2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:28:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roland Garros 2008  (Pročitano 41971 puta)
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Motorola 
ovo je bio mec dostojan finala...steta pa su bile na istoj strani zreba...stvarno je bilo uzivanje gledati ih...bravo devojke...

p.s. ako se dobro secam ana bi trebalo da dobije i 10 miliona dolara od proizvodjaca reketa za prvo mesto na wta
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Divan meč

navijao sam za Anu jer mislim da ima više šansi u finalu, Jeca je povređena i mislim da ne bi podnela još jedan meč.

mada u principu uvek navijam za Jelenu jer ima lepši osmeh.

Jbg kad nisu mogle da se sretnu u finalu pa da uživam u odličnoj igri.

Devojke Bravo!!!
I ja isto mislim da protiv Safine Ana ima više šansi , šteta što se nisu Ana i Jelena sastale u finalu ali dace bog da i to gledamo !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Ljudi vidi se da ne poznajete tenis, Safina je igracica koja igra pasivno i napada iz odbrane pobedilka je ovde kao i prosle nedelje udaracice kao sto je Ana, a to su Serena,Kuznjecova ,Sarapova.
Njenoj igri odgovara kada je napadas i onda se ona brani a dobro se zna da na sljaci ako hoces da osvojis poen moras da napadas i da ne gresis.
U slucaju da Ana krene da gresi i da jo stane servis, lako moze da izgubi.

Budite ubedjeni da ce vam Safina vaditi zivce u subotu sa svojim pesnicenjem.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
AleksandarSrbin
Ti to meni ?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Jankovicka bi imala vise sanse od Ivanoc=vicke protiv Safine jer ona ne udara jako i Jankovicka bi je pojela za dorucak.

Cestitam Ani ali ja vise violim Jelenu, ali u svakom slucaju nedo bog da Safina osvoji jer cu umreti od muke.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Jankovicka bi imala vise sanse od Ivanoc=vicke protiv Safine jer ona ne udara jako i Jankovicka bi je pojela za dorucak.
Bez obzira na cinjenicu da se slažemo na politickom delu foruma , za ovu izjavu cu ti jednostavno reci , nemaš blage veze o tenisu , ako te zanima zbog cega javi mi se na pp da te ne blamiram pred ljudima !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia 6260 Slide
Veliko polufinale: "Princ tenisa" protiv "kralja šljake"

Trinaestog dana Rolan Garosa na programu su muška polufinala. U prvom meču, koji se igra od 13 časova na terenu "Filip Šatrije" srešće se aktuelni šampion Rafael Nadal i treći teniser sveta Novak Đoković, dok će posle njih meč odigrati Rodžer Federer i iznenađenje turnira Gael Monfis. Nenad Zimonjić će na terenu "Suzan Lenglen" odigrati finale miks dubla sa Katarinom Srebotnik, gde će im protivnici biti Viktorija Azarenka i Bob Brajan.

Kao drugi i treći teniseri sveta, od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala se očekuje da se sreću u polufinalima svih velikih turnira. Sa druge strane, Rodžer Federer će nastupiti protiv 59. igrača sveta Gaela Monfisa, koji je neočekivano u četvrtfinalu savladao petog nosioca Davida Ferera.

Kao buldožer na mlazni pogon, Rafael Nadal je "pregazio" svakog protivnika na kojeg je naleteo na Otvorenom prvenstvu Francuske ove godine. Svoj savršeni učinak na Rolan Garosu povećao je na 26 pobeda, i ako osvoji ovaj turnir, prestići će rekord legendarnog Bjorna Borga, koji je isti Gren slem osvajao četiri puta uzastopno. Koliko je dominantan na šljaci možemo videti na osnovu sledećeg podatka - otkad se Rafael na Rolan Garosu prvi put pojavio 2005. godine, nije izgubio nijedan meč, dok je ove godine na putu do polufinala izgubio samo 25 gemova, od toga ukupno šest u osmini i četvrtfinalu. Tako je postavio i rekord kao teniser sa najmanje izgubljenih gemova u istoriji turnira.

Ipak, "kralj šljake" ne računa na svoju dominaciju protiv Đokovića.

"Ako ne budem igrao kao što sam igrao do sada, i sa 100 odsto snage i umeća, neću moći da ga dobijem" , izjavio je Nadal, kome će u petak nanovo biti ugrožen do sada neprikosnoveni status broja dva.

Đoković, koji će Španca zameniti na drugom mestu ukoliko pobedi, hvali igru protivnika.

"On igra sve bolje i bolje. Ove godine je mnogo poboljšao servis, pogotovo na šljaci, i igra ofanzivnije nego ranije. Impresivan je. Ipak, moj cilj nije da se pojavim i potrudim, moj cilj je da pobedim", rekao je šampion Australijen Opena, koga je upravo Nadal izbacio sa prethodna dva Rolan Garosa.

Đoković, koji je u svetu poznat kao veliki šoumen, tvrdi da će samo pozitivnim stavom moći da stigne i do finala.

"Naravno da je Rafa favorit, oko toga nema rasprave, ali samo sa pozitivnim stavom i pristupom igri mogu da pozitivno i završim meč", dodao je Novak, koji je poražen u sva četiri dosadašnja susreta sa Nadalom.

Završnica turnira u Parizu slična je onoj u Melburnu: u polufinalu se nalaze prva tri tenisera i jedan naizgled nasumično odabran Francuz.

U Melburnu je Džo-Vilfred Conga iznenadio Rafaela Nadala da bi se u finalu sastao sa Đokovićem, a da li finale čeka i Gaela Monfisa, ostaje da se vidi. Francuski ljubitelji tenisa oduševljeni su činjenicom da imaju predstavnika u završnici, i to baš 25 godina nakon trijumfa Janika Noe na Rolan Garosu.

"Ovo će biti veliki meč, sigurno najveći meč u mojoj karijeri, ali ništa nije gotovo. Godinama sam vredno radio, i očekujem da mi se trud i isplati", izjavio je Monfis, koji je 2004. godine osvojio tri od četiri Gren slema u konkurenciji juniora, kada su mu predviđali sjajnu karijeru.

Sa druge strane, dvanaestostruki osvajač Gren slemova Federer stigao je na Rolan Garos nakon najlošije sezone još od 2001. Uprkos slabijoj formi nego prethodnih godina, niko nije uspeo da ga zaustavi na putu do polufinala.

"Do sada sam odigrao toliko polufinala Gren slemova uzastopno, da očekujem da i ovde pružim svoj maksimum. Ove godine ciljam na osvajanje titule, i nadam se da se put neće ovde završiti", rekao je Federer.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
sve pohvale za igru obe nase teniserke , odigrale su izvanredan mec dostojan i finala!   Smile Smile Smile

jedna je morala pobediti i to je ovaj put bila Ana!   Smile

Neka u svakom duelu pobedi trenutno bolja i spremnija i uvek cemo imati razloga za slavlje...  Smile

Zimonjic igra u 2 finala dublova!!!   Smile Smile Smile

Ana je u zenskom finalu a Djoleta danas cekamo da napravi veliki podvig i srusi spanca na putu do odbrane titule RG!  Smile

stvarno jeste mozda u zadnje vreme "izlizana" tema ali smo mnogo jaki u svetskom tenisu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Impossible Is Nothing

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2917
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ajmo Noleee
IP sačuvana
social share
Na svetu nista lepse,ne moze da postoji,nego sto je nasa ljubav prema Crno-beloj boji !!!
Ponos Srbije
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Live free,die fast

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson K770i
U jebote stis'o Nadal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 00:28:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.