2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukomet na Letnjim Olimpijskim igrama 2012  (Pročitano 39559 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Apsolutna je tragedija ono što mi igramo. To je tol'ko predvidljivo i sporo da je to strašno. Na 19.:17 napad i igrač više i Ilić bukvalno dodaje loptu Baliću, ovaj naravno lagano daje gol. Sledeći napad isto sa igračem više, Vujin pravi korake, oni opet kontru, 21:17, pa faul u napadu, 22:17 iz kontre i ćao zdravo. Vori ih upropasti čovek celu utakmicu iskakanjem iz 6-0 odbrane, Lackoviću niko ne prilazi kad se zaleti na skok šut, lopti smo izgubili jedno 20 itd. Gledao sam do pred kraj i Prodanović je dao jedan gol i to posle ubacivanja na pivota iz neke polukontre. Nikčević takođe jedan, posle odbrane Alilovića i odbitka. Napad ovako ide: Ilić(Rnić) do Vujina(Stankovića) ovaj do Vukčevića(Čuture), pa ovaj vrati Iliću i tako dok sudije ne podignu ruku. Faul ne umeju normalan da naprave, Beljanski momentalno hvata čoveka za vrat, glavu i baca ga na pod.

Vrlo lako može se desi da izgubimo sve utakmice, jer ja stvarno ne vidim kako mi sa ovom igrom možemo da pobedimo neku ozbiljniju reprezentaciju.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
A može li mi netko od vas koji malo detaljnije pratite rukomet pojasnit šta se to točno promijenilo u vašoj reprezentaciji u ovih šest mjeseci od Evropskog prvenstva do Olimpijade?

Kako ste tamo bili dobri i kvalitetni, a ovdje ste loši i nekvalitetni?

Riječ je o istim igračima, ne mogu vjerovat da su oni u roku od pola godine odjednom zaboravili igrat rukomet...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Citat
To ti je isto ko sto i fudbaleri promase penal ili situaciju 1 na 1 ili prazan gol...ili tako neka gluposto Kosarkasi gadjaju er bol sa slobodnih bacanja,promasuju polaganja i zicere....dakle jebiga desava se.

Slažem se da se dešava, može da se desi jednom ili dvaput, ali ne šest puta. To već nije slučajnost već totalna dekoncentracija.

Naravno da je dekoncentracija,s tim sto ti u rukometu mozes sebi da dozvolis da 6 puta dodas protivniku loptu u ruke jer ce se desiti da ce i taj protivnik neki put tebi da je da kad pogresi...u fudbalu ako promasis gol sa 2 metra..onda kurac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50199
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
A može li mi netko od vas koji malo detaljnije pratite rukomet pojasnit šta se to točno promijenilo u vašoj reprezentaciji u ovih šest mjeseci od Evropskog prvenstva do Olimpijade?

Kako ste tamo bili dobri i kvalitetni, a ovdje ste loši i nekvalitetni?

Riječ je o istim igračima, ne mogu vjerovat da su oni u roku od pola godine odjednom zaboravili igrat rukomet...

Ne igra se u Srbiji i to je sve. Svakome je ovde jasno da kvalitet Srbije nije ni blizu pozicije sa evropskog prvenstva. Dok Hrvati taj kvalitet  imaju i bila bi šteta da ga ne iskoriste.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 20:01:05 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Slažem se da faktor domaćeg terena igra neku ulogu, ali ne mogu vjerovat da se ova dva uzastopna poraza mogu pripisat isključivo činjenici da se ne igra u Beogradu? Ili pak da je vaš uspjeh na EP isključivo produkt domaćinstva?

To mi nekako ne zvuči baš pretjerano logično...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Faca je postavio fino pitanje.
I batalite više to "da smo vicešampioni Evrope jer se igralo u Srbiji". Ok je, sigurno da domaći teren daje određeni motiv, ali i pritisak. Rukomet jeste i igra borbenosti koju nam je donela ta publika, ali glupo je sve to pripisati igranju u Beogradu.
Mi imamo igrače i kvalitet da se nosimo sa najboljim reprezentacijama sveta. Imamo par bekova koji je jedan od najboljih u Evropi, imamo pivota koji je 3. strelac Lige šampiona, ali ga pametni selektor nije pozvao, jer je njegov mozak odlučio da je Beljanski dosta kvalitetniji, igrač koji u karijeri gol nije dao. Ne, ipak jeste. Ako se ne varam, bio je strelac jednog gola na EP u Beogradu. Više Soro da golova.
A taj lik nam igra pivota, i to vrlo često. Zašto? Pa zato što Il Selektore njega koristi kako bi se igrala "bolja" odbrana... a primismo u 2 meča 60 golova. To je ta odbrana. Što reče Džejson, znade samo zavrat i u glavu da udara, isto kao i Manojlović.

I jednostavno nije smeo Čuturu da zove. Odigrao je maestralno EP ali svi znamo šta se čoveku dogodilo. Mogao je, iz zahvalnosti prema čoveku, da ga povede kao člana delegacije ili kako već, ali ne kao igrača koji igra 30+ minuta. Igra daleko ispod nivoa što je i razumljivo.

Sad čitam da je Rnić dobro odigrao prvo poluvreme a da drugo nije ni igrao. Nekad mi nisu jasne te izmene u rukometu. Često su na terenu oni koji igraju loše, dok, oni koji su igrali dobro, budu na klupi... ili je to samo kod nas praksa?
Vidim da Stanković recimo nije uopšte igrao (ili nešto malo), a odigrao je fino sa Špancima napred. To je to. Nebuloze.

Koliko se ja razumem, rukomet se danas zasniva na igri na krila i pivota, a mi ništa od toga ne koristimo. A i kako da koristimo kad je tu Beljanski, dečko koji ima jedan gol u karijeri. Nije on dečko kriv. On je tu zapravo i najmanje kriv.

I ne trebamo pljuvati sad sve redno. Tako je kako je. Kada smo osvojili srebro ovde su se kačile slike Svetog Save, sećate se? Čitam sad i po internetu medije. Indirektno se momci i selektor pljuju. Razumem, ima dosta grešaka. I meni je neshvatljivo, kao što sam napisao gore, da se toliko greši. Ali može to i bez pljuvanja. Svi, ali SVI sad pripisuju uspeh rukometaša Beogradu i publici. E, pa jebite se.

Tako.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Faca je postavio fino pitanje.
...

Tko je to?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
 Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Samsung 
Упис
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Kakav upis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.