Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ругање Мајци Божијој у ''Новостима''  (Pročitano 25485 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
umesto shto je nosio taj pojas ,bolje bi bilo da se ponashao malo ljudskije - onaj ko mrzi sebe i svoje telo teshko da moze da voli druge ...
Pre bi rekao obrnuto.Onaj koji voli svsoj stomak i onaj koji voli sebe(egosist,samoljubac),ne moze voleti druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Joco, nije u pitanju egoizam. Moraš voleti prvo sebe da bi voleo druge. Ako mrziš sebe, ne možeš ni znati kako da voliš druge. Jedno je voleti sebe i svoje postojanje, a drugo je egoizam. Egoizam je preterivanje u samoljublju.
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Joco, nije u pitanju egoizam. Moraš voleti prvo sebe da bi voleo druge. Ako mrziš sebe, ne možeš ni znati kako da voliš druge. Jedno je voleti sebe i svoje postojanje, a drugo je egoizam. Egoizam je preterivanje u samoljublju.
Da ali ako zelis svoje spasenje i ako "mucis sebe" iz ljubavi prema nekom.Ali vise puta sam govorio sta je ljubav.A to je kad covek ne ugadja sebi vec onome koga voli.Cak i zivot dati za onog sto voli.Ali ljubav prema Bogu na prvom mestu.Neki misle da je,na primer post mucenje i gladovanje,sto uopste nije tacno.Post je nesto najbolje sto covek moze da uradi za sebe.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ako "mucis sebe" iz ljubavi prema nekom.

А зашто би неко волео да се ја мучим? Онај ко воли да се ја мучим, он ме мрзи, а не воли.

Ali vise puta sam govorio sta je ljubav.

Без увреде али твој осећај љубави је помало изопачен. Код тебе је љубав изгледа помешана са мазохизмом...

Neki misle da je,na primer post mucenje i gladovanje,sto uopste nije tacno.Post je nesto najbolje sto covek moze da uradi za sebe.

А ево и доказа...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
[quote author=Reloader link=topic=185432.msg2537394#msg2537394 date=117015749

Ali vise puta sam govorio sta je ljubav.

Без увреде али твој осећај љубави је помало изопачен. Код тебе је љубав изгледа помешана са мазохизмом...

Citat
Ne nego sa zrtvom
Nemam ovde pri ruci cd sa filmom kako to rade zivotinje.Kako one sebe zrtvuju za svoju decu.A mi smo postali gori od njih.Mi svoju cak i ubijamo.
ako "mucis sebe" iz ljubavi prema nekom.

А зашто би неко волео да се ја мучим? Онај ко воли да се ја мучим, он ме мрзи, а не воли.

Zato da se ne bi vecno mucio,ovaj zivot je baroba za zivot vecni.I meni je bolje da ovde pretrpim,trenutne muke,a da se postedim vecnih.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ne nego sa zrtvom

Бескорисно саможртвовање је чист мазохизам. На чему иначе и почива хришћанство

Да те питам - за кога се то Краљ Милутин жртвовао? Кога то он воли и ко има користи од те његове жртве?

Zato da se ne bi vecno mucio,ovaj zivot je baroba za zivot vecni.I meni je bolje da ovde pretrpim,trenutne muke,a da se postedim vecnih.

И даље не разумем - а баш бих волео да ми обЉасниш - ко то има користи од мојих мука?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
И даље не разумем - а баш бих волео да ми обЉасниш - ко то има користи од мојих мука?
Imas i ti a imaju i drugi.Ti ces imati u vecnom zivotu ali u ovom.Ako vise gledas druge a ne sebe.Ne mislim licno samo na tebe,vec i na druge.Sa jedne strane imas one koji imaju sve a sa druge strane one koji nemaju nista.Kad bi ti malo misli na druge imali bi ivi drugi.Zbog cega zlo i ratovi,svadje i sl.Jer svako hoce da bude po njegovom.I cim mu nesto smeta....
Setimo se zadnjih godina a i sad.Dok odgovars dobar si,a cim se zameris nekome....Egizam i samoljublje nije ljubav,a ljubav nije mazohizam.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Imas i ti a imaju i drugi.

На пример? Хоћу конкретно - ако се жртвујем ја знам за коју се особу односно за кога се жртвујем. За кога се ви то жртвујете?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Reloader, uze mi reč iz usta, tj. slova sa tastature. Ako se žrtvuješ za nekoga koga voliš, to ima poentu. Ali ako se žrtvuješ zbog neke apstrakcije, hm...to mi malo vuče na strah od sebe samoga.
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Joco, nije u pitanju egoizam. Moraš voleti prvo sebe da bi voleo druge. Ako mrziš sebe, ne možeš ni znati kako da voliš druge.

Urodjeno je coveku (otpalome) da najvise voli samoga sebe, i jedna od dve hriscanske zapovesti kaze voli bliznjega kao samoga sebe. A voli prvo sebe da bi znao kako da volis druge? niposto. Secam se kad sam tek ulazio u hriscanstvo, jedan pop mi je rekao tada vrlo cudnu stvar, da ako ne volim druge necu moci ni da volim sebe. Tek kasnije sam saznao za dve razlicite ljubavi prema sebi, onu samoljubivu i onu blagodarnu. Ova druga je hriscanska ljubav (mada priznajem da je ne razumem jos uvek u potpunosti). Dakle Magnuse, ova tvoja prica nema prodju u hriscanskom svetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.