2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometna reprezentacija Srbije  (Pročitano 281555 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Šteta ... baš šteta

Prvi poraz rukometaša Srbije, Poljaci slavili golom u poslednjoj sekundi!

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na Svetskom prvenstvu u Španiji, pošto je selekcija Poljske slavila sa 25:24 (11:13) golom u poslednjoj sekundi meča, u okviru 4. kola grupe C.

"Orlovi" su posle tri kola imali maksimalan učinak i osminu finala u džepu, pošto su savladali Južnu Koreju, Belorusiju i Saudijsku Arabiju, dok je duel sa Poljacima bio prvi pravi ispit i nije položen.

Rukometašima Srbije sada je potrebna pobeda od dva gola razlike nad Slovenijom u poslednjem kolu grupe C za prvo mesto na tabeli i lakšeg protivnika u borbi za četvrtfinale. U suprotnom, izabranici Veselina Vukovića će biti treći, te ih onda čeka duel sa Španijom ili Hrvatskom.

Na startu okršaja sa Poljskom vrlo je raspoložen bio Momir Ilić koji je postigao čak tri gola, dok je protivnik uspeo da izjednači, ali ne i da iskoristi sedmerac, jer je Darko Stanić odlično intervenisao. Vetar u leđa konstantno su davali kapiten i "ministar odbrane", što su "orlovi" koristili do 24. minuta, kada je došlo do velikog pada u igri koji se u dobroj meri nastavio i u drugom poluvremenu.

Do tada, Iliću se pridružio i Toskić sa dva pogotka, zatim i Nikčević, dok kapiten nije prestao da teroriše golmana Šmala, pa je povisio na 8:5. U tim momentima su srpski rukometaši igrali veoma dobro u odbrani, Toskić iznudio još jedan penal koji je Ilić pretvorio u 10:7 i došao do šestog gola, a posle kontre i pogotka Prodanovića, selektor Poljske Mihael Bigler je morao da zatraži tajm-aut u 20. minutu.

Ni to im nije pomoglo, Stanić je u dva navrata pokazao zašto je među najboljim golmanima na svetu, pogotovo kada je "skunio" čist zicer, a Prodanović još dva puta zatresao mrežu rivala za 13:8 na šest minuta pre kraja poluvremena.

Tada dolazi do pomenutog pada u igri "orlova" koji nisu postigli gol do odlaska na odmor, što se poklopilo i sa promenom golmana kod protivnika, pa je tako Vihari zaustavio sedmerac Ilića. Preko Oržehovskog su Poljaci nanizali tri gola i prišli na pristojnu razliku, pa je Srbija imala "samo" 13:11 na poluvremenu. Samo, jer je bilo i "+5", pa se ispostavilo da je protivnik na krilima dobre igre pre pauze počeo i drugo poluvreme.

Kako je Ilić otvorio meč, tako je bilo i na startu drugog dela, pa je odveo saigrače do 14:11. Ali, nisu se predavali Poljaci, već su preko Jureckog sa dva pogotka uneo neizvesnost koja se protegla do kraja.

Odgovornost je potom preuzeo najmlađi srpski reprezentativac Nemanja Zelenović i sa dva gola u nizu, na kratko udaljio Poljake. Ispratio ga je odlični Prodanović koji je takođe dva puta zatresao mrežu za "+4" (19:15) u 40. minutu.

Tada je počelo da škripi u oba pravca, pogotovo u napadu, pa su Poljaci serijom 4:1 prišli na gol zaostatka. Stanković je prvim golom na meču prekinuo loš niz, a Jurecki sa penala matirao Stanića za 20:21.

Deset minuta pre kraja "ministar odbrane" je još jednom spustio rampu i nije dozvolio rivalu da iz zicera izjednači sa igračem više, ali je Prodanović propustio na drugoj strani kontru, pa je Jaška ipak potpuno vratio Poljake u meč koji su prvi put poveli - 22:21. Nakon toga se igralo gol za gol do 24:24, a u poslednja dva minuta viđena je drama kakvu bi priredili najbolji filmski režiseri.

Udaranje Zelenovića nije sankcionisano isključenjem, ali jeste bezazlen duel Nenadića sa protivnikom, pa je Srbija poslednja dva minuta igrala sa igračem manje. Stanić je odlično zaustavio udarac sa desnog krila, "orlovi" su potrošili ceo napad i ostavili rivalu poslednjih 13 sekundi i taman kada se sudija spremao da označi kraj, Poljaci su golom Oržehovskog došli do vrednog trijumfa.

