2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rukomet na Letnjim Olimpijskim igrama 2012  (Pročitano 39569 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22023
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Bezbroj grešaka i spori napadi odveli Srbiju u težak poraz od Hrvatske!

Rukometna reprezentacija Hrvatske pobedila je Srbiju sa 31:23 (13:9) u 2. kolu grupe B na Olimpijskom turniru u Londonu. Srbiji predstoje mečevi sa Danskom, Korejom i Mađarskom u kojima se moraju osvojiti bodovi, kako bi se ekipa plasirala u četvrtfinale.

Prvo poluvreme proteklo je u dominaciji Hrvatske kako u napadu tako i u odbrani. Srpskim rukometašima malo toga je polazilo za rukom i da nije bilo raspoloženih Momira Rnića i golmana Darka Stanića (sedam odbrana do povrede), "orlovi" bi doživeli rezultatsku katastrofu.

Hrvatska je prva došla do prednosti preko Lackovića. Nakon što je Vučković propustio priliku da izjednači rezultat, Darko Stanić je odbranio gol posle šuta Lackovića.

Vučković je u 4. minutu uspeo da iskoristi rupu u odbrani Hrvata i izjednačio je na 1:1. Stanić je potom zaustavio zicer Kopljara, ali je Ilić na drugoj strani bio neprecizan.

Nikčević je u 6. minutu doveo Srbiju do prednosti, ali su usledila tri gola Hrvatske do 11. minuta igre. Naši rukometaši pravili su prestupe, grešili u primopredaji lopte i samo zahvaljujući sreći na drugoj strani i čudesnom Staniću, protivnici u ovom periodu igre nisu pobegli na pet, šest golova prednosti.

Međutim, greška odbrane Srbije kod deveterca Hrvatske, kada je Vori neometan pogodio gol, a potom i pogodak Čupića za 8:3 potvrdili su da je sustizanje prednosti protivnika, barem za prvo poluvreme nemoguća misija.

Stanić je povredio koleno, a zamenio ga je na golu Marjanac, kada je Stanković smanjio na 10:7. Lacković je poentirao sa igračem manje, a Rnić je ponovo bio sjajan u napadu - 11:8.

Čupić je dva puta bio precizan, jednom iz igre, a u sledećem napadu iz sedmerca, posle isključenja Čuture. Stanković je potom pogodio, iako je Srbija imala igrača manje, i s tim rezultatom otišlo se na odmor.

DRUGO POLUVREME:

Darko Stanić je ponovo na golu i upravo njegova odbrana u prvom napadu Hrvatske osokolila je saigrače da preko Vučkovića priđu na "-3".

Srbija je promenila način odbrane i to je rezultiralo slabijim šutem Duvnjaka (prečka). Vujin je u narednom napadu smanjio na 13:11, ali je Duvnjak vratio "+3" protivniku.

Toskić je smanjio na 14:12, da bi Stanić zaustavio šut Čupića. Srbija bolja u nastavku. Po prvi put od početka utakmice, čuju se i navijači Srbije.

Vujin je napravio korake, što je na drugoj strani kaznio Kopljar. Vujin je smanjio na 15:13, Kopljar je još jednom matirao Stanića, a Toskić je u 37. minutu bio precizan za 16:14.

Usledila je velika šansa za smanjenje prednosti, ali je jedno loše dodavanje Srbije donelo Hrvatskoj ne jednu već dve kontre (Balić i Čupić) i ponovo je četiri gola razlike.

Posle golova Rnića na jednoj i Štrleka na drugoj strani, Srbija je preko Vujina smanjila prednost na 19:16. Golom Vučkovića Srbija je u 42. minutu prišla na 19:17.

Hrvatska je novi minut iz snova imala zahvaljujući silnim greškama Srbije i Vori, Štrlek i Horvat su za 80 sekundi doneli prednost od čak 22:17. Vujin je smanjio na "-4" da bi Vori u 46. minutu povisio na 23:18.

Hrvatska je daleko brža ekipa na terenu i samo na osnovu kontri došla je do najmanje deset golova.

Čupić je golom iz sedmerca prvi put doneo šest golova prednosti Hrvatskoj (24:18), da bi Vujin sa iste linije takođe bio precizan. Flaster na Lackoviću nije puno pomogao jer je Vori ostao sam - 25:19.

Hrvatska je i u nastavku meča imala "+6" a deprimiranog Stanića na golu je kao i u prvom poluvremenu zamenio Marjanac.

Manojlović je u 54. minutu smanjio na 27:21, a u kontri potom nije pogodio za "-5". Usledila je kontra Štrleka i naravno, gol.

