Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 20:58:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li plaćate pretplatu RTS-u ?
Da
Ne
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: RTS pretplata  (Pročitano 21819 puta)
Zvezda u usponu

You are a legend in your own mind

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2193
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 4s
Moj komentar je da se vise ne isplati gledati tv. Placamo kablovsku cija se mesecna pretplata iz meseca u mesec povecava plus pretplata. A kvalitet ostaje isti, ako ne i gori!
Pravo kažeš!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung R210

Ista je situacija i kod nama u Makedonii... Kod nama je pretplata 350 denara (5,7 eura)... Ljudi mi na kablovsku imamo vasu RTS... Mogu samo da vam kazem da vasa RTS u sporednju sa nasu MTV je izmisljena stvar... Ako vi niste zadovoljni sa vasom RTS-om a kod nas je gledaju zato sto je puno bolja od nase MTV, pokusajte da zamislite kakva je nasa MTV!!!

Imamo nadu jer nas novi Premijer je dao predloga da se pretplata namali na 2,5 eura a u suprotno da MTV pronadze nacin kako da pridobije gledaoce...

moj predlog
ugasiti RTS i MTV i gledati HRT

@350
imali smo sreće Smile
po zakonu su mogli da dignu i na 386 din  Smile
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1007
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
mob
Nokia N73

Kod nas u Makedonii mozemo da gledamo samo HRT 1 jer nam je HRT 2 zabranjen... Bunili su se neke privatne televizije koje imaju sranje program da zbog HRT2 nemogu da dodze do gledaoca...
IP sačuvana
social share
Zivi svaki momenat kao da je zadnji!
Sledechi moze i da ne dodze!!!
"Live Long and Prosper"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Meni na ikomu kad je liga sampiona na HRT 2 oni ga skrembluju i nema gledanja  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1213
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung R210
Meni na ikomu kad je liga sampiona na HRT 2 oni ga skrembluju i nema gledanja  Smile
eee
kad nisi kod PTTa
IP sačuvana
social share
I can't get a girl
cuz I ain't got a car
I can't get a car
cuz I ain't got a job
I can't get a job
cuz I ain't got a car
So I'm looking for a girl with a job and a car
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Program isti, a veća pretplata za RTS

Upravni odbor RTS-a odlučio je da cenu pretplate poveća sa 300 na 350 dinara, ali, izgleda da ćemo za više para dobiti isto - mnogo repriza i slab sportski program.

- Ne postoji nijedna svetska televizija koja ne pušta reprize. Pa, 80 odsto programa CNN-a čini reprizni program, a slično radi i BBC. Oni koji se žale na reprize nisu u sukobu sa mnom, već sa dva, tri miliona gledalaca koji svake nedelje gledaju „Otpisane“ ili „Bolji život“. Ako treba da biram da li ću ispuniti želje gledalaca ili kritičara, naravno da ću uvek biti na strani gledalaca - izjavio je za „Blic“ Aleksandar Tijanić, direktor RTS-a.

Po njegovim rečima, trenutno, oko dva miliona domaćinstava u Srbiji plaća pretplatu, od čega RTS inkasira oko četiri miliona evra.

- Pretplata nije poskupela, ona je usklađena u skladu sa zakonskom obavezom RTS-a da jednom godišnje iznos pretplate usklađuje sa rastom indeksa troškova života. Mi smo od Republičke radiodifuzne agencije (RRA) dva puta praktično dobili zahteve da povećamo cenu pretplate. U skladu sa tim, Upravni odbor RTS-a je doneo odluku da se poveća cena pretplate - rekao je Tijanić.

Sa druge strane, Nenad Cekić, predsednik saveta RRA, tvrdi da odluka RTS-a nema nikakve veze sa Radiodifuznom agencijom.

- Nismo imali baš nikakav kontakt sa Tijanićem. Mi nemamo obavezu da reagujemo na odluku RTS-a da podigne cenu televizijske pretplate. Radiodifuzna agencija se ne bavi time, već Upravni odbor RTS-a. U zakonu je predviđeno da Javni servis jednom godišnje može da koriguje cenu pretplate u skladu sa porastom cena na malo - kaže Nenad Cekić.

A. Novaković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
aha placao sam i do sada Smile

tamo treba malo uletiti u taj RTS
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1456
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Meni samo nije jasno jedno: ako vec placam pretplatu na kablovski sistem kod SBB-a, koji u svojoj osnovnoj ponudi imaju RTS 1 i 2, zar ne bi trebalo oni da ragulisu tu jebenu pretplatu sa njima?

neko je napisao da ce uz total TV traziti da mu iskljuce RTS. to nema nikakve veze, oni ce svejedno slati svoj racun uz racun za struju.

Ajde da organizujemo neku online peticiju, da postavimo po svim mogucim sajtovima i forumima i da posaljemo na kraju dnevnim novinama rezultate. Da vide koliko nas ima  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Seti se krstaških ratova...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 550
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Siemens A65
Треба да се побунимо за ово подисање цена. Ја нисам сигурна, али сам чула да постоји могућност да се РТС и кабловска удруже...
IP sačuvana
social share
Šta sanjam, a šta mi se dešava ? - Ivo Andrić
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Apple Iphone 5s
ja sam duzan za pretplatu vise od 3000 Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 20:58:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.714 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.