Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 11:17:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ronaldo - El Fenomeno  (Pročitano 184950 puta)
Ucesnik diskusija

mine is the vengeance says the lord - Eric Cartman

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia n2310
HellPowler ...  burazeru jel gutas ti nesto? Ima strucnjaka za svaku boljku pa i za tvoju. Preporucio bi ti doktora Kanjevica ... odes kod njega, opruzis se na kanabetu pa da vidis sta je milina. U glavi ti prolece na napolju minus 20

Da je Kavaja zvekno Tita na vreme, ti bi bio drugacije vaspitan i ne bi tako mislio. A ako je ovo odgovor na na ono o manekenu ti treba da odes kod specijaliste za neke sexualne frustracije jer ocigledno tvoje misljenje(koje uvazavam ali mu se i suprotstavljam) nije u redu. Maneken i fudbaler su dve ne spojive kombinacije. Njihovom sintezom gubi se sva car sporta. Pa vise cenim Maradonu, komunjaru i narkomana, nego Bekama i Kristijana i NESRECE koje zele da zarade svaku paru exploatisuci se kako ne treba. A da ne govorim o konstituciji i prednostima "prasaca" u fudbalu koji imaju takvo iskustvo i tehniku...

Dace Bog da bude i prenosa pa da svi vidimo pravog sporta, pravog fudbala...
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Citat
@HP i ja se nadam da ce biti prenosa,ljudi treba da vide magiju, a ne Mesijeve i Kristijanove kopije Fenomenovih poteza.
Aj nemoj Mesija da poredite sa ovim manekenom, opasno cemo se posvadjati. Nema smisla da krenem da vam miniram temu ucestalo i svakodnevno, malo kontrole uz odredjene sedative i blago spustanje na planetu zemlju nije na odmet Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S
hel ....

pre svega, mislim da je nepotrebno da se sa tobom raspravljam ovde, tako da ce ovo biti zadnje sto ces cuti od mene u ovom kontekstu ...

pod 1. To sto te moj nik asocira na tita, komunjare i sl je tvoja licna frustracija, a razlog zbog kog ja koristim ovaj nik je dijamtralno sutrotan. Ne bit hi mnogo objasnjavao, nema potrebe ... cisto da ti kazem da to nemas potrebe uzimati za neko ljuvanje po meni

drugo. Ne znam da li je kristiano ili Beka, jureci za parama kako ti gore rece, igrao za Barsu, Real, Inter i Milan ... Ne, to je radio debeli Ronaldo. A ti mi posle reci da on nije tamo izao zbog para ...

Jos jednom ponavljam .. ja njega cenim kao fudbalera, jedan je od bitnijih u novijoj fudbalskoj istoriji, ali daleko je od Boga, cime ti zelis ovde da ga predstavis. Da sam reko za tvoju sestru da je debela, pa i da razumem da krenes da pljujes po onome sto sam rekao ... ja pricam o nekom realno, po tvoj zivot krjanje nebitnom liku, tako da ne vidim cemu uzbudjenje oko toga da li je Ronaldo svinja ili nije svinja, ili je maneken ili kurva koja pusi i peva marseljezu u isto vreme ... take it easy and chill out

ziveli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung SGH-E590
hel ....

pre svega, mislim da je nepotrebno da se sa tobom raspravljam ovde, tako da ce ovo biti zadnje sto ces cuti od mene u ovom kontekstu ...

pod 1. To sto te moj nik asocira na tita, komunjare i sl je tvoja licna frustracija, a razlog zbog kog ja koristim ovaj nik je dijamtralno sutrotan. Ne bit hi mnogo objasnjavao, nema potrebe ... cisto da ti kazem da to nemas potrebe uzimati za neko ljuvanje po meni

drugo. Ne znam da li je kristiano ili Beka, jureci za parama kako ti gore rece, igrao za Barsu, Real, Inter i Milan ... Ne, to je radio debeli Ronaldo. A ti mi posle reci da on nije tamo izao zbog para ...