Četiri minuta pre kraja Hrvatska je imala nedostižnih 29:21, a Vučković je uspeo da savlada Losera. Nažalost, Duvnjak je u narednom napadu pogodio mrežu Marjanca.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 18:56:18 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 83
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Sami smo sebe pobedili, koji smo moljci. Smile
takko je biserko
sve sami autogolovi

Hrvati nisu ni igrali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG L9
Zasluzen poraz nema sta,ipak su oni za nas sila u rukometu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Iako, ove utakmice u grupi su stvarno manje bitne, jedino je bitno proć dalje u eliminacijsku fazu.

Četvrtfinale je ključno, ako se tu dogodi da ispadneš, onda sve ove pobjede i porazi u grupi ne vrijede kurca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50201
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Hrvatska ovakvom igrom može da uzme medalju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Može, da...

Ako nastave igrat onako.

Ako ne budu griješili.

Ako suci ne budu zajebavali.

Ako se ne useru u gaće u odlučujućoj utakmici.

Ako, ako, ako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG L9
Hrvatska ovakvom igrom može da uzme medalju.

Slazem se
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Nisam gledao utakmicu al rekoše mi moji da su nam golove lupali samo iz kontri posle naših grešaka. Meni jedno nije jasno - kako igrač, koji igra 20 godina rukomet (dakle, svaki dan dodaje i šutira onu loptu), greši početnički kao što to radi recimo Momir? Pa jebemu mater ceo život radiš jedne te iste stvari, svaki Božiji dan, milion velikih utakmica imaš i ti onako da grešiš (govorim za meč sa Španijom, a verujem da je tako bilo i sada sa Hrvatima).

Dalje, isto verujem da krila nisu dobila ni jednu loptu, već smo sve gurali kroz sredinu. Jel sam u pravu? Da su se tri beka dodavala neprestano i poslednji kod kojeg dođe lopta pred oduzimanje iste on pali. Jel tako? Nema šta da pitam, sigurno jeste. Mi tako igramo i sa igračem više.
Reče mi ćale da smo kod 2 gola razlike imali loptu i igrača više... i da smo uspeli da je izgubimo. To se ne dešava ni amaterskim ekipama, a kamoli vicešampionu Evrope.

I ovaj ujka što pominje da se prvenstvo igralo u Srbiji. Batali to momak. Srbija je zvanični vicešampion Evrope pa nebitno gde se igralo. To je tako. Eto, vidiš, naši priznaju da ste bolji od nas, kako će kockasti doći do medalje, a tebi šišti bulja što je Srbija osvojila 2. mesto na šampionatu Evrope. Valjda znaš kako se u narodu ta pojava naziva. Mada te i razumem. Dosta godina se ponavljaju jedne te iste stvari.

Čestitam Hrvatskoj na zasluženoj pobedi. Nama preostaje da pokušamo da dobijemo 2 od 3 meča, a tu pre svega mislim na Mađare i Korejce. Ako njih ne pobedimo ne zaslužujemo ni da idemo u eliminacionu fazu. Mada su i Mađari dosta kvalitetna reprezentacija. Još ako je u timu Nađi...
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Nisam gledao utakmicu al rekoše mi moji da su nam golove lupali samo iz kontri posle naših grešaka. Meni jedno nije jasno - kako igrač, koji igra 20 godina rukomet (dakle, svaki dan dodaje i šutira onu loptu), greši početnički kao što to radi recimo Momir? Pa jebemu mater ceo život radiš jedne te iste stvari, svaki Božiji dan, milion velikih utakmica imaš i ti onako da grešiš (govorim za meč sa Španijom, a verujem da je tako bilo i sada sa Hrvatima).

To ti je isto ko sto i fudbaleri promase penal ili situaciju 1 na 1 ili prazan gol...ili tako neka gluposto Kosarkasi gadjaju er bol sa slobodnih bacanja,promasuju polaganja i zicere....dakle jebiga desava se.

Ni ja nisam gledao utakmicu pa znam da nismo igrali na krila,jer jebiga mi tako ne igramo ovu igru. Nama kvalitet prave bekovi,zato i baziramo igru na njih Opet jebiga.

I da se ne zanosimo ni slucajno,nista mi ovde necemo da uradimo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Citat
To ti je isto ko sto i fudbaleri promase penal ili situaciju 1 na 1 ili prazan gol...ili tako neka gluposto Kosarkasi gadjaju er bol sa slobodnih bacanja,promasuju polaganja i zicere....dakle jebiga desava se.

Slažem se da se dešava, može da se desi jednom ili dvaput, ali ne šest puta. To već nije slučajnost već totalna dekoncentracija.

Citat
I da se ne zanosimo ni slucajno,nista mi ovde necemo da uradimo...

1/4 finale je neki naš realan domet. Ako se tamo ne plasiraju to se svakako može smatrati neuspehom.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.