Najefikasniji u dresu Srbije bio je Momir Ilić sa devet golova, dok je Rajko Prodanović postigao šest. Kod Poljaka najbolji je bio Bartoš Jurecki sa sedam pogodaka, a Robert Ožehovski postigao je pet.

Poslednji meč u grupi C Srbija igra protiv Slovenije u subotu od 20:15.

''''''''''''''''''

Svetsko prvenstvo, 4. kolo:

C grupa:
Slovenija - Belorusija 27:26 (12:17)
Saudijska Arabija - Južna Koreja 24:22 (11:13)
Poljska - Srbija 25:24 (11:13)
Tabela:
1. Slovenija 4 4 0 0 118:99 8
2. Srbija 4 3 0 1 119:95 6
3. Poljska 4 3 0 1 101:85 6
4. Belorusija 4 1 0 3 102:105 2
5. Saudijska Arabija 4 1 0 3 80:112 2
6. Južna Koreja 4 0 0 4 91:115 0
U poslednjem 5. kolu u subotu igraju Belorusija - Saudijska Arabija (15:45 sati), Južna Koreja - Poljska (18) i Slovenija - Srbija (20:15).

D grupa:
Australija - Alžir 15:39 (6:14)
Mađarska - Španija 22:28 (14:14)
Hrvatska - Egipat 24:20 (11:9)
Tabela:
1. Španija 4 4 0 0 135:71 8
2. Hrvatska 4 4 0 0 112:74 8
3. Mađarska 4 2 0 2 116:94 4
4. Alžir 4 1 1 2 97:97 3
5. Egipat 4 0 1 3 91:109 1
6. Australija 4 0 0 4 52:169 0
U poslednjem 5. kolu u subotu igraju Egipat - Australija (16.45), Španija - Hrvatska (19) i Mađarska - Alžir (21.15)
Mečevi 5. kola u grupama A i B na programu su u petak. Sastaju se Argentina - Tunis (16 sati), Francuska - Nemačka (18.15), Crna Gora - Brazil (20.45, A grupa), Čile - Rusija (15.45), Island - Katar (18) i Danska - Makedonija (20.15)

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
LG L9
Nije bilo lose,sve u svemu zadovoljan sam kako su igrali
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Vuković: Nije smelo ovo da nam se dogodi, samoisticanje nas je koštalo

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je u Saragosi da poraz u meču sa Poljskom "u principu" ne znači ništa, ali da ga brine "psihološka strana tog problema".

Srbija je izgubila od Poljske sa 24:25 (13:11), u 4. kolu u grupi C na Svetskom prvenstvu u Španiji, golom u poslednjoj sekundi.

"Nama se dogodilo nešto što nije smelo. Imamo igrače koji neozbiljno shvataju... Žao mi je momaka koji su ginuli do poslednjeg minuta. Malo nas je poremetilo treće isključenje Nenada Vučkovića. Pokušali smo da ga sačuvamo", rekao je Vuković.

On je dodao da odbrana nije uspela da reši Bartoša Jureckog, bez obzira što su ga čuvali iskusni igrači.

"Više me brine psihološka strana problema. U principu, ovaj poraz ne znači ništa. Verovatno ne možemo da budemo drugi u grupi, možemo da budemo prvi ili treći. Videćemo kako će se neki detalji koji se većini nisu svideli odraziti na dobru atmosferu u ekipi", rekao je Vuković.

Prema njegovim rečima igračima se može malo toga zameriti, osmi nekih detalja.

"U situaciji kada smo vodili sa pet golova mogli smo da prelomimo utakmicu, ali je došlo do samoisticanja pojedinih igrača i to nas je koštalo nervoze na početku drugog poluvremenu. Ušli smo u završnicu u kojoj su Poljaci imali više iskustva i odmornih igrača", rekao je Vuković.

On je dodao da je reprezentaciji Srbije nedostajao još jedan razigrani bek, pored Momira Ilića, kao i da je Nemanja Zelenović pre nego što je povređen solidno odradio posao.

Vuković je čestitao Poljskoj na pobedi u teškoj utakmici i ocenio da je njegov tim napravio suviše grešaka u prvom poluvremenu.

