2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ролан Гарос 2013  (Pročitano 18934 puta)
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Ericsson t10
vise gemova i aj zdravo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Ево овако пошто сам много субјективан. Као човек који је последње две године одгледао више његових мечева него рођена мајка сигурно, могу да кажем да је стање овакво што се Ернест тиче.
Човек је тренутно у најстабилнијем психолошком периоду од почетка каријере, човек има све ударце, игра подједнако добро на свим подлогама, не плаши се никога, не усере много зицера, наравно то би било све идеално али идаље је проблем та психа, јесте најстабилнији период и не ломе се рекети, нема неке свађе са судијама као некада и све али једноставно још увек пуца понекад у себи и све је ближи да то ускоро и коначно стабилизује, у Риму где је шљака иста као и на РГ је одиграо екстра, имао је само ту несрећу да укрсти са Рафом али ни ту није био далеко од победе као што рекох да је та психа мало јача. А што се Гаела тиче и њега пратим, претходне турнире у Бордоу и Ници сам одгледао целе, одиграо је врхунски али у тим мечевима није имао тако јаког ривала као данас Бердиха али опет у тим мечевима показивао је слабости али противници нису били довољно квалитетни да то искористе, један Гофан је имао неколико меч лопти и све је својим грешкама усрао. А онда у финалу Нице га цепа један Монтањес просек од играча, и то га цепа 6:0 у првом сету, то се Ернесту није десило последњих 124545467 године. Данас против Бердиха је одиграо добро, али је опет показао да доста зицера лоше решава, имао је насупрот себе играча који доста мање трчи од Ернеста и због тога је имао онолико винера, док у случају са Ернестом то неће бити случај, не кажем да ће Ернест да га пегла 3:0, биће то веома тежак меч али у много бољој форми је Ернест него Монфис иако резултати не показују то драстично али ја до тог закључка долазим на основу игри у тим мечевима, противницима са којима су играли и све, јер не можеш да кажеш да је исто победити некога на турниру у Риму и у Ници. Због свега овога исказаног слободно објективно могу да кажем да је однос 60:40, имајући у виду и публику и све, али то код мог брата не игра улогу он када се истрипује могу и да му се деру док сервира. Субјективно сам наравно убеђен у победу.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
koja je kvota na gulbisa da stavim 100 evra ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Нису још објављене квоте. Рачунам ће буду изједначене
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
kako je moguce da Nadal i Federer imaju po 85 kila ? Obojica su visoki 185cm, a pogledam nadala i pogledam federera i primetim razliku od bar 7,8 kila
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 23:12:31 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung 
Na Tomica 3 i nesto kvota protiv Haneskua grobare,sta mislis o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
хахахаха, ја сад у пролазу видех тај меч и оно на блиц квоте и ја мислио три квота на ханескуа а на овог 1.35, треба то опалити да томић узме два сета, квота ће буде око 1.85-1.9 а свакако треба пробати на неком тикету за ситније да добије. јесте да је ханеску направио пар занимљивих резултата а да је бернард у малом каналу али они су тренутно егал а ако томић понови неке партије од раније може и да га опегла, мада то је мало теже јер нелогично је да направи толике варијације у форми али не искључујем могућност.
поставићу касније парове тамо на теми шта ја мислим
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Gulbis dobija to u hendikepu.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Поштујем свачије мишљење па ће да видимо. Ја мислим да ће Гулбиса опасно да потцени кладионица.
Овако на први поглед за сутра сам приметио следеће:

Де Бекер би могао да намучи Вавринку, мислим да би могао исто и Руфин Томија Хаса па ме јако занима какве ће границе ту да дају. За Томића сам се и ја изненадио кад сам видео 3 квоту, ал мислим да то иде у овер сигурно. Јужњи ће исто да се цепа са Шпанцем, a чекам јако да видим границу на Ђоковића јер мислим да би Гофин могао лепо да га намучи ту. Давиденко зрео за пемзију, ту ћу исто да видим квоте, али ова 1.20 је претерано ниска на Давиденка по мени. На Истомина ми је много велика квота. Вердаско ће ја мислим да се намучи редовно. Типса губи сет сигурно у најмању руку, Багдатис што је гробар рекао јако занимљива квота.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50034
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
The following is Gaël Monfils' record against top 10 players (no. 1 in bold, at least three matches):

Andy Roddick: 5–3
    Marat Safin: 4–0
    Radek Štěpánek: 4–3
    Janko Tipsarević: 4–2
    David Nalbandian: 3–1
    Richard Gasquet: 3–3
    Ivan Ljubičić: 3–4
    David Ferrer: 3–1
    Sébastien Grosjean: 2–1
    Stanislas Wawrinka: 2–1
    James Blake: 2–2
    Nikolay Davydenko: 2–2
    Lleyton Hewitt: 2–3
    Rafael Nadal: 2–8
    Tommy Robredo: 1–2
    Jo-Wilfried Tsonga: 1–3
    Andy Murray: 2–3
    Roger Federer: 1–6
    Juan Martín del Potro: 0–1
    Robin Söderling: 0–3
    Mikhail Youzhny: 0–3
    Novak Djokovic: 0–8

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.