Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometna tragedija politicka pozadina i velika prasina!  (Pročitano 12252 puta)
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
BlackBerry Torch
На пример, Индија.  Smile

Vidis, Indija nema ciganski problem Smile

Red je red a vlast je vlast.
Sve to treba jednostavno po zakonu. Ako se JA (Sale Nadj) drzim, ili moram drzati, zakona (svejedno u HR ili USA) onda to mora i svaki Rom. Dok god jedna grupa ima polozaj "preko" zakona, ni ta drzava nija pravna.

Neke akcije koje su se provele u HR kad su u pitanju Romi ja sasvim podrzavam. Jbg. ako ja ne smijem napraviti kucu od kartona bez svih onih dozvola, ne smiju i oni. I nek im ih onda ruse, sve do jedne!!!!!
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ивице,

У 92 не сагледава проблем објективно. Чак и за бесмислено убиство у Краљеву покушавају да нађу, у суштини, расистичко оправдање - Цигани су, значи да су социјално неприлагођени (мање вредни?) и угрожени. Уз додатно, неизречено, али лако подразумевано, да их угрожава већинско становништво. А ко је већина? Срби.

Сале,
о томе ја и говорим. Ни за једног грађанина, којег год народа и вере био, не смеју да важе двоструки аршини.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
BlackBerry Torch
Сале,
о томе ја и говорим. Ни за једног грађанина, којег год народа и вере био, не смеју да важе двоструки аршини.

Absolutely!
One Aršin for all... Smile
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
one ring to rule them all, one ring to find them.
one ring to bring them all and in the darkness bind them.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Problem Roma treba rijesiti na isti nacin na koji su ga druge pravne drzave rjesile.

Tacno .

Citat
Mislim da bi lideri partije Roma i lokalni Romi sad morali da organizuju protest protiv sopstvenih nasilnika i kriminalaca. I da onio sami započnui program protiv nasilja među Romima. To je jedino razumno i to jedino može da spreči eskalaciju sukoba.

A ovo je nacin na koji se to radi .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
 nijedna drzava nije reshila problem roma proglashavajuci ih jednakima - jer oni to ni bioloshki , ni kulturno , ni psihichki , ni fizichki jednostavno nisu  Smile Smile

mi imamo dva puta :

1. da prihvatimo chinjenicu da romi nisu i nikad ne mogu da budu isto shto i srbi ...

2. da na rachun svog naroda forsiramo razmnozavanje roma i onda postanemo svi ovakvi ,kao u indiji ili bangladeshu :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
1. Непримерен расизам. Имаш велики број примера који доказују управо супротно. Само, ти Цигани се најчешће после изјашњавају као Срби. Ево ти, рецимо, Цуне.

2. Рекоше сви, више пута. Иста правила за све.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 684
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
1. Непримерен расизам. Имаш велики број примера који доказују управо супротно. Само, ти Цигани се најчешће после изјашњавају као Срби. Ево ти, рецимо, Цуне.

2. Рекоше сви, више пута. Иста правила за све.
1. 500.000 Cigana se ne mogu asimilovati u srpski etnicki korpus a da sami Srbi u tom procesu ne postanu dobrim delom Cigani, sto se genetike, izgleda i kulture tice. Mozda je tebi to svejedno dok god se zovu "Zoran", "Jovan", itd, meni a verujem i vecini nije svejedno. Jednostavno, razlike postoje, Srbi su Srbi a Cigani su Cigani i sto bi sad nekome palo na pamet da pored zivih Srba od Cigana pravi neke nove "Srbe"?

2. Ne, samo isti zakoni za sve, jer zakon ne poznaje grupe nego samo pojedince. I to je sasvim ok, zakon po definiciji i treba da bude isti za sve. Dakle, ako ja kao Srbin ne mogu da podgnem kartonsku kucicu u sred grada ili da konjskom zapregom ugrozavam bezbednost drugih u saobracaju, onda se to ne sme dozvoliti ni nekom Ciganinu bez obzira sto je to deo njegove nomadske "kulture". Sto se pak pravila tice, besmisleno je pricati o istim pravilima za sve ako jedna etnicka manjina (romska) svojim natalitetom ugrozava vecinsku zajednicu (srpsku), ne samo u demografskom smislu nego i ekonomski podrivajuci temelje drustva zbog toga sto ni sami nisu sposobni da odgajaju svu tu decu koju radjaju. Mislim da bi najnormalnija stvar bila da se Cigani stimulisu da manje radjaju, a Srbi i ostale zajednice koje pate od bele kuge stimulisu da vise radjaju. To je primer razlicitih pravila za razlicite zajednice, koja na drugu stranu ne ugrozava niciju jednakost pred zakonom. Takve vrste razlicitih pravila vec imamo u drugim stvarima, kao n.pr. kada drzava Ciganima daje prednost prilikom trazenja posla samo zato sto su Cigani i sto drzava smatra da je njihova potreba za pomoc prilikom trazenja posla veca od potrebe nezaposlenih Srba. Bilo bi lepo kada bi istu takvu metodologiju drzava primenila i kada je rec o novcanoj nadoknadi porodiljama koja se deli u cilju stimulisanja nataliteta. Dakle, posto Cigani kao zajednica nemaju problema sa niskim natalitetom onda nema potrebe i za njih izdvajati novcana sredstva u cilju da oni radjaju vise dece, nego nasuprot treba finansijski destimulisati njihov natalitet (recimo ogranicavanjem socijalne pomoci mnogoljudnim romskim porodicama itd). Ali prilicno sam siguran da bi to neke politicki korektne osobe proglasile "rasizmom" iako to isto ne bi rekle za ovaj primer novcane stimulacije Cigana prilikom trazenja posla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Da rezimiramo, najpoznatiji ariNJevci od Srbiju bre, su mesershmit (bf) i gospodin Duki (poznatiji kao SS pride  Smile ) ... ima tu jos po neki ariNJevac, ali ovo cini gro ariNJevaca Smile Smile

Tema: Pa jbga, desavalo se i desavace se. Nista novo, nista staro. To sto neki koriste tragedije pojedinaca za svoje licne gluposti, govori o njima ... nikako o interesu Srba i Srbije, zasto? Pa zar nije ocigledno?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Раде,

И шта ћеш добити? Цигане који се изјашњавају као Срби, да би добили породиљску помоћ. Одакле ти податак о 1.500.000 Цигана?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.