Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 18:58:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ronaldo - El Fenomeno  (Pročitano 184785 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
nije cilj biti na terenu,cilj je nesto uraditi kad udjes na teren,kao na primer El Fenomeno,njemu je dovoljno 15 minuta na terenu da pokaze zasto je jos uvek jedan od najboljih napadaca na svetu.

bar nije nadrogiran kao majusni argentinac,prevarant i komunisticki potrcko.
IP sačuvana
social share

http://forum.burek.com/grupa-smak-t514261.20.html
http://forum.burek.com/mangulica-t503738.80.html

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
bar nije nadrogiran kao majusni argentinac
Si siguran?  Smile
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

mine is the vengeance says the lord - Eric Cartman

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n2310
bernoldi je mislio na maradonu. i siguran sam. jer to nije argentinac to je srcani brazilac
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Znam da je mislio, ali ga ja pitam jeli siguran da i Rona nije nadrogiran? Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
siguran sam.

Cuga i Adrijano pa je Kruz rezerva,jer prevodilac zna da ceni prave fudbalske vrednosti
IP sačuvana
social share

Jedan jedini Ronaldo, jedna jedina neponovljiva karijera, igrac koji  je uvek odusevljavao, covek koji je vecito bio uporan ali stavio je tacku na nesto fenomenalno. Neka mu je sa srecom u penziji. =D>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Adrijano je prestao da se druži sa Ronaldom. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

mine is the vengeance says the lord - Eric Cartman

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia n2310
Ronaldo je uzor Adrijanu. Sta mislis zasto Adrijano pije?  Smile
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Maldini: Maradona i Ronaldo su najbolji svih vremena

Prema mišljenju legendarnog braniča Milana Paola Maldinija (40), Diego Maradona i Ronaldo najbolji su nogometaši svih vremena...

Maldini je u dresu Milana u talijanskoj Seriji A debitirao 20. siječnja davne 1985. godine kao šesnaestogodišnjak i cijelu karijeru ostao je vjeran “rossonerima”.

- Najbolji igrač protiv kojeg sam ikad igrao je Maradona. On je napadač koji mi je stvarao najviše problema na terenu. Najbolji je Maradona, ali je Ronaldo u prve dvije godine u Interu bio pravi fenomen – izjavio je Maldini za talijanski Sky Sport.

Maldini se osvrnuo i na Andrija Ševčenka i njegov povratak među “rossonere” nakon dvije sezone provedene u Chelseaju.

- Kada je Ševčenko došao iz Kijeva već je bio veliki igrač. Klub je puno uložio u njega i pokazao se kao jednom od najboljih kupovina u povijesti kluba. Njegov povratak? Svima je rekao da se već dugo vremena želio vratiti. Njegov povratak veliki je dobitak za njega samoga i za nas u klubu - dodao je Milanov kapetan.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Ronaldo: Još nisam stavio tačku

Brazilski napadač Ronaldo tvrdi da ne pomišlja da se penzioniše i da ima još mnogo toga da pokaže. Trostruki najbolji svetski igrač vratiće se na teren brže nego što se očekivalo posle izuzetno teške povrede kolena.

On trenira sa Flamengom i jedva čeka da se vrati fudbalu, kako bi pokazao protivnicima da nisu u pravu.

"Želim da prestanem da igram kada ja to budem hteo, a ne da prestajem zbog povreda. U knjizi moje karijere još ima praznih stranica koje treba da se ispišu i želim da prekinem karijeru sa golovima", rekao je Ronaldo.

Brazilac se povredio pre osam meseci igrajući za Milan, a ovog leta postao je slobodan igrač. 32-godišnji napadač je dobio brojne ponude, a najkonkretnije su Pari Sen Žermena, Mančester Sitija i jednog italijanskog kluba.

"Moja priča o fudbalu je pri kraju. Ali ima tu još prostora da se pokažu majstorije. Uvek sam želeo da budem onaj momak koji je igrao u Barseloni. Ali i pored brojnih povreda mislim da sam mnogo postigao u karijeri. Dovoljne su mi pohvale mojih saigrača. Ako Kaka ima visoko mišljenje o meni, ja sam veoma srećan", kaže Ronaldo.

http://www.b92.net/

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3660
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
Ronaldo: Futsal fan

19-10-2008

The fans who packed the Maracanãzinho arena in Rio de Janeiro for the FIFA Futsal World Cup Final on Sunday briefly turned their attention away from the field of battle to hail a familiar face in the crowd: Ronaldo.

Ronaldo, who is himself a big futsal fan, was as delighted as the rest of the home support as Brazil defeated Spain 4-3 on penalties to reclaim the crown they had lost eight years ago.

“The last time Brazil were champions [1996], I was there in Barcelona and saw us beat Spain in the final,” he recalls.

“I thought today's match was very close, but Brazil had more chances and were more aggressive throughout.”

Ronaldo also delivered a positive progress report on his journey towards full fitness.

“The recovery is going very well, I'm training with Flamengo on a daily basis and I'm very happy because I'm training with the ball, and happy with my recovery,” he says.

“I could make my comeback this year, but for now I'm a free agent, I don't have a club,” he smiles. “So I’m taking things gradually, and putting some plans in place for the next year.”

http://www.ronaldo.com/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 18:58:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.