.kaze covek i ostane ziv srpstvo izgradjeno na mrznji?izgleda da neki pamte samo jednu mrznju?mrznju nakon laze o bratstvu i jedinstvu.za svoju crkvu kaze bradata udba,a za zelenogtransvezalistu puna mu usta hvale?odusevljen covek njegovom pamecu,kaze ima sta od coveka da se nauci?izgleda da je najveca krivica Srba,bas ta nasa mrznja.ne mrzimo brate kako treba i to ti je.jer da mrzimo,kako to rade Hrvati,muslimani,siptari kako bi nas postovali,ili da smo pragmaticni,da nas uce kako uce druge malo iz Vatikana,malo iz S.Arabije,malo iz Vasingtona...pa da za tudje ideje ili veru pomlatimo komsije,za nesto,za tapsanje po ramenu,za bilo sta,samo da budemo po standardima dobri momci,a kakva je situacija na terenu,za to ce se pobrinuti vec ekipa CNN,BBC.....
mrznja,kakvu u sebi prema srpstvu akumulira covek,prosto je zapanjujuca?covek ce ceniti svakoga ko je u stanju,da pljune,omalovazi,porazi ili pobedi, zemlju u kojoj zive i ime koje nosi?zukorlic mu je zakletva,a jusufspahic mu predstavlja opasnost!milon je primera iz repertoara ovog coveka,koji se hrani patoloskom mrznjom prema svemu sto je srpski nacionalno obojeno i gde se cuju zvona sa SPC.on neku istinu zna,cuva je duboko u sebi i deli je samo kad mrzi,a mrzi profesionalno,kao da za to od nekoga na ovom forumu dobija pare?sta god i kako god.u jedno sam apsolutno siguran,da taj covek nije covek,NE! vec jedno obicno,nedojebano govedo,zeljno ku*ca kuratoga Rusa i zeljan izgleda lickog brkajlije,koji mu je gazio mamu dok je radio kao vozac u nekoj gradjevinskoj firmi,koja je izgradjivala SFRJ.to govedo je kroz ceo svoj zivot bio na margini socijanog bitisanja,bio komunista,a nije bio komunista,srpski je nacionalista,a nije srpski nacionalista... jedino sto je sigurno jeste to da je to govedo kljuso govedo,kojem bi se narugala prava plemenita goveda!
...pazi argument...¨u reprezentaciji Turske igra nekoliko sandzaklija..¨
stoko bez pameti,slepcu kod ociju,mizerijo ljudska,ti si video sveta!? mars u podrum misu u kojem si se krio od 1991-2001 godine,muskarcu bez ku*ca,hendikepu covecanstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson 
Citat
stoko bez pameti,slepcu kod ociju,mizerijo ljudska,ti si video sveta!? mars u podrum misu u kojem si se krio od 1991-2001 godine,muskarcu bez ku*ca,hendikepu covecanstva.
a gde si ti bio u tom intervalu?
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
a gde si ti bio u tom intervalu?
...pozdrav,
1991-1992 JNA/VJ Vis,Hrvatska
1992-1994 Begrad,Srbija
1994/5-1998 uglavnom Portugal,ali i veci deo Evrope
1998-2001/2 Beograd
...1999 bio u pratnji diplomata,koji su u konvojima iz Srbije izasli u Madjarsku.komsije Madjari,tacnije kolege Madjari,sa kojima smo se sreli,gledali su nas izbecenih ociju,kao da su mislili ovo su poslednji zivi Srbi,da ih se nagledamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson 
kad smo bili pod sankcijom ti si se uživao u prokletu evropu...
kad su nas bombardirali ti si vozikao sa diplomatama do Mađarske...
ali jbg..ti si bio čovek režima, pa nisi morao ratovati i uraditi nešto "veliko" za srbiju...
samo sam sad shvatio "težinu" tvojih poruka: više nisi čovek režima, pa si malo isfrustriran.
a da bi ovo mogao opet, čekaš rusa da te opet pretvori u čoveku režima.
izvini, bilo je jači od mene...
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ali jbg..ti si bio čovek režima, pa nisi morao ratovati i uraditi nešto "veliko" za srbiju...
samo sam sad shvatio "težinu" tvojih poruka: više nisi čovek režima, pa si malo isfrustriran.
...kad sam bio pod sankcijama,zahvaljujuci ocevim prijateljima,
 ja sam bio na skolovanju.
kad su nas bombardovali,ja sam bio uglavnom na svom radnom mestu aerodromu surcin.
ja sam bio neko ko je ratovao i radio vaznu stvar za Srbiju.i danas bi mogao da radim posao koji sam napustio 2001 kad smo dobili od strane EU i NATO oficira za vezu? citaj kontrolora!?
isfrustriran nisam,zivim sasvim pristojno,a zamisli ne placaju me demokrate.
ne cekam nikoga,jednostavno sam covek od struke,koja se veoma dobro placa,a ako jos radis ono sto retko ko hoce ima love kolko hoces.
ne nemoras da se izvinjavas,svestan sam vas zajedljivaca,koji za licni zivotni neuspeh trazite velike istorijske krivce.
vas takve prezire i ta rasklamatana Evropa.svesna vas je i prezire vas i vase gladne oci,i uglavnom tvrde zvanicno da ste neradnici,kojima je san socijalni sistemi clanica EU.krecem se po EU,pa slusam sta misle.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 3510
Не само да их презиру - него их се и гаде. Они би да путују у Јевропу, а нису ни 5% националне културне баштине обишли. Пљују пред станцима све што има националну вредност и величају туђе. Зато нас и јебу овако без покривања.
Људи живе у фатаморгани да им је ујка сем послао краву музару, а он им увалио бика ошкопенога па не могу ни јајца да му ламкају. Могу само да му дувају у јалову кожну вувузелу и да зигују тата Бајдену и курви вавилонској - Клинтонки Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
...kad sam bio pod sankcijama,zahvaljujuci ocevim prijateljima,
 ja sam bio na skolovanju.
kad su nas bombardovali,ja sam bio uglavnom na svom radnom mestu aerodromu surcin.
ja sam bio neko ko je ratovao i radio vaznu stvar za Srbiju.i danas bi mogao da radim posao koji sam napustio 2001 kad smo dobili od strane EU i NATO oficira za vezu? citaj kontrolora!?
isfrustriran nisam,zivim sasvim pristojno,a zamisli ne placaju me demokrate.
ne cekam nikoga,jednostavno sam covek od struke,koja se veoma dobro placa,a ako jos radis ono sto retko ko hoce ima love kolko hoces.
ne nemoras da se izvinjavas,svestan sam vas zajedljivaca,koji za licni zivotni neuspeh trazite velike istorijske krivce.
vas takve prezire i ta rasklamatana Evropa.svesna vas je i prezire vas i vase gladne oci,i uglavnom tvrde zvanicno da ste neradnici,kojima je san socijalni sistemi clanica EU.krecem se po EU,pa slusam sta misle.
Da ti malkice ne lagiš? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 16:58:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.