2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukometna reprezentacija Srbije  (Pročitano 280448 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Neznam o kom anti-rukometu se ovdje govori.
Da li je neko pomislio od vas "U,jbt. previse ocekujemo"?
Ne,niko.Zasto?Ma mi smo sila!A,kakva sila? Smile
Ovaj tim nije toliko dobar za velika djela,kratko je zajedno,nema pripreme,nema dovoljan br. utakmica,ovo je neki "realni" maksimum u ovom trenutku.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung 
Нама је људи Којић и даље у репрезентацији. Не знам какву игру преко крила онда очекујете, кад човек не може сад, а није могао ни пре пет година, решити најобичнију контру или ситуацију један на један.

Спор, тром, непрецизан, једино што у одбрани ваља (или је ваљао, не знам пошто сам гледао само прву утакмицу и то јако кратко).
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 23:18:40 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
То како играш нема везе са квалитетом.Треба да се зна  неки концепт, да се игра по неком шаблону модерном, а резултати ће бити према квалитету. Ал кад играш ово што ми играмо и згрозиш се а и нема резултата.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
@Goranac

Na srecu dugo sam bio u rukometu i znam koje stvari treba da gledam da bih mogao da iznesem onakvu izjavu!
Slazem se da su oni neuigrani,malo vremena bla,bla...ali neke stvari se vide iz aviona i ocigledne su!!

Ne zelim sada da pricam o prototipu savrmenog rukometa i ne znam ni ja kakvog kurcenja,jer mi ni obican rukomet ne igramo....ni jedan jedini segment nemamo!!! Ni kontru,ni igru po krilima,ni igru na 6 metara,imamo neko silovanje nasih bekova(koji su dobri,da se razumemo) ali to nije dovoljno....

Jedan jedini pomak koji sam video u nasoj igri u odnosu na prosle godine je igra sa igrcem manje u napadu gde imamo neke nove kretnje(koje su smesne,al ajde)

U odbrani se kao nesto trudimo,ali mnogo nas probijaju u 1 na 1 lako nam prave visak,i to treba mnogo cvrsce da izgleda(ne kao debili da bijemo za iskljucenja)

Nisam ja ni ocekivao nikakav poseban rezultat,medalju,iznenadjenja,ali veceras smo realno mogli da izgubimo lagano sa 10+ razlike,al sreca pa su Danci smanjili gas pa odigrali sa 50% snage

Jbg,ne volim sto ovako pisem al tako je!!
« Poslednja izmena: 21. Jan 2010, 23:31:36 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N95
Ja mislim da ova repr. ima nekog potencijala a i ne nesto prevelikog.
Ovde je savez jebao kevu,previse se natezalo oko selektora,i onda bacili ovog covjeka da napravi cudo...
Mislim da treba malo vremena i na SP ocekivati nesto.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
kada sedi stoka 10 godina u savezu, ne moze se ni ocekivati nista posebno..mada sam ocekivao od novog selektora mnogo..vrsan je strucnjak i covek zna rukomet..e sad, sta je problem, pojma nemam..mislim da je jedan od razloga pogresno tempirana forma..mi smo vrhunac dostigli pre desetak dana, a od tada smo u padu,..ko je kriv za to, jebem li ga...pod dva, mislim da se Nikolic morao pozvati..price o godinama ne piju vodu, sto se vidi u primeru Lapcevica i konja Kojica..cak i mislim da je Cvetkovic lepo krenuo da pravi igru, krila, igra na sest, kontra, sve...cak mislim i da je trebao zvati Zikicu koji i sa 37 daje 7,8 golova po utakmici u spanskoj ligi..uostalom, videli smo sta rade skandinavska krila od po 38 godina..sa njim i Nikcevicem bi bili znatno opasniji i raznovrsniji u napadu, ao konrama da nepricam..sa Nikolicem opet, bili bi opsani i sa sest, tako da protivnik ne bi znao odakle bi napali,a ne ovako i vrapci znaju, zatvori bekove i gotov posao..pa mi cak i sa igracem vise igramo preko bekova..apsolutno sam razocaran dosadasnjom igrom i iako se nadam nekom cudu, mislim da akop prodjemo u drugu fazu, to ce biti extra uspeh..pisao bih o ovome do sutra, ali i ovako je dug post...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
EP: Srbija - Austrija (subota, 18h)

Rukometaši Srbije u subotu od 18 časova igraju odlučujuću utakmicu za plasman u drugi krug protiv domaćina Austrije.

To je poslednji duel u grupi B na Evropskom šampionatu, a posle remija sa Islandom i poraza od Danske, reprezentativce Srbije ne napušta optimizam.
„Austrija je ozbiljan protivnik, a utakmica nam stiže u veoma teškom trenutku. Ko god pobedi – prolazi dalje. Igramo na njihovom terenu, pred njihovom publikom i sigurno će imati i malu pomoč sudija. Biće teško. Nismo očekivali da će ovaj duel rešavati prolaz u drugi krug. Ipak nije nam prvi put da se nalazimo u ovakvoj situaciji. Do sada smo uvek izlazili kao pobednici. Podsetio bih vas da nam je u Hrvatskoj meč sa Norveškom bio biti ili ne biti – pa smo izašli kao pobednici. Psihički smo spremni da uđemo maksimalno u tu utakmicu i da prođemo u drugi krug“, rekao je Ivan Nikčević.

