Trenutno vreme je: 17. Maj 2022, 10:38:15
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Rokeri S Moravu (Pročitano 81889 puta)
Zvezda u usponu
Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Picerija Ja smo i zena zakupili supu pod kiriju pa smo u nju napravili malu piceriju Pice su nam velike oci da izbecis i mlogo su ukusne bolesnog da lecis S' maslinke i martadelu tesko ce izedes celu krigla piva jos ide uz to Ref. Picerija, picerija nasa pica ce vi prija kuj je izbliza onjusi u nesvest ce da se srusi picerija, picerija moja zena s' osmehem na licu svakem gostu s' vrata nudi picu E, nasa pica ne sadrzi origano zacin no slaninu i paprike na moravski nacin Zena mi je iz Krusevac i zove se Mica njojzina je specijalnost carapanska pica Dve-tri trunke svinjske sunke rotkvice i druge trice krigla piva jos ide uz to Ref. Ref.
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Raste korov oko plota Zu-te, zu-te zu-te, zu-te digidaj, digidaj dogidaj, digidaj 2x Raste korov oko plota jedan mi se mis'o mota na srcu mi tezak kamen jer me mori ceznje plamen Ref. Zarezujem plajvajz da ti citko pisem ki pupoljak uz tarabu bez sunce uzdisem Staklici su sitni a zovu i' srca zbog teb' pijem vino iz zemljeneg vrca Zu-te, zu-te zu-te, zu-te digidaj, digidaj dogidaj, digidaj 2x Kad se vrnem iz tudjinu s' privremeneg rada ja c' da bidnem mladozenja a ti moja mlada Ref. Zu-te, zu-te zu-te, zu-te digidaj, digidaj dogidaj, digidaj 2x Vid'o sam te osmog marta ispala mi licna karta ja se sagoh van kolone pukose mi pantalone Ref. Zu-te, zu-te zu-te, zu-te digidaj, digidaj dogidaj, digidaj 2x Radisave, ajd narani krave eve sa'cu, samo da progunem kupus
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Seks na eks Ref. Seks na eks i sa sirem gibanica seks na eks to je prava poslastica ojs, ojs, oj Seks na eks upraznjavam svakog dana seks na eks to mi je dusevna hrana ojs, ojs, oj Onomad na pregled sistematski doktor me posavetovo bratski za tvoj problem nisu drugi krivci opusti se, relaksiraj zivci Ref. Vezbam jogu kolko vise mogu a uz ratluk treniram karatluk odricem se od hranu gurmansku prelazim na vegetarijansku Ref. Nema vise da me ljubav steza ljubimac sam kratkotrajnih veza preko dana osacujem metu a u ponoc odlazim u stetu
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Senjorita por favor Svastika mi poludela nacisto ce me sa'rani Spaniju je zavolela preko paket-aranzmani Ref. 2x Senjorita por favor plakni noge u lavor nemas pojma s' kastanjete mlatis ki sa zvecku dete senjorita por favor Haljina ti na cvetici uvrnuta sa volani al' pronadjoh i falinku imas noge ki dzivdzani Ref. 2x Senjorita igra bosa sve skakuce po prasinu a kosa joj je preko nosa ulepljena od vrucinu Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Silikoni U ulici Strahinjica Bana tanga-gace vire sa svih strana jer plitke farmerke sve devojke nose s' kvarcovanu kozu se ponose Vorspiel Advertajzing, intertejnment i PR-mladici parkirali skupa kola ne moz' basti prici Svaki ima tri devojke i dva telefona za parking nema brige to je treca zona Ref. 2x Silikoni, silikoni ribe kao avioni svaki kafic bas je fini u silikonskoj dolini Svi za pice im'u pare a niki ne radi svi udisu auspusi tako vole mladi Opusteno sve do jutra zivot je pred njima vazno da u kabriolet uvek radi klima Ref. 2x Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
