2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Рукометни клуб Црвена звезда  (Pročitano 46407 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Đurković za SPORTAL.RS: Superliga nije ista sa Crvenom zvezdom i bez nje

Već tri puta ove sezone crveno-belima su oduzimani bodovi, svakog puta zbog istog razloga – neisplaćenih dugovanja prema bivšim igračima. Crvena zvezda se nalazi u vrlo nezavidnom položaju, a ova metoda, kako piše u saopštenju na sajtu Merkur osiguranje Superlige, nastaviće se do izmirenja pomenutih obaveza.

Sa druge strane, golobradi mladići Nenada Peruničića ređaju pobede. Poslednja bila je ona u Šapcu, kada je mladi tim crveno-belih u "Zorki" savladao Metaloplastiku u derbiju, ali nažalost i ti bodovi Zvezdi vise u vazduhu. Rešenje ove loše situacije se ne nazire, iako je bilo govora da bi u pomoć moglo da pritekne Sportsko društvo Crvene zvezde. Ruke su "odsečene" i Rukometnom Savezu Srbije, a Zvezdi se iz kola u kolo oduzumaju bodovi i ekipa umesto da skače, pada sve niže na tabeli.   

- Rukometni savez ne može da okreće glavu kada je reč o zbivanjima vezanim za Crvenu zvezdu. Međutim, Merkur Superliga je poverena udruženju klubova, odnosno Zajednici superligaša, koja vodi takmičenje. Savez nema ingerencije da tu bilo šta odlučuje - ističe prvi operativac RSS Božidar Đurković za SPORTAL.RS.

Generalni sekretar Saveza objasnio je da kao što FSS ima svoj model kojim tera klubove da izmire dugovanja (zabrana registracije igrača), tako i Superliga ima svoju metodu.

- Propise o oduzimanju bodova donela je Skupština Saveza. Velika većina od 78 delelgata podržala je tu metodu. Da li je dobra ili nije to je pitanje. Ponavljam, Savez nema ingerencije nad Superligom, jer ona ima svoje telo koje vodi takmičenje.   

Suze Peruničića posle trijumfa njegovog mladog tima u derbiju u Šapcu nikoga nisu ostavile ravnodušnim. Đurković kaže da želi da pomogne crveno-belima.

- Najiskrenije mi je žao što se za zelenim stolom oduzimaju bodovi ovim mladim momcima koje je Nenad odlično ukomponovao. Spreman sam za bilo kakvu vrstu pomoći, čujem se često sa Peruničićem, a trebalo bi da obavim razgovore sa Ivanom Todorovim, generalnim sekretarom Sportskog društva Crvena zvezda. Ipak, nije Superliga ista sa Crvenom zvezdom i bez nje – podvukao je Đurković. 

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Peruničić, konačno, dobio licencu!

Posle mnogo muke, nepotrebnih peripetija i odugovlačenja, Nenad Peruničić je dobio trenersku licencu. Minule nedelje, SPORTAL.RS se bavio pitanjem zašto Peruničić ne može do licence kao legende iz ostalih sportova. U nedelju, nekada najbolji igrač planete trebalo bi da bude prijavljen kao licencirani trener i to ni manje ni više nego u večitom rukometnom derbiju protiv Partizana, u okviru 17. kola Merkur osiguranje Superlige.

- Ne znam šta da kažem, otupeo sam od silnih problema u klubu i učestalog oduzimanja bodova. U svakom slučaju, zahvaljujući vašem portalu "neko" je reagovao. Na kraju su nadležni reagovali kako sam se ja i postavio, nisam tražio ništa na silu, već sam uradio sve kako su tražili od mene. Zahvaljujem se ljudima koji su pokrenuli inicijativu da mi se konačno izda licenca, pre svega redakciji SPORTAL.RS, koja je kroz razgovore i prava pitanja na više adresa doprinela da se ovo reši – izjavio je Peruničić za SPORTAL.RS.

Legendarni rukometaš tokom dana dobiće dugo čekanu "A" licencu i kao licencirani trener će debitovati protiv Partizana.

- Sve sam korektno odradio i hvala na izdavanju dozvole – zaključio je Peruničić.

Zvezda ne strepi do 10. aprila

Crveno-beli ne moraju da strepe, barem narednih 40 dana. Četiri bivša igrača RK Crvena zvezda prolongirala su rok za naplatu zaostalih dugovanja i iz tog razloga do 10. aprila timu Nenada Peruničića se neće oduzimati bodovi. Podsećamo, crveno-belima su ove sezone četiri puta oduzimani bodovi, usled neispunjavanja svojih finansijskih obaveza prema bivšim igračima.   

- Igrači su poslali dopis da neće vršiti pritisak do 10. aprila i te izjave su poslate Republičkom registracionom centru - izjavio je za SPORTAL.RS trener crveno-belih Nenad Peruničić.

Da nije bilo sankcija od strane direktora takmičenja Vladislava Jovanovića, Zvezda bi zauzimala četvrto mesto. Ovako sada je četvrta, ali otpozadi. Nedavno, oduzimanjem dva boda obezvređena je pobeda u derbiju nad Metaloplastikom. U minulom kolu, mlad Peruničićev tim je izgubio od Rudara, posle čega je situacija još gora.

- Teško mi je da stalno vraćam ekipu. Moralo je da se desi da momci izgube. Teško će biti motivisati igrače s obzirom da se nalazimo blizu dna tabele - dodao je Peruničić, koji je u petak dobio “A” licencu i u narednom kolu, moći će da predvodi ekpipu protiv Partizana u derbiju kao licencirani trener.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
SL: Zvezda dobra, ali "zelena" za Partizan (VIDEO)

Rukometaši Partizana potvrdili su ulogu favorita sa kojom su ušli u "večiti derbi" sa mladim timom Crvene zvezde. Ekipa trenera Aleksandra Brkovića savladala je u Šumicama rivala rezultatom 30:26 (16:12) u okviru 17. kola Merkur Osiguranje Super lige Srbije.

