2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometni savez Srbije  (Pročitano 31289 puta)
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
Pa posto sam trenirao rukomet znam sta je razvaljivanje i losa utakmica. Ja volim da gledam ujednacene ekipe koje igraju lep rukomet, a ne neko zezanje! Smile

Osim sto, cini se, nisi uspio kao rukometas, nije ti bas ni ovo predvidjanje jaca strana  Smile

utakmica je bila fenomenalna, a Bosna i Hercegovina je zasluženo mogu reći poderala Srbiju. Sad šta će biti u Nišu ostaje da vidimo
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Cvetković: Očekujem pobedu u Nišu

Selektor rukometne reprezentacije Srbije, Jovica Cvetković, rekao je da je glavni uzrok poraza to što ’’njegova ekipa nije imala igru’’.

Cvetković je izjavio da očekuje pobedu u revanš meču koji se igra u nedelju u Nišu. Srbija je u četvrtak izgubila od Bosne i Hercegovine u Sarajevu rezultatom 31:28 u petom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2010. godine.

’’Ovo nije naša igra. Tamo će biti sasvim druga priča. Sada se malo iskomplikovala situacija, ali mi još uvek imamo velike šanse za plasman u Austriju. Mi smo došli ovde bez neke tenzije, ali nikako potcenjujući protivnika. Dali smo sve od sebe, ali nismo uspeli. U Nišu ćemo biti kompletniji sa Anđelkovićem i Nikolićem’’, rekao je Cvetković.

Kapiten Srbije Mladen Bojinović takođe očekuje bolje izdanje naše reprezentacije u nedelju u Čairu.

’’Čestitam na izvarednoj predstavi Bosne i Hercegovine. Mi smo promašili puno zicera i to nas je koštalo pobede. Bili smo u priključku krajem prvog poluvremena i vodili na trenutak. Nije nam išlo u napadu, odbrana je bila bolji deo ekipe. Za tri dana biće druga priča. Verujem da ćemo osvojiti dva boda u Nišu’’, izjavio je Bojinović.

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Halid Demirović, nije krio zadovoljstvo zbog dobre igre svog tima.

’’Srbija je individualno mnogo jača ekipa, zato bih čestitao mojim igračima na izvanrednoj partiji. Mi smo dobro igrali u odbrani i uz ovakvog golmana, to je bilo u ovom meču presudno. Srećan sam da smo uspeli na kraju da pobedimo sa tri gola razlike. Srećan sam zbog dva boda, a pre svega, što je sve prošlo u fer i sportskoj atmosferi’’, rekao je Demirović.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
@ Roki_09

Amateri (BiH) - Profesionalizam (SRB)  31:28  Smile Smile  Smile

Moj Roki, na utakmici ste igrali nepovezano, protivnik vas je šio...  Smile Smile

Ukratko deranje guzova  Smile

@Ostalim navijacima Srbije

Svaka cast, nikad bolja reprezentacija nece gostovati u skenderiji, srpski igraci su me odusevili.
Niko nije provocirao, ni trener ni igraci, sta god bi sudije svirale nisu se bunili, samo su ruke pruzali.
Nisu ni provocirali kad su usli u dvoranu, a samo zamislite kako su docekani  Smile
Evo jedan  Smile Smile  Smile

Mogli smo vas dobiti i sa vise razlike, al vise imate iskustva sto se vidjelo u presudnim trenutcima, kad  ste nam za manje od 2 min zabili 3 gola.

Skenderija za 10, bilo je lijepo biti tu  Smile

I tri rođaka došla, od nekle  Smile  Smile

« Poslednja izmena: 20. Mar 2009, 09:12:02 od donDino »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Il Diavolo_

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5691
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia -.-
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 1100
Како сте се напалили,ја очекујем преко десет гола разлике,што је најреалније када се погледа квалитет екипа,још које интересовање и који пако се спрема овде  Smile

IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Igrace Ratko Nikolic?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 1100
da
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Како сте се напалили
Niko se nije napalio, nego smo se nalozili  Smile Smile Smile

Svi smo vamo svjesni da cemo tamo izgubiti sa 10 razlike, al necije izjave da smo amateri i sl., samo su nalozili/napalili  Smile raju...

Mi smo vas dobili vamo, to je najbitnije, nismo dozivili off u skenderiji, ispunili smo cilj, a za ostalo, ko zna...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 386
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Enid ako poludi, biće svega i tamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ma gigant  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.