Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Facebook sprečava pedofile da kontaktiraju decu  (Pročitano 976 puta)
19. Mar 2010, 12:19:47
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Facebook sprečava pedofile da kontaktiraju decu
B.Tasić/Blic online | 18. 03. 2010. - 22:25h | Foto: AFP | Komentara: 3

Nakon hapšenja i osude tridesettrogodišnjeg seksualnog prestupnika, Pitera Čepmena, na 35 godina zatvora, zbog kidnapovanja, silovanja i ubistva tinejdžerke koju je upoznao na "Fejsbuku" vlasnici ove kompanije planiraju da uvedu "panic button", koji će omogućiti korisnicima da prijave svakog koga smatraju sumnjivim.

Ali, to nije sve. Kako prenosi Indipendent, na Facebook-u će se takođe nalaziti i linkovi za sajtove protiv zlostavljanja kome će korisnici moći da prijave svako nedolično ponašanje.
"Ovo je odličan potez Facebook-a i veoma sam zadovoljan što su ovako ozbiljno pristupili ovom problemu", rekao je premijer, Velike Britanije, Gordon Braun.
On je takođe dodao da svakog roditelja brinu informacije i materijal koji deca dobijaju putem interneta, ali da ih najviše brine to što bolesni ljudi mogu da iskoriste ovaj medij kao oruđe za svoje devijantno i monstruozno ponašanje.
"Ja sam lično razgovarao sa predstavnicima kompanije Facebook i siguran sam da ćemo u nekoliko sledećih dana videti veliko poboljšanje i da će deca biti bezbednija i zaštićenija tokom korišćenja ove društvene mreže", dodao je on.
Premijer je takođe otkrio da je imao sastanak sa britanskom ministarkom za jednakost Hariet Harman tokom koga je predložio da se usvoji zakon koji bi zaštitio decu i mlade ljude od seksualne eksploatcije preko interneta i da će se predlog zakona uskoro naći u Parlamentu.

Piter Čepmen (33) osuđen je zbog kidnapovanja, silovanja i ubistva sedamnaestogodišnje devojke koju je upoznao preko "Fejsbuka".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Trebalo bi da zabrane da se maloletnici uclanjuju  u grupe volim seks itd...
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Trebalo bi zabraniti da se maloletnici učlanjuju na fb
mada što se mene tiče mogu i fb da zabrane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mada što se mene tiče mogu i fb da zabrane
apsolutno podrzavam.
mada,s druge strane,ovca/degen ostaje ovca/degen.
ko oce da propada i da se drogira i zaglupljuje tim sranjem,slobodno.

jebo ih facebook vise.sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
problem je u tome sto derište od 15 godina neće ni prijaviti nekog. Jer taj neko može da ima 60 godina a da ona to i ne provali pa čim joj kaže kako ima lepe sise koje još nisu ni počele da rastu ona će da pohisteriše od sreće i kakvo crno prijavljivanje, daleko bilo da otera udvarača
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Meni ovo deluje da može da se zloupotrebi, da neko nevin najebe, mada to je kao da kažem da je voda mokra
« Poslednja izmena: 22. Mar 2010, 15:18:18 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.