Selektor Srbije Sead Hasanefendić je optimista i on veruje u trijumf protiv Austrije. On kaže da domaćin nije bolji od srpske selekcije, ali da zna da odigra dobro, kao što su to uradili protiv Danske i Islanda.

„Nemam čarobni štapić, ali mislim da nisu bolji od nas. Sada, kada je došao taj trenutak i duel sa Austrijancima, nema više umornih igrača. Moraju dati sve od sebe i više od toga. Igra Austrijanaca mnogo zavisi od Silađija i za njega se moramo posebno pripremiti. Na njega moramo izlaziti stalno i ako uspemo da to uradimo, verujem da smo blizu cilja, a to je prolazak u drugi krug“, kaže selektor Hasanefendić.

Reprezentacija Srbije mora da pobedi Austriju ukoliko želi da prodje u drugi krug. U slučaju nerešenog rezultata, domaća reprezentacija i Island imaće prednost zbog više postignutih golova u ranijim utakmicama.

B92
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Dobro znaj da uvek tu sam ja...

Zodijak
Pol
Poruke 3997
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
I ja sam trenirao rukomet godinama,pa eto ajde da napisem nesto,ne bih detaljisao jer je to pitanje sistema koji trener igra i pitanje nekih pojedinosti i sitnica...ali

Ova tim ima potencijal i ima kvalitetne igrace ali su potrebne 3 stvari da bi sve leglo kako treba...

1. Selektor koji ce biti autoritet kod igraca nesto kao Duda u basketu,odnosno Antic u fudbalu,trener koga igraci slusaju,ko ce da napravi familijarnu atmosferu,a opet neko ko je jos uvek zestok i koji moze da napali igrace,kao Lino Cervar kod Hrvata

2. Srednji bek,klasican plejmejker,organizator igre i neko od koga sve polazi,kome igraci daju loptu i koji ce biti produzena ruka traneru,a ne da imamo bekove koji su svi suteri,pucaci,i prave se smekeri i samo gledaju ko ce pre da sutne ili zavrsi napad nakon samo par zabadanja,Andjelkovic pokazuje da moze da bude taj plajmejker i po meni pre Nenadic nego Sesum,ali sad je to stvar ukusa...

3. Povratak samopouzdanja,i angazovanje sire javnosti,novinara itd. Oni moraju da znaju da je cela nacija uz njih,da ih voli i da ih gleda,a treba im vratiti veru i u njih jer stvarno imaju kvalitet da se bore za medalje i to ladno.ja mislim da smo mi igracki mnogo bolji od Hrvata,ali su oni organizovaniji,puni su samopouzdanja i imaju jedan isti sitem...Nama malo fali da budemo vrhunski nacionalni tim...

i ajde ubacicu jednu crticu,da ne kazem po 4,ali slazem se da igraci zadatka tpa Kojic i slicni polu produkti nemaju vise mesta u modernom rukometu,taj vise ni odbranu ne igra kako valja,pliva,bije kao seljak,dobija iskljucenja za dzabe...

Kada bismo imali i ispunili ove 3 tacke,imali bismo reprezentaciju za ponos i tim koji moze da se bori za medalje na svakom takmicenju koje postoji i to u narednih 10ak godina...Ali posot smo mi Srbi,onda treba da se dozivi debakl,da se dogadjaju skandali neko vreme kao u fudbalu,da bi se nesto uradilo...
IP sačuvana
social share
Ceo zivot u svom srcu nosim boje te, grad Beograd, zemlju svoju, Zvezdo volim te !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
Slazemo se oko vecine stvari ali samo da dodam jos nesto...posto si i ti covek iz rukometa znas da je mozak rukometasa u najmanju ruku-specifican mozak+ovaj nas mentalitet= Smile

Posto mi nazalost nemamo ni Dudu ni Antica u rukometu,mislim da nama ne treba neki demagog trener koji zna znanje(secas se Pokrajac kad je bio selektor,doktor za rukomet a kako smo igrali) nego nam treba neko,evo sad mi pada na pamet,tipa Skrbic kad bi bio trener ili Nedja Jovanovic,neko ko je lud i ko ce da bije stoku koja nece da slusa ono sto mu se kaze....
Ja verujem da ovaj Hasanefendic zna znanje,atmosfera je u ekipi cini mi se ok,znaju igraci svoje uloge,mislim da cak i hoce da igraju i da se trude...ali sve tu nesto ne stima,dal je autoritet,dal je savez,da li nema jednostavno te hemije koja je potrebna...ali stvari koje smo radili protiv Islanda a pogotovo protiv Danske su nedopustive...

Mozes ti da promasis gol,napravis faul u napadu,pogresis dodavanje...ali da sve to radis 100 puta na utakmici,da ne mozes da se vratis u odbranu,da ne odigras ni jednu kontru,da nam krila samo pounjavaju broj igraca na terenu...e to ne moze!!!
« Poslednja izmena: 23. Jan 2010, 13:36:56 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 188
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.