2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 275172 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Polako... mozda covek ima los period... mozda stvarno ima mononukleozu kao sto se pricalo... i Sampras je gubio broj 1 Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zajebana veza izmedju tenisera i mononukleoze.....Ancic, Federer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.15;
mob
Nec 
Od ponedeljka on je drugi igrač Smile
IP sačuvana
social share
Potpis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6120
Pao Federer sad dolazi vladavina Nadala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
nece to biti dugo,aj malo razmisli,koliko titula nadal ima da brani sledece godine,a federer koliko ima da se nadobija poena,to je pod jedan,a pod dva,nadal ce decko mozda vec sledece napustiti tenis zbog kolena koja su davno u autu,ali on ih forsira samo da bi jednom bio 1. na svetu,zbog toga mu skidam kapu,ali federer ce sledece godine dobiti mnogo vise poena!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Ma tu pricu o time kako ce Nadal da batali tenis zbog kolena pricaju samo oni kojima je krivo sto je on tako munjevito napredovao. Covek je fenomenalno fizicki spreman i u prethodne dve godine ja se ne secam da je imao neku ozbiljniju povredu.

Razmislite malo svi koji se vadite na tu pricu sa kolenima!!! Zar je moguce da neko toliko unisti kolena a da nikada nema ni jednu povredu istih??? Pa ocigledno je da su to gluposti!!!

A sto se tice Federerovog povratka, pa i tu pricu slusamo godinu dana pa nikako da se desi. Samo je gori i gori. Prosle sezone nije ispadao od Karlovica i Simona!!!

Najbolji dani Federera su iza nas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Jao,ala ti se*es,imas 100 razgovora sa nadalom koje su pravili dobri novinari,poznatih sportskih novina na kojima je govorio da ce verovatno napustiti tenis ubrzo!!!Brate,mnogi ljudi nemaju bukvalnu povredu,kao pad,vec prosto smetnje,a sto se federera tice,moguce je i da se vrati,mislim agasi je u 33 bio prvi,a pre toga je imao par slbaih sezona,a federer ima 27godina,sto 6manje,a to je mnogo!!!!

PS:kada nadal bude uspeo da bude proglasen za najboljeg sportistu 4puta za redom,neka mi se javi
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 15:28:13 od Luka Reflex »
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ma tu pricu o time kako ce Nadal da batali tenis zbog kolena pricaju samo oni kojima je krivo sto je on tako munjevito napredovao. Covek je fenomenalno fizicki spreman i u prethodne dve godine ja se ne secam da je imao neku ozbiljniju povredu.
Covek kondicione radi u bazenu jer ne sme da trci. To su njegove i reci njegovog trenera.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia n70
pa gledaj ima da brani nadal bodova ali federer je branio i mnogo vise prethodnih godina i uspeo je,medjutim nadal ce sigurno igrati tu nemaa price on je mnogo mlad i talentovan da bi napustio tenis,a federer je taj koji ako bude 2,nece imati motiva jer onda nije oborio rekord ostajanju na prvom mestu ne znam koliko nedeleja ,da bi oborio rekord treba mu da bude prvi do jula sledece godine.....
covek se mozda i zasitio,ali cinjenica je da je nadal u najboljoj formi,osvojio najvise turnira,wimbledon i roland garros
i nece mu biti problem da odbrani te bodove ja bih rekao,pogotovo sto ce dobiti nove jer ove godine je ispadao u finalu nekoliko puta tako da sledece godine ako nastavi ovako to je njegovo....
sta roland garros da ne osvoji nema sanse,hamburg....
wimbledon ne znam ko ga moze zaustaviti sem federerea ali on nikad nece biti ono sto je bio i ove godine je u finalu uzeo 2 seta na tie break....
mislim to su cinjenice....

@SF....a na mecevima trci...
daj ne sme da trci ne vidis ga na terenu,jadan ne moze da stigne loptu
« Poslednja izmena: 01. Avg 2008, 15:38:45 od Lord_Vader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1687
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Jao,ala ti se*es,imas 100 razgovora sa nadalom koje su pravili dobri novinari,poznatih sportskih novina na kojima je govorio da ce verovatno napustiti tenis ubrzo!!!Brate,mnogi ljudi nemaju bukvalnu povredu,kao pad,vec prosto smetnje,a sto se federera tice,moguce je i da se vrati,mislim agasi je u 33 bio prvi,a pre toga je imao par slbaih sezona,a federer ima 27godina,sto 6manje,a to je mnogo!!!!

PS:kada nadal bude uspeo da bude proglasen za najboljeg sportistu 4puta za redom,neka mi se javi

Kada neko padne kao sto je to sada slucaj sa Federerom, najlakse je pozivati se na staru slavu. Kao on je bio najbolji sportista 4 puta za redom, pa kao on je bio 4 godine na mestu br.1 na atp...itd. Ja sve to cenim i ja to razumem, ali se od stare slave ne zivi. Sve to cime se ti hvalis je BILO, a sada su dosli neki novi momci koji ciste tog istog sampiona kao da ne postoji na terenu.

Prema tome najkorektnije bi bilo da lepo priznas da je Nadal najbolji teniser sveta da ce ubrzo i Nole biti ispred Federera, a to sta ce biti sa Nadalovom karijerom da sacekamo pa cemo videti. Ali jedno je sigurno, momak koji ima 21-22 godine sigurno nema toliko problema da bi napustio tenis, ili bilo koji drugi sport.

@SF....a na mecevima trci...
daj ne sme da trci ne vidis ga na terenu,jadan ne moze da stigne loptu

Ma da, Nadal ce da igra jos do kraja godine i napustice tenis. Nemoze da trci... Smile Smile
Kako to zvuci pateticno kada ga izgovaraju oni koji navijaju za Federera. Ljudi shvatite to je smesno!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.