Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 15:49:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ronaldo - El Fenomeno  (Pročitano 184715 puta)
Ucesnik diskusija

mine is the vengeance says the lord - Eric Cartman

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n2310
Citat
@vanyo  .. nemoj porediti jednog argentinskog narkomana sa Fenomenom.
Sta mi bi da poredim Maradonu i Ronalda, stvarno smesno, isto kao kad bi poredio Rnica sa R.Carlosom  Smile ......malo je previse otislo to vase idolpoklonistvo, moguce da je bolje biti pijandura nego narkoman, eto tu je Ronaldo bolji priznajem............ Smile Cinjenica da vam je idol glup k'o qrac a kao u ostalom i Maradona jer i sam veruje u te mesijske licne atribute ne pokazuje realno k'o je bolji igrac. Ronaldo nema vise noge a koliko vidim ni zelju za fudbalom, sto pre se pomirite sa cinjenicom dostojanstvenije ce te ispratiti Ronalda u legendu gde realno i pripada.

Oo. Lol. Wtf. Omg. Ti si najgori nestretnik ovde. Pa uopste nije stvar sta je sada Fenomen!!! Stvar je u tome da je on oplemenio fudbal 5x vise nego Garincha i 10x vise nego matori narkoman cheater u fudbalu i ona komunjara sa kube koja mu prodaje droge!! Pa pogledajte ranije postove ljudi i mucnite glavom sada stvarno! Ako ne mozete to da vidite onda nemojte ucestvovati na ovo j temi vise. Postovacemo samo novosti, ako niste u stanju da zavredite drugo misljenje. To posebno vazi za Gazdu Foruma koji misli da je
Citat
Capo di tutti capi
sto mu i pise iznad avatara. I opet @vanyo rekli su da bi Robinjo i Ronaldo mogli da daju 50 golova po sezoni(strucnjaci) toliko o tome da nema noge i zelju za fudbalom!!!!!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 21:02:37 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n2310
AAAAA!! Pa ovo je sramota!  Cenzura!! Ovo je sloboda izrazavanja. Ovo je gore nego Srbija u komunizmu!! Obrazlozite moderatori ovo odmah!

"""""« Poruku je izmenio/la: Danas u 21:02:37 [Enis - Mafija] » """
« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 21:14:26 od HellProwler »
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Nema sta da ti obrazlozim, samo sredi ponasanje.

Ovo sto sam ti izbrisao iz posta je offtopic i plus vredjanje. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Oo. Lol. Wtf. Omg. Ti si najgori nestretnik ovde. Pa uopste nije stvar sta je sada Fenomen!!! Stvar je u tome da je on oplemenio fudbal 5x vise nego Garincha i 10x vise nego matori narkoman cheater u fudbalu i ona komunjara sa kube koja mu prodaje droge!! Pa pogledajte ranije postove ljudi i mucnite glavom sada stvarno! Ako ne mozete to da vidite onda nemojte ucestvovati na ovo j temi vise. Postovacemo samo novosti, ako niste u stanju da zavredite drugo misljenje.
Sine dobices adekvatan odgovor. Percepcija ti je na nivou kokoske, moguce te je kredom hipnotisati. Ako nadjes negde da sam napisao da Ronaldo nikada nije bio odlican fudbaler secem sebi glavu i uplacujem ti svu imovinu na racun da izgradis Nazario hram. Ovde jeste rasprava o trenutnom igrackom stanju doticne legende, malo ti procitaj napisano da ti opet vise ne bih komentarisao percepciju. Dakle, rezime: sasvim normalna diskusija o "coveku za dve utakmice" (trenutno stanje, za ljude sa jeftinijim ulaznicama). Kada ga vidim da se onako vuce po terenu kao debelo crevo muka me uhvati jer znam kakva je to igracina bio. Ja sam poceo da navijam za svaki klub u je on dosao (osim Milana, ipak imam neke granice  Smile ) kucas na pogresna vrata sto se tice ne ljubutelja Ronalda. Znaci ili bukvar ili razum, nema trece  Smile
« Poslednja izmena: 01. Okt 2008, 21:30:36 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n2310
Ako je otvorena diskusija onda je otvorena diskusija. Ako sam napisao Minicu nisam tebi. A njega sam napao zato sto on krsi pravila koja je sam doneo!!!! Vredjanje. Ja nisam nikoga vredjao. Ja sam rekao ono sto vidim. A slike sam video!!! I ne vidim u cemu je problem . Samo slutim da je problem u iskompleksiranim moderatorima koji su 3 godine kasnije od mene saznali za ovaj foum ( mislio sam  do sada slobodne interenet diskusije, ali ovo je visoki oblik,.... ne, ovo je diktatura u malom, moja sloboda izrazavanja je direktno ugrozena )posle mene!