Ostali sportoviRukomet.0.Pošalji vest na email:Ako želite da pošaljete vest na email morate biti prijavljeni, ili ako se još uvek niste registrovali: Registrujte se »
Zatvori .
...Vuković: Nije smelo ovo da nam se dogodi, samoisticanje nas je koštalo VideoBeta | 17. 01. 2013. - 23:04h | Komentara: 11 . Automatsko deljenje: .
Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković izjavio je u Saragosi da poraz u meču sa Poljskom "u principu" ne znači ništa, ali da ga brine "psihološka strana tog problema".

Srbija je izgubila od Poljske sa 24:25 (13:11), u 4. kolu u grupi C na Svetskom prvenstvu u Španiji, golom u poslednjoj sekundi.

"Nama se dogodilo nešto što nije smelo. Imamo igrače koji neozbiljno shvataju... Žao mi je momaka koji su ginuli do poslednjeg minuta. Malo nas je poremetilo treće isključenje Nenada Vučkovića. Pokušali smo da ga sačuvamo", rekao je Vuković. 

On je dodao da odbrana nije uspela da reši Bartoša Jureckog, bez obzira što su ga čuvali iskusni igrači.

"Više me brine psihološka strana problema. U principu, ovaj poraz ne znači ništa. Verovatno ne možemo da budemo drugi u grupi, možemo da budemo prvi ili treći. Videćemo kako će se neki detalji koji se većini nisu svideli odraziti na dobru atmosferu u ekipi", rekao je Vuković.

Prema njegovim rečima igračima se može malo toga zameriti, osmi nekih detalja.

"U situaciji kada smo vodili sa pet golova mogli smo da prelomimo utakmicu, ali je došlo do samoisticanja pojedinih igrača i to nas je koštalo nervoze na početku drugog poluvremenu. Ušli smo u završnicu u kojoj su Poljaci imali više iskustva i odmornih igrača", rekao je Vuković.

On je dodao da je reprezentaciji Srbije nedostajao još jedan razigrani bek, pored Momira Ilića, kao i da je Nemanja Zelenović pre nego što je povređen solidno odradio posao.

Vuković je čestitao Poljskoj na pobedi u teškoj utakmici i ocenio da je njegov tim napravio suviše grešaka u prvom poluvremenu.

"Poljska je u drugom poluvremenu odigrala mnogo bolje. Mi nismo imali sreće u završnici. Treba da se koncentrišemo na narednog protivnika", rekao je Vuković.

Selektor Poljske Mihael Bigler naglasio je da je mnogo menjao igru u odbrani dok nije pronašao najbolje rešenje.

"Morali smo mnogo da menjamo dok nismo našli odbranu koja funkcioniše. Posle 6:0 igrali smo 5:1 i pet plus jedan. Nadamo se da ćemo biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu", rekao je Bigler.

Naredni meč Srbija igra sa Slovenijom u subotu 19. januara u 20:15 i pobeda od dva gola razlike je vodi na prvo mesto.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
LG L9
Upravu je covek,5 golova razlike smo vodili...stanic da se zalepio za stativu ne bih ga primio
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Dobro .. šta sad .. šta bi bilo, kad bi bilo .. izgubili su i sad moraju slovence da tuku inače nam dolaze španci ili hrvati
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
LG L9
Dobro .. šta sad .. šta bi bilo, kad bi bilo .. izgubili su i sad moraju slovence da tuku inače nam dolaze španci ili hrvati

Ja mislim da ce im biti ovo skola za sledeci put
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0

Ja mislim da ce im biti ovo skola za sledeci put

Nadamo se da su naučili lekciju i da neće više napraviti tako glupe greške i ispuštaju tako veliku prednost protiv dobre ekipe
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
LG L9
Mi smo sami sebe pobedili...A i ovaj go sto smo primili u zadnjoj sec moralo je da se vrati
« Poslednja izmena: 18. Jan 2013, 06:14:25 od Di Canio »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Pazi ... isto tako smo i mi postigli gol u zadnjoj sekundi kad smo izjednačili ... sve je to sreća od koje se treba čuvati ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
LG L9
Pazi ... isto tako smo i mi postigli gol u zadnjoj sekundi kad smo izjednačili ... sve je to sreća od koje se treba čuvati ...

Bas to sam i rekao,ali mora da se ima koncetracija ceo mec
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.