Nepobedivi crno-beli su ovom pobedom sačuvali lidersku poziciju ispred Vojvodine, dok momcima koje vodi Nenad Peruničić predstoji grčevita borba za opstanak, ne zbog čestih neuspeha, već zbog oduzetih bodova za "zelenim stolom" od strane disciplinaca lige.

Zvezda je trenutno treća otpozadi na tabeli. Osam bodova joj je do sada oduzeto.

Najefikasniji akter u redovima pobednika, i na utakmici, bio je reprezentativac iz redova prvaka Bogdan Radivojević sa osam golova, Nemanja Ilić, još jedan član "A" selekcije Srbije, postigao je šest, a Veljko Milošević pet. Za Zvezdu najviše pogodaka postigao je Stefan Alčaković - šest, a po četiri su dali Šotić, Šljivančanin i Ćirić.

Zvezda je prva povela, golom Šljivančanina, za 1:0, i to je bio jedini put da je bila u prednosti. Usledila je mini-serija iz sedmeraca Vanje Ilića, za 2:1, posle koje crno-beli nisu ispuštali vođstvo nijednog trenutka, sve do kraja meča. Najveći "beg" igrači Partizana napravili su u finišu prvog poluvremena, posle gola sjajnog Radivojevića, kada su stekli prednost od pet golova - 14:9.

Igrao je simultanku desnokrilni igrač šampiona. Sa tri vezana pogotka, od 5:4 odveo je svoj tim do 8:4 i obezbedio mirnu završnicu poluvremena. Trudili su se svim srcem igrači Nenada Peruničića da se pokažu protiv učesnika ovogodišnje Lige šampiona na čijoj je strani bilo veće iskustvo i to su maksimalno koristili momci iz Humske.

Zvezda je golom kadetskog reprezentativca Šotića smanjila prednost Partizana na 12:16 pred veliki odmor.

U nastavku, odnos snaga na terenu se nije bitno menjao. Dovoljno iskusni i kvalitetni Brkovićevi igrači su svaki ozbiljniji nalet protivnika redovno "sekli" sa dva ili tri gola i meč lišili rezultatske neizvesnosti. I u nastavku su gosti na ovoj utakmici imali dva puta pet golova razlike.

Peruničićevi učenici su se u nekoliko navrata vraćali na "minus dva" (15:17, 22:24, 23:25), ali to im je bio krajnji domet u duelu sa favorizovanim rukometašima Partizana.

Peruničić: Ne znamo više ni cilj igranja

Rukometni derbi, očekivano, nije doneo rezultatsku neizvesnost. Partizan je na "suvi" kvalitet i iskustvo rešio meč protiv Crvene zvezde koja ove sezone ima mnogo veće probleme nego što su porazi od "večitog rivala"

Trener Zvezde Nenad Peruničić ocenio je da je Partizan zasluženo slavio i dodao da je situacija u njegovom timu i pre duela sa crno-belima, bila jako teška.

- Zaslužena pobeda Partizana, bili su konkretniji u svakom delu igre. Ovo danas je naš maksimum, naročito posle svega što se dešavalo u Šapcu (oduzimanje bodova). Iako igramo u visokoj formi, doživeli smo mnogo negativnih stvari i ja više ne znam kako da povratim igrače. Došao je trenutak gde oni više ne mogu ni da igraju, ni da razmišljaju o utakmicama - rekao je Peruničić, prenosi Beta.

Zvezdi ostaje nada da će ovu sezonu uspeti da sačuva superligaški status i izbegne najgori scenario.

- Nadam se da će moja ekipa povratiti veru u sebe. Nije lako igrati sa 16 oduzetih bodova, ne znamo ni cilj igranja - dodao je Peruničić.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Kup Srbije: Zvezda eliminisana u Padinskoj Skeli

Nedaće rukometaša Crvene zvezde se nastavljaju. Crveno - beli su vezali treći uzastopni poraz. Ovoga puta tim iz Ljutice Bogdana je poražen sa 33:28 od PKB, čime je ispao iz Kupa Srbije. "Mlekadžije" su zasluženo slavile i iskoristile to što je Zvezda u svom sastavu imala mali broj igrača.

Četa Nenada Peruničića nije loše počela utakmicu, ali je vremenom počela da pada. PKB je to iskoristio i do poluvremena napravio potrebnu prednost. "Dželat" crveno - belima bio je Vuković sa sedam pogodaka, dok je Todorović šest puta bio precizan. Sa druge strane sedam golova postigao je Alčaković.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2041
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
IP sačuvana
social share

Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
http://www.srls.rs/srls/tv1.htm

Звезда - Железничар, ако неко хоће да погледа Перуна  и момке.

едит: 22. минут, 11:9 за нас, имамо напад. 12:9!
« Poslednja izmena: 23. Feb 2014, 17:54:55 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 27.0
31:27 голман брани ко да није нормлааааааан

едит: 31:28 крај, браво бре.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2014, 18:58:23 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1712.4
mob
Samsung 
Брате, попи фервекс  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
i to bez novih igraca jer nam nedaju licence  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Crvena zvezda staje na noge!

Rukometaši Zvezde sada mogu rasterećeno da igraju Superligu jer više ne postoji strah da zbog dugova budu spuspendovani. Isplaćena potraživanja, stigla pojačanja...

Mondo
« Poslednja izmena: 27. Feb 2014, 12:49:30 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.