Jos jednom ponavljam .. ja njega cenim kao fudbalera, jedan je od bitnijih u novijoj fudbalskoj istoriji, ali daleko je od Boga, cime ti zelis ovde da ga predstavis. Da sam reko za tvoju sestru da je debela, pa i da razumem da krenes da pljujes po onome sto sam rekao ... ja pricam o nekom realno, po tvoj zivot krjanje nebitnom liku, tako da ne vidim cemu uzbudjenje oko toga da li je Ronaldo svinja ili nije svinja, ili je maneken ili kurva koja pusi i peva marseljezu u isto vreme ... take it easy and chill out

ziveli  Smile
Jel si ti pijan pisao ovo? Pogresio si svaku petu rec! Smile

Naravno da je Ronaldo uzimao pare! Ali on ih je uzimao igrajuci tada najbolji i najlepsi fudbal , a ne reklamirajuci kozmeticke proizvode i donji ves! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
@Roki_09

Dal je pijan ili ne nije tvoja stvar.

Sve sto je napisao je njegovo misljenje i prestanite sa guznim vegetacijama, komunjarama i specijalistima za seksualne frustracije (i ostalim izrazima prema clanovima).

Niko ne osporava to sto je Ronaldo ranije uradio, svaka njemu cast Smile, ali kad kazete da je sad neznam sta (dignete ga u nebesa) je vrlo nelogicno Smile. Covek se povredio, pao je u formi jos odavno i dali ce se vratiti videcemo, ja licno bi voleo jer mi je bio jedan od omiljenih igraca zajedno sa Zidanom. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6700 classic
bogami kako je krenuo da trenira.. Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Vidim skinuo je 235.5 grama Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
poceo je malo da trenira.. Smile
Znas mozda zato je operisao oba kolena, ja sam cuo da je operisao koleno i da je zbog toga najvise propustio u karijeri a ovde vidim da je operisao oba, zasto?
Steta sto je propustio toliko godina van terena,  da mu se nije to desilo mislim da bi i dalje bio jedan od najboljih igraca na planeti.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2009, 18:31:07 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Remember everything,forgive nothing!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 970
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6700 classic

15/01/2009
Brazil's Ronaldo waits for Corinthians debut

Brazilian striker Ronaldo may have to wait until March to make his debut for Corinthians after struggling to recover his fitness following a long-term injury.

Ronaldo, a three-time FIFA World Player of the Year who underwent knee surgery last February, said Wednesday his recovery was "going well" but that he was still not fit enough to restart his career.

"I've been training well and losing weight," Ronaldo said. "But we still can't set a date for my return. It's not going to be this month, maybe not even in February. I'm still not ready to play.

"The most intelligent thing for me to do is to wait until I'm 100 per cent fit before entering the field."

A member of Brazil's World Cup winning squads in 1994 and 2002, Ronaldo said earlier this week that he had lost more than six pounds since he signed with the Brazilian club last year.

The 32-year-old forward, whose previous teams in Europe include Barcelona, Inter Milan, Real Madrid and AC Milan, is already training with his Corinthians teammates. However, he has yet to take part in full drills.

A four-time national champion, Corinthians is returning to the Brazilian league's top flight in 2009 after spending a year in the second division.

The team will face Argentina's Estudiantes on Jan. 17, and its first official match of the season is set for Jan. 21 against Barueri in the Sao Paulo state championship.[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=xiFy0wy1wjw[youtube][/youtube]
i za sve vas specijalno snimak Ronijevog treninga da se uverite da je i dalje bog!! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 16. Jan 2009, 01:13:18 od dusan sasic »
IP sačuvana
social share
R9NALDO najbolji igrac svih vremena!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Jedan je Fidel

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4447
Zastava Nishville
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S

baci bre tu loptu sto si je ustekao ispod majce

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 11:17:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.