@vanyo Vidi ovako. Aj ja procitam bukvar a ti procitas stare postove i vidis da je to sve vec razmatrano i onda ti ja kazem da smo vec zakljucili da je Nazariu dovoljno da udahne vazduh sa terena  i da vec previse ucinni za fudbal. Kao Chuck Norris!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 6260 Slide
Za primedbe na radu modova (to jest mene) imas poseban forum, ne ovde. Toliko.

Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
@vanyo Vidi ovako. Aj ja procitam bukvar a ti procitas stare postove i vidis da je to sve vec razmatrano i onda ti ja kazem da smo vec zakljucili da je Nazariu dovoljno da udahne vazduh sa terena  i da vec previse ucinni za fudbal. Kao Chuck Norris!
Ste vec zakljucili? Lepo ajde sad svi da se povinuemo tim vasim epohalno granitnim zakljucima. Prosije receno: bas me zabole sta ste vi zakljucili  Smile Sve najbolje za Ronalda zelim najiskrenije i da Zuba osvoji jos 5 zlatnih lopti ma kakav SF to izgledao u ovom trenutku......... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n2310
Zakljucili smo da mu svi zelimo isto sto i ti samo sto to ne deluje tako ne stvarno kako tebi. I ovim postom peti put zavrsavamo dijalog sa magarcima koji nece da citaju prosle postove nego samo njacu kako ih "zabole" za ostalo sto smo napisali. Kao takav ili takvi niste vredni ucesca na ovoj temi!
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Frizider
Citat
Zakljucili smo da mu svi zelimo isto sto i ti samo sto to ne deluje tako ne stvarno kako tebi. I ovim postom peti put zavrsavamo dijalog sa magarcima koji nece da citaju prosle postove nego samo njacu kako ih "zabole" za ostalo sto smo napisali. Kao takav ili takvi niste vredni ucesca na ovoj temi!
Ne zavrsavamo. Dokle god ucesnike nazivas magarcima dobices repliku. Ovo boildirano je primer klasicne upotrebe nerazumljivog Zulu dijalekta ili bolje: beskonacna upotreba recce ne bez ikakve potrebe. Ne samo sto si nepismen vec i bezobrazan, znaci  Smile na tvoju ocenu da nismo vredni ucesca na temi. Opet za pismene (6.put) apsolutno me zabole sta ta tvoja mala Nazario glavica misli i u kakvoj fantaziji zivi, a ja cu dolaziti na ovu temu stalno, na zalost tvoju posto vidim da ti mentalni sklop (kokoske) ne dozvoljava da prihvatis drugacije misljenje. Znaci maksimalno sam se trudio da ovaj citat svedem u granicama lepog ponasanja.         

Pozdrav za ostale ljubitenje Ronalda (patoloske slucajeve ne racunam)  Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2008, 11:30:13 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 135
Zastava New Karlovci
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia n2310
Pazi micko, ti mene 8x vise vredjas. Magarac je Majka Tereza za ono sto ti meni pises. Ronaldo ako nije najbolji igrac svih vremena onda je svakako drugi. Da li on ima noge ili nema me tako ne interesuje. To su neke aktuelnosti  iz njegovog zivota. A o vaspitanju mozemo da se sastanemo i porazgovaramo kao ljudi o tome jer to pitanje nije pozeljno potezati na ovako uzavrelim sportskim temama..
IP sačuvana
social share
to live is to die
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 117
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 15:49:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.