Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 12:13:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ronaldo - El Fenomeno  (Pročitano 185392 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
Karlosa i mozda ali Rikelmea tesko
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
mob
Samsung S8
Rikelme je iz Bokine skole jel tako?  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Rikelme je iz Bokine skole jel tako?  Smile

Da, iz Bokine. A to za Karlosa je vrlo moguce posto su dobri drugovi. Kada su mogli dovesti Maskerana i Teveza mogu i Rikelmea.
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Karlosa i mozda ali Rikelmea tesko
Ma da,isto mislim...Rikelme je vec ostvaren igrac,legenda Boke,ne vidim razlog da dolazi u Korintijans(mislim da ne moze da dobije nesto mnogo vise para nego sto dobija u Boki) ili da ga Boka prodaje bilo kome...
A Karlos bi bio veoma koristan,kad bi ga doveli,i za marketing i za igru...karlos je legenda fudbala!

Portugese newspaper confuses Ronaldo with Cristiano Ronaldo

This is hilarious. The Portugese newspaper “Metro,” published a story today saying that Cristiano Ronaldo will not play in the knockout stage of the World Cup qualifiers against Bosnia. However, they put a picture of the real Ronaldo instead of the wannabe Ronaldo. I bet Cristiano Ronaldo would love that!!

[img=http://img10.imageshack.us/img10/6131/cr7ronaldofenomeno20090.th.jpg]

http://www.ronaldohome.com/
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 15:14:26 od bernoldi_salieri »
IP sačuvana
social share

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
RONALDO MEETS PRESIDENT OF ISRAEL IN SAO PAULO

The President of Israel, Shimon Peres was in Brazil yesterday and who did he want to meet? None other than the Phenomenon. The pair met before in 2005 and as a Goodwill Ambassador for the UN, Ronaldo was again asked to accompany the Israeli President.
The pair exchanged jersey’s and Peres complimented Ronaldo on his last visit.
“I remember your visit to Israel. I had never seen children with such bright eyes, looking up at you. Football has no nation or religion. You are a great person for your talent and personality. You represent peace”, said Peres to Ronaldo.
In response, Ronaldo siad that he is ready to go back to the region of the Israeli-Palestinian conflict to contribute to peace process.
“For me, it is an honor. I have been to both sides to convey a message of peace, and I will make another visit. It is worth recalling in Sao Paulo. I live in a neighborhood known to be a Jewish inhabited,” said Ronaldo.

http://www.ronaldohome.com/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Ronaldo: Povlačim se iz nogometa 2010.

Veliki brazilski nogometaš Ronaldo (33) senzacionalno je otkrio za brazilsku televizijsku mrežu Estadao kako ima namjeru sljedeće godine okončati svoju sjajnu karijeru...

Aktualni napadač Corinthiansa kaže kako su glavni razlog takvog razmišljanja ozljede koje su uzele danka.

- Toliko lijepih stvari trenutno mi se događaju, ali moja je namjera završiti s nogometom 2010. godine. Međutim , ne bih želio izgubiti svu naklonost i privrženost brazilskih navijača koju uživam otkako sam se vratio u Brazil (od prosinca 2008.). Jako je to teška odluka za mene, ali tijelo mi kaže da tako trebam napraviti. Iza mene su godine patnje, ozljeda, treninga i fizioterapija, nevjerojatne priče. Ali sada mi treba malo mira – rekao je Ronaldo, najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava s 15 postignutih golova, koji se nakon više od godine dana pauze zbog teške ozljede lijevog koljena (u dresu Milana) vratio nogometu u ožujku ove godine.

Ronaldo je po povratku u Brazil za Corinthians zabio čak 22 gola u 35 odigranih utakmica, što je nagnalo brazilsku javnost da zatraži od izbornika Carlosa Dunge povratak sjajnog napadača u reprezentaciju.

- Sada bih samo želio još s Brazilom osvojiti naslov svjetskih prvaka – dodao je Ronaldo, koji već ima dva naslova svjetskog prvaka iz 1994. (u SAD-u, bio član brazilske reprezentacije, ali nije zaigrao, op.a.), i 2002. godine.

Ronaldo spada među najveće nogometaše svih vremena, a sjajnu karijeru započeo je 1993. u Cruzeiru. Nakon dvije sjajne sezone u PSG-u (1994.-1996.) branio je boje najvećih svjetskih klubova, Barcelone, Intera, Real Madrida i Milana. Uz Zinedinea Zidanea Ronaldo je jedini kojem je uspjelo osvojiti FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša godine u tri navrata (1996, 1997. i 2002.).

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.32
Ronaldo: Ne mogu više... Odlazim!

Svet će 2010. ostati bez „Fenomena“. Ronaldo je obelodanio da će se povući sa „magičnog pravougaonika“ sledeće godine.

Napadač Korintijansa, koji je ove sezone na 35 utakmica postigao 22 gola, izjavio je za brazilsku televiziju „Estadao“ da su brojne povrede uzele danak.

„Odluka je teška, jer me navijači u Brazilu vole, ali telo mi govori da sledeće godine odem u penziju“, počeo je 33-godišnji Ronaldo.

„Prošao sam kroz neverovatne priče – godinama me muče povrede, terapije, treninzi... Potrebno mi je malo mira“, nastavio je nekada najbolji fudbaler sveta.

Ipak, nije još ostvario sve snove. Još sanja – želi da ponovo bude svetski prvak.

Kada se Brazil 1994. popeo na krov sveta, Ronaldo je bio član reprezentacije, ali nije igrao. Međutim, 2002. je bio najzaslužniji za petu titulu planetarnog šampiona „karioka“.

Sada brazilska javnost vrši pritisak na selektora Dungu da, posle sjajnih partija u nacionalnom prvenstvu, pozove Ronalda u reprezentaciju.

„Želim da sa Brazilom ponovo budem prvak sveta“, zaključio je Ronaldo, koji je u karijeri igrao za Kruzeiro, PSV, Barselonu, Inter, Real Madrid i Milan.

Najbolji fudbaler sveta bio je tri puta (1996, 1997. i 2002) i jedini je sa toliko nagrada FIFA, uz Zinedina Zidana.

(MONDO, foto AP)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6700
 Smile Smile Smile Smile Smile steta
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 12:13:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.