SMS Zna se da mobilni ima razni zvuci ja ga, brale, celog dana vucaram u ruci baterija kad istekne, frustiram se ceo mobilni mi je na meni najvazniji deo kad nemam domet, 'vata me bes jer ne mogu da posaljem vazan SMS Ref. 2x Sta sve nece Srbin da izmisli, SMS, SMS bas nam prija satelitska posta, SMS, SMS sve je skupo, dugovi pritisli jedino nas SMS ne kosta S' SMS-om covek salje sta se seti telegrami, razglednice, pisma i paketi politicke poskocice, najnovije psovke ispisujem s' SMS-om i to bez olovke kad nemam domet, 'vata me bes jer ne mogu da posaljem vazan SMS Ref. 2x Ljubavnici javljam da cu da okasnim a mojega kuma castim s' jednim vicom masnim zenu lazem sa daljine sa poruke razne mobilni mi placa parking, racuni i kazne kad nemam domet, 'vata me bes jer ne mogu da posaljem vazan SMS Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
Tajna vecera Na tajnu veceru omiljena lica (2x) Na tajnu veceru pristigose gosti kuj ce pored koga da razmesti kosti (jao, kakvi gosti, Boze me oprosti) U brata Albanca pun tanjir prebranca u brata Slovenca teleca kolenca u brata Bosanca tepsija ribanca u brata Hrvata hrvatsko-srpska salata Ref. Na tajnu veceru omiljena lica kadrovi strukture sa raznih sednica na tajnu veceru zdravica je prava svi iskreno zele da komsiji crkne krava Neki ce da pije, neki ce da mezne ali svaki gleda da komsiju zezne (jao, kako svaki vole da komsiju zezne) Ispred Srbijanca sarma sa rebarca ispred Makedonca tetovac iz lonca ispred Vojvodjanca cinija rezavca ispred Crnogorca spikovana ovca
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
U Beograd stize glas Ref. U Beograd stize glas ajd obidjite i nas razglednice sa svih strana prestizu ni svakog dana Mladenovac, Obrenovac Lazarevac i Krusevas Nis, Cacak i Valjevo Novi Pazar i Kraljevo Raska, Uzice i Ljig Smederevo i Svrljig i Paracin i Loznica Golubac i Mionica Nista nema da vi smeta svi su puni kvaliteta to je moj rodni kraj moj zavicaj Ref. Pirot, Vranje i Knjazevac Kragujevac, Pozarevac ma gde bio, kud god pos'o tu si uvek dobro doso Kursumlija, Aleksinac Ivanjica i Sjenica Prokuplje i Bujanovac Vlasotinci i Leskovac Rakija se ovde pravi da Evropu svu podavi to je moj rodni kraj moj zavicaj Ref. Arandjelovac i Bor Rudnik, Tara, Zlatibor Osecina i Lajkovac i Negotin i Petrovac Svetozarevo i Plana Cuprija i Despotovac Majdanpek i Zajecar i Palanka i Svilajnac Tu su pravi domacini i svi redom ljudi fini to je moj rodni kraj moj zavicaj Ref. Becaj, Ada, Mol i Senta Subotica i Kikinda Sombor, Vrsac, Novi Sad sve od lepseg lepsi grad Ruma, Sid i Mitrovica Futog, Sremska Kamenica Dobanovci, Budjanovci i Dobrinci i Djurinci Tu su prave domacice i u glavnom lepotice to je moj rodni kraj moj zavicaj Ref. Zrenjanin i Apatin ako imas ukus fin Pancevo i Debeljaca jos su sladji od kolaca Zemun, Pazova i Ovca a i Krnjaca i Borca Bela Crkva, Bavaniste Vrbas, Kovin i Zitiste Tu se peva i lumpuje na daleko sve se cuje to je moj rodni kraj moj zavicaj Ref. Slusaj sad da ti kazem Prizren, Pec i Djakovica i Titova Mitrovica Pristina i Urosevac Gnjilane i Orahovac Vredan narod ovde zivi i nada se perspektivi to je moj rodni kraj moj zavicaj Ref.
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
U ljubavnu ladju nasu Da ti krijem vise necu nisam s' tebe nas'o srecu probali smo, al' ne ide sad kako ni bid'e Ref. 2x U ljubavnu ladju nasu desio se kvar jer nije ni sudjeno da bidnemo par S' drugog probaj posle mene mozda ce ti bolje krene kad omanes, kuj ga sije vrlina ti nije Ref. 2x
Zvezda u usponu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
SonyEricsson K-750i
U nasega Rajka golema svirajka U nasega Rajka noge ki vrljike a oci mu kao punjene paprike u nasega Rajka klempave su usi redovno ih mrda kad cigaru pusi Ref. U nasega Rajka golema svirajka pa ga svaka cura dirka da joj malo svirka U nasega Rajka na razdeljak kosa da ljubi devojke ne moze od nosa u nasega Rajka zubi ki tarabe i zbog to ga cack'u seoske barabe Ref. 2x
Trenutno vreme je: 17. Maj 2022, 10:38:15
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .