Malo je to, brate. Malo. S obzirom na to da je official price 6,9 evrica, ajd' se nadjemo na pola puta. Dakle, 250 dindzi i da pazarimo za probu :-))))))))
Posle ce te falim svud po komsiluku. . Cak cu, evE, i pred buregdzijama da se zalozim za TI :-)))
da, akaunti su potpuno legalni . . . . 10k downloada - i mesec premium account . . . . znaci nema nikakve price o ukradenim akauntima koji mogu da se prijave i ugase, nema veze sa raznoraznim aplikacijama za fake generisanje broja downloada, sve regularno
Prijatelju, izvini. . . . al' evo jednog prakticnog pitanja: reci mi zasto bih ja uopste razmisljao da li treba da se sekiram ili ne ako preko tebe kupim nalog --> kada vec postoje ovlasceni prodavci naloga za Rapid po cenama koje nisu nimalo vise od cene po kojoj ti prodajesh svoje naloge ?
Naravno ... kupis tamo za 9 evra i uzivas, nemam nista protiv ..... tvoja stvar. Ja samo dajem ponudu, tvoje je da prihvatis ili odbijes, mnogo prosto
Pa vidis da nece,posjeti Rapidovu temu na Forumu Internet itd i vidjeces da bi svi prije zajebali komp,modem ili bilo koju komponentu samo da ne plate ni dinara
Pa vidis da nece,posjeti Rapidovu temu na Forumu Internet itd i vidjeces da bi svi prije zajebali komp,modem ili bilo koju komponentu samo da ne plate ni dinara
Sto je najcrnje, ni jedna od svih zayebancija koje postoje za rapid ne radi .... jedno sto pali je restart modema za one koji time mogu da promene ip adresu i to je sve ....
To i onaj grabber ako jos postoji pa zezanje sa proxija...ma debilana! Ko ima da plati ADSL od 512 ili 1024 da ne govorim neke jace konekcije valjda ima da da 600,700din. Tolko sam se naskidao filmova svega i svacega da mi je preselo vec. Prenatrpam HD pa me mrzi da to rasporedjujem, trazim titl itd.