Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 00:51:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ronaldo - El Fenomeno  (Pročitano 184079 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 517
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
FT   Corinthians [5 - 1] Rio Claro

13'   [0 - 1]      C.F. Luciano    
32'   [1 - 1]   L.N.d.L. Ronaldo       
48'   [2 - 1]   B.F.B. Dentinho       
52'   [3 - 1]   P.L.D. Iarley       
66'   [4 - 1]   R. Carlos       
75'   [5 - 1]   B.F.B. Dentinho
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
RONALDO FATHER FOR THE THIRD TIME

Ronaldo’s wife Bia Anthony has given birth to their second child and Ronaldo’s third. Maria Alice was born early Tuesday and Ronaldo has been given time off training to spend the time with his wife and his new baby daughter.
“Now I have three Maria’s,” said Ronaldo referring to his wife Maria Beatriz, his first daughter Maria Sophia and his new born Maria Alice.
Mano Menezes has confirmed that Ronaldo will play against Rio Claro today at Pacaembu for the last round of the Paulista.

http://www.ronaldohome.com/
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile   Smile Smile 
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 631
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Alcatel OneTouch990
legenda!!
Smile
« Poslednja izmena: 08. Apr 2010, 22:25:25 od Srdjanue_93 »
IP sačuvana
social share

Forever alone.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ronaldo: Nisam ja za Mundijal

Verovali ili ne, ima i onih igrača koji sami priznaju da ne zaslužuju poziv za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Mnogi navijači Brazila voleli bi da se na spisku Karlosa Dunge za Mundijal nađe i ime jednog od najboljih igrača svih vremena petostrukog prvaka sveta - Ronalda.

Međutim, legendarni napadač, kome bi eventualnog učešće na Svetskom prvenstvu bila idealna prilika da se oprosti od nacionalnog dresa, priznaje da nije zaslužio poziv.

"Nisam zaslužio poziv od Dunge. To je očigledno", rekao je Ronaldo i dodao da bi u slučaju da ipak dobije poziv putovao u Južnu Afriku.

"Uvek sam spreman da pomognem reprezentaciji. Ja sam Brazilac, i bila bi mi čast da branim boje svoje zemlje", zaključio je Ronaldo.

Bivši fudbaler PSV, Reala, Barselone, Intera, Milana, Kruzeira i Korintijansa bio je učesnik Mundijala u SAD 1994. godine, ali je tada turnir kao 17-godišnjak posmatrao sa klupe.

Ronaldo je za reprezentaciju Brazila odigrao 97 utakmica i postigao 65 golova. Sa "kariokama" ima dve titule prvaka sveta (1994. i 2002).

(MONDO)
IP sačuvana
social share

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Corinthians SP  2 - 1   Flamengo

40' Ronaldo
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ronaldo promises to improve in the second half of the season

Ronaldo’s performance this season has ended his chances of wearing the number nine shirt for Brazil one last time. Out of shape and far below his standards, Ronaldo has failed to win over the crowd this season. The Corinthians failed to defend the Paulista Championship and failed to achieve their primary goal, which was to win the Copa Libertadores.

Ronaldo has now promised to improve his performance in the second half of the season. Aware that he will not make Dunga’s 30 man squad in the World Cup, Ronaldo sees this break as a chance to get back into shape and to solve some physical problems.

“My projection is trying to improve, solve some physical problems, take this time to rest and try again without pain. I have played this year with some problems, but always with a spirit of great sacrifice too. I’m trying to help as best we can. I hope things improve for the second half,” expressed Ronaldo.

Ronaldo made a great start with the Corinthians and many believed that he would make it to South Africa. However, numerous injuries and problems has prevented Ronaldo on continuing his excellent performance. In a recent interview Ronaldo stated that his career is coming to an end. The constant battering on his body has taken its toll but the Phenomenon still has a little more to give. Ronaldo believes that he can still win the Brasileirão and may also compete for the Copa Libertadores in 2011.

“It is logical that football or any other sport at high level is very stressful. You train and you are in pain every day. But I promise that as long as you have fun and pleasure, I’ll continue. When that’s gone, I will hang up my boots,” stated Ronaldo.

Ronaldo has also made it clear that he will participate in the World Cup as a commentator via twitter.

http://www.ronaldohome.com/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ko drugome jamu kopa sam u Nju Orleans

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 80
Zastava Niksic
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1064
po meni Ronaldo je najbolji igrac svih vremena.  Covjek koji je ima nevjerovatno ubrzanje, genijalnu tehniku koja se lako moze vidjeti kad on dribla i koja je dosta ostala skrivena jer je koristio svoju brzinu kad igra.  Tehnika suta mu je takodje odlicna.  Steta sto nikad nije trenirao.  Droga i pice su ga dosta omeli u karijeri.  Lako se povredjivao i najbolje fudbalske godine je u gipsu proveo.  Sve u svemu najbolji igrac svih vremena ja znam jer u komu imam jedno 5 sati samo njegovih golova poteza i finti.  Covjek je uveo u fudbal elastiko, no look pas i jos dosta stvari.  Izivljavao se na maldiniju pujolu ferdinandu ne na nekim papcima tamo.  Steta sto nije srbin :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
po meni Ronaldo je najbolji igrac svih vremena.  Covjek koji je ima nevjerovatno ubrzanje, genijalnu tehniku koja se lako moze vidjeti kad on dribla i koja je dosta ostala skrivena jer je koristio svoju brzinu kad igra.  Tehnika suta mu je takodje odlicna.  Steta sto nikad nije trenirao.  Droga i pice su ga dosta omeli u karijeri.  Lako se povredjivao i najbolje fudbalske godine je u gipsu proveo.  Sve u svemu najbolji igrac svih vremena ja znam jer u komu imam jedno 5 sati samo njegovih golova poteza i finti.  Covjek je uveo u fudbal elastiko, no look pas i jos dosta stvari.  Izivljavao se na maldiniju pujolu ferdinandu ne na nekim papcima tamo.  Steta sto nije srbin Smile
Hehehe... e ovo se zove "prvo pa musko".  Smile  Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 00:51:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.