Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ругање Мајци Божијој у ''Новостима''  (Pročitano 25582 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Da.. mislila sam da ne postoji dvehiljade i sedam godina... ako se uzme da je hrist poceo da propoveda sa 30 godina, prostim oduzimanjem dobija se broj 1977...
Takodje, ako se zna da je godina Hristovog rodjenja ofrlje odredjena na jednom od kasnijih sabora, ta brojka je jos klimavija...

I na kraju, sto se tice zaceca... nemojte da se frapirate... ja sam mu vise puta detaljno opisala proces zaceca, a neki od clanova su mu nudili cak i kartu do Australije da im bude licni seksualni ucitelj... posto oni sa 30+ godina i xy godina braka i dalje ne znaju sta je seks..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Што се тиче Јоце и његовог поимања секса, пар пута је покушао да обЉасни ( Smile Smile Smile) како је, јелте, само секс без љубави грешан, али, у цитатима му неким чудом сваки секс испада грешан...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Da.. mislila sam da ne postoji dvehiljade i sedam godina... ako se uzme da je hrist poceo da propoveda sa 30 godina, prostim oduzimanjem dobija se broj 1977...
Takodje, ako se zna da je godina Hristovog rodjenja ofrlje odredjena na jednom od kasnijih sabora, ta brojka je jos klimavija...
Kako kad on nije ni postojao.I nije ofrlje ali nije bitno.Ti volis da lupas glavom.Lupaj slobodno tebe ce da boli a me mene.Mene boli sto se tako mucite,mucimo.Ali sami smo krivi.

I na kraju, sto se tice zaceca... nemojte da se frapirate... ja sam mu vise puta detaljno opisala proces zaceca, a neki od clanova su mu nudili cak i kartu do Australije da im bude licni seksualni ucitelj... posto oni sa 30+ godina i xy godina braka i dalje ne znaju sta je seks..  Smile
A ko je kome objasnio zacece to stvarno ne znam.Jedva cekam da pocne proekcija filmova i reklama pokreta za zivot.A sto se tice Australije nemam ja potrebu da idem tamo.Ja ostajem ovde po cenu zivota.Ko ste vi da mene terate iz moje zemlje.Ona je moja koliko i vasa,ako je vi uopste smatrate vasom.Kada se odricete krvi onih koji su zivote za nju dali kako ne i nje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Ostajes ovde, nazalost....

Ja cu da lupam glavom i da zivim svoj zivot, ti ces da slusas druge i da zivis tudje zivote i kvit smo... ok? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mene boli sto se tako mucite,mucimo.Ali sami smo krivi.

Јоцо, а зашто си ти стално у том трипу да се сви не знам колико мучимо и да смо сви не знам колико грешни...?  Smile

Ja ostajem ovde po cenu zivota.Ko ste vi da mene terate iz moje zemlje.Ona je moja koliko i vasa,ako je vi uopste smatrate vasom.

А ко те то "тера"? Зашто се стално осећаш угроженим?

Ајде реци нам, јел' те неко сексуално злостављао кад си био мали? Да ли то још увек ради? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Kako kad on nije ni postojao.I nije ofrlje ali nije bitno.

Ko je rekao da on (Isus) nije postojao? A da je crkva na svojim saborima ofrljisala sa godinama, to jeste! A ti nam argumentuj suprotno...

Kada se odricete krvi onih koji su zivote za nju dali kako ne i nje.

Ma da, nezahvalnici smo. Najgori smo od svu decu! Ajmo svi da se sutra prijavimo da odemo u pakao, da nas tamo malo prokuvaju, izbockaju i prizovu pameti, pa da se manemo već jednom tendencija da sumnjamo u dogme i da koristimo ono štetno što se zove razmišljanje.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2007, 01:10:13 od magnusartist »
IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

God is busy, may I help you?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 97
Zastava Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3100
Joca jedva ceka da svi mi (i on sa nama) pomremo i spasimo se... Tako mi se cini kad citam njegove postove...
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A ti nam argumentuj suprotno...

Јоца не зна за аргументе, Јоца зна само за ДОГМУ...  Smile

Joca jedva ceka da svi mi (i on sa nama) pomremo i spasimo se... Tako mi se cini kad citam njegove postove...

Отприлике...

Нека ме исправи ако грешим.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 877
Zastava Pored vrlo prometne ulice :(
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson K800i
Јоца не зна за аргументе, Јоца зна само за ДОГМУ...  Smile

Pa...dobro...neka mi onda dogmatski objasni kako se crkva nije frljala sa godinama, a ja ću njemu jeretički kako jeste...

IP sačuvana
social share
Ретко која жена виси о руци мушкарца који је био одиста човек њеног укуса.
 Јован Дучић
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k310i
Mene boli sto se tako mucite,mucimo.Ali sami smo krivi.

Јоцо, а зашто си ти стално у том трипу да се сви не знам колико мучимо и да смо сви не знам колико грешни...?  Smile

Ако ти не видиш ја видим.И то је жалосно ако ви не видите где земља као планета а не само наша земља Србија иде.Али то је ваш избор.А ко ме тера?Терају ме они који не мисле као ја.Ко је терао Србе из Бисне,Хрвацке и са Косова и Метохије.Е такви терају мене и оне који мисле као ја.Ко је отерао Теслу,Николаја и сл.Далеко сам ја од њих али нека ми дао Бог да и мене грешнога удостоји такве славе.
Онај ко живо Хрошћански биће прогањан и ја се на то не жалим.Али нажалост не схватате ви то.И шта да се ради.
Ostajes ovde, nazalost....

Ja cu da lupam glavom i da zivim svoj zivot, ti ces da slusas druge i da zivis tudje zivote i kvit smo... ok? Smile
Да и пусти мене да живим свој.Непричај против православља и све ђе бити у реду.Јер је то мој живот.Не вера,већ живот.
Не него поправимо(покајемо) и спасемо.У овом животу.Али ви мислите да је нама добро и да је све око нас супер.Ок.Тако ви мислите.Само ви бежите и од себе и од других.То је ваш избор.Сам пао сам се убио.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.