Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rušenje Bosne i Hercegovine  (Pročitano 12444 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
ma ja ba,nemogu njih dvojica otići u neoficijelnu posjetu zagrebu,znači nije ofocijelna,ko već zna da su bili kod mesića a milorad i drugi papci mogu potpisivati ugovore sa drugim državama i glumiti neke kauboje po selima i narodu mazati oči nekim referenudmom i primitivnim nacionalizmom..
vrijeme je da malo siđete sa kraljevog konja i da vidite kako se i bez vas može,i kako ne mora biti priznata rs zato što je genocidna tvorevina zvjeri i ubica...
Zato ja kazem, najbolje je osamostaljenje... pa kud koji mili moji...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ja osamostaljenje,odeš u beograd kupiš parcelu,udariš veliku ogradu i napraviš državu..
a prvo joj daš ime republika,ono da zvuči samostalnije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
A kako ja znam u deytonu se nigdje nespominje neko osamostaljenje....a da se to ucini morali bi sva tri naroda da izglasaju da se slazu sa tim...prije ce se ova tema zvati rusenje Republike Srpske kako je pocelo....Muslimani se sire a Srba sve manje...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
... od te države nikad ništa , jer jednostavno nije tako zamišljena , a da bi je neko sada krojio taj mora svijetu da ponudi nešto više od bahatosti , političke i vojne nestabilnosti i praznog džepa.završeno.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
ma ja osamostaljenje,odeš u beograd kupiš parcelu,udariš veliku ogradu i napraviš državu..
Hvala ali meni je Bosna u srcu, pa cu ipak odabrati ovu parcelu...

A kako ja znam u deytonu se nigdje nespominje neko osamostaljenje....
Nije pisalo ni u ustavu SFRJ iz 74 pa je HR protivustavno istupila...  Smile 
a da se to ucini morali bi sva tri naroda da izglasaju da se slazu sa tim...prije ce se ova tema zvati rusenje Republike Srpske kako je pocelo....Muslimani se sire a Srba sve manje...
Ipak je to za studenta informatike malo nejasno... Jel se glasalo za nezavisnos Hrvatske na nivou SFRJ ili na nivou republike?  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Hvala ali meni je Bosna u srcu, pa cu ipak odabrati ovu parcelu...

A kako ja znam u deytonu se nigdje nespominje neko osamostaljenje....
Nije pisalo ni u ustavu SFRJ iz 74 pa je HR protivustavno istupila...  Smile 
a da se to ucini morali bi sva tri naroda da izglasaju da se slazu sa tim...prije ce se ova tema zvati rusenje Republike Srpske kako je pocelo....Muslimani se sire a Srba sve manje...
Ipak je to za studenta informatike malo nejasno... Jel se glasalo za nezavisnos Hrvatske na nivou SFRJ ili na nivou republike?  Smile

Nepravi se pametan..ipak ja nisam student na PALAMA nego u Njemackoj...i molim vas samo ako vec naglasavate Hrvatsku onda naglasite takodje i Sloveniju jer smo mi stupili samo u ono sto su oni prvi u parlamentu zapoceli..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Nepravi se pametan..ipak ja nisam student na PALAMA nego u Njemackoj...i molim vas samo ako vec naglasavate Hrvatsku onda naglasite takodje i Sloveniju jer smo mi stupili samo u ono sto su oni prvi u parlamentu zapoceli..
Ne pricam ni ja o pretvaranjem dekadskih brojeva u binarne jer studiram pravo... na Palama... kako kazes...

Naravno... Slovenija je prva ucinila korak, ali nije to opravdanje... a ni tema...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nije opravdanje ali vidim da vam je Hrvatska trn u oku a Slovenija daleko od svega...a vidis ipak ja vjerujem vise ovim zapadnim meni naklonjenim zemljama nego ljudima sa Balkana...i kako znam ljepo su priznali Hrvatsku i Sloveniju....za mene je od tog dana gotova prica...jer 90% stanovnistva jedne republike su glasali za odcjepljenje od jedne drzave koja je htjela svakome da svira kako da se igra kolo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Koja shema , potpisat ću Dayton ali ću ga lagano potkopavat koliko god budem mogao  Smile Smile Smile

Oluja je majka, jer i mi bi imali Bosnu u Hrvatskoj da su prihvatili Z4.To je Vlado pametan potez , a nepametan potez je ne prihvatit Z4.Isto tako nepametan potez je pravit se lud  i ludim pravit cijeli svijet s tim ko fol otcjepljenjem RS, od toga nema ništa jer je interes uloženog kapitala u Bosnu ispred interesa šačice frajera ispred lokalne trgovine.Ajde nek neko više otcjepi tu RS kad je takav mudonja , raspis referenduma i zdravo , što se stalno čačka a niko nema muda da ga pokrene .Zašto???

Citat
Nije opravdanje ali vidim da vam je Hrvatska trn u oku

pa jeste trn u oku zato što se odvojila i ne jebe nikog za suvu šljivu , a ekonomski i ekonomskim osvajanjem u regiji je lider broj 1 , dok se ostali bore oko temeljnih pitanja državnosti i teritorije BiH i Srbija , ugušiše se od glupih problema kojih ne bi imali da su 1991 sjeli za stol ko ljudi.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 00:47:55 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Nije opravdanje ali vidim da vam je Hrvatska trn u oku a Slovenija daleko od svega...
Da komuniciram sa Slovencima, pozivao bih se na Sloveniju... Opet govoris vama... ne razmisljaju svi isto...

za mene je od tog dana gotova prica...jer 90% stanovnistva jedne republike su glasali za odcjepljenje od jedne drzave koja je htjela svakome da svira kako da se igra kolo...

Naravno i mi ce mo to da uradimo, jer nam ovi iz Federacije zabijaju nos u dupe... Raspisacemo referendum u RS (sva tri naroda). Mislim da ce biti isto negdje oko 90%...

Koja shema , potpisat ću Dayton ali ću ga lagano potkopavat koliko god budem mogao  Smile Smile Smile

Oluja je majka, jer i mi bi imali Bosnu u Hrvatskoj da su prihvatili Z4.To je Vlado pametan potez , a nepametan potez je ne prihvatit Z4.Isto tako nepametan potez je pravit se lud  i ludim pravit cijeli svijet s tim ko fol otcjepljenjem RS, od toga nema ništa jer je interes uloženog kapitala u Bosnu ispred interesa šačice frajera ispred lokalne trgovine.Ajde nek neko više otcjepi tu RS kad je takav mudonja , raspis referenduma i zdravo , što se stalno čačka a niko nema muda da ga pokrene .Zašto???
Zato sto nama nije lose u BiH kao drzavi... Problem je sto se zabada nos kao sto rekoh u nase poslove i probleme... Zele muslimansku drzavu i ako tako nastave... neko ce pokrenuti stvar... u to budi siguran... Znaci referendum je odgovor na ukidanje RS...
« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 00:50:20 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.