2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 274889 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Pa baš zbog toga "rano" njegovih godina i kvaliteta igre ! Smile
Nemoj te se iznenaditi da na sledecem turniru Rafa ispadne u ranoj fazi , ja ocekujem da ce Nole izvuci pouku iz ovog Vimbldona i biti još bolji  !

Pa to je moguce...
Jer Rafa je do sada bio uzasan na betonu...znaci,nadamo se da ce tako nastaviti.. Smile

Nadalu odgovara što sporija podloga, a na betonu ladno puca od Noleta.

Nadal je tip igrača , čija se igra bazira na fizičkoj snazi, i brzini , i kad mu protivnik da vremena da se namesti na forhend , to je gotov poen.

Na betonu, i ostalim brzim podlogama je mnogo drugačije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Нолету нико не може ни "присмрдети" на бетону...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ove godine jedino Federer bez Grand Slama jedan ima naš "dokoljenko" !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia N70
Ljudi, Nadal je sljaku doktorirao, to se svi slazu, ali zna i na ostalim podlogama da igra. Nije dominantan kao na sljaci, ali je i tu medju prva 3 tenisera sigurno. Osvajao je on masterse i na betonu.

Zao mi Federera, ali opet s druge strane sam i srecan, ne mora bas sve rekorde da poobara, nek ostavi neki Samprasu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Citat
PS:Nole im jos nije do kolena
Da narocito posle osvajanja Australien opena , koji si ti tip ...Smanjite malo doživljaj , jedna izgubljena bitka i to od Safina bivšeg broja jedan i ovogodišnjeg polufinaliste i odmah pljuvacina...

Bas ovako mislim,Novak je sigurno jedan od najboljih na svetu,ali jos je on zelen za ovu dvojicu,to sa pravom kazem,jer ko je gledao wimbledon,tacnije celo finale,zna o cemu govorim,ovi dvojica su odigrali jedan od najboljih meceva ikada,novak ne bi izdrzao,ali ovo nije njegova tema nego Federerova,tako da nastavimo o njemu...

Nadam se da ce napraviti uspeh na US openu i da ce osati prvi..

a sad,imam da vam kazem nesto veoma zanimljivoo:ne znam da li citate Blic,ali ima jedna tema gde zena astrolog govori za poznate licnosti,i na pocetku godine bio je Federer.Za njega je rekla da ce mu ova godina biti najlosija od svih,a da ce sledeca biti jedna od najboljih

ispada smesno,ali do sada je tako,nadam se da ce u sledecoj biti maestralan
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N95
Stim sto su Nadal i Federer imali laksi zrijeb od Noleta,pogotovo Nadal...
Nesreca je bila,sto je naisao na Safina koji je u odlicnoj formi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
lepo rece neki lik na b92 Smile
ja kao Srbin imam za koga da navijam a vas ostale ko jebe Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia N95
lepo rece neki lik na b92 Smile
ja kao Srbin imam za koga da navijam a vas ostale ko jebe Smile Smile

Normalno...
Nije mi jasno kako neko pored Novaka,Tipsarevica,Ane,Jelene,Zimonje i ostalih moze da navija za neke tamo desete,aj vec da nemamo tenisere...pa i nekako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Pa fazon je taj da se Federer pojavio kad i kad na teniskoj sceni. Možda bi malo bilo i glupo kad bi neko, ko je navijao za Federera, počeo "odjednom" da navija za Đokovića bez obzira što je taj neko iz Srbije.
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Sarajevo, Horde, BOG i čaršija !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8618
Zastava Saraj'vo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6230i
Federer prvi put suznih očiju: Ovo je prava katastrofa

ROGER FEDERER je jedan od onih ljudi koje je gotovo nemoguće vidjeti nesretne. Švicarac u pravilu gubi samo nekoliko puta godišnje, a ukoliko ga ikada i vidite suznih očiju, to su uvijek suze radosnice kao posljedica još jedne "kante" koju je spremio u svoje ionako prenatrpane vitrine. No jučerašnji gubitak wimbledonskog trona pao mu je teže nego što je i sam mogao očekivati. Nakon pet uzastopnih pobjeda, krunu je morao proslijediti Rafaelu Nadalu i vjerojatno prvi puta iskusiti osjećaj koji je toliko puta priuštio svojim protivnicima. Osjećaj velike tuge i teškog poraza.

Press konferencija nakon finala u All England klubu valjda nikada nije počela kasnije. Detronizirani kralj je crvenih i suznih očiju ušetao u press centar nešto poslije deset sati i iako je započeo s priznanjem na račun obojice, gorčina je vrlo brzo isplivala na površinu.

"Obojica smo igrali jako dobro. Kiša mi nije puno pomogla...na koncu nisam pobijedio, zar ne? Cijelo sam se vrijeme borio s vjetrom, a pred kraj je bilo i poprilično mračno. No to sve nisu isprike. Ovo je vjerojatno najteži poraz u mojoj karijeri", priznao je Švicarac.

"Gubitak u Parizu je bio ništa naspram ovim"

Neupitno je da Nadal ima recept za Švicarca. Međusobni je omjer sinoć još malo povećao u svoju korist i sada se on zaustavio na impresivnih 12-6. U 2008. Španjolac je uzeo sva četiri okršaja, a sinoć je prvi puta slavio "u gostima", na wimbledonskoj travi gdje svjetski broj jedan nije poražen još od davne 2002. i meča protiv Marija Ančića. Federer je još jednom ponovio probleme sa svjetlom, kao da je ipak pokušao naći barem prividnu ispriku.

"Na koncu više nisam mogao vidjeti protiv koga igram. Nisam ništa naučio od današnjeg poraza,  posebno ne kako igrati protiv njega na travi. Ovo je zaista bolan poraz. Gubitak u Parizu je bio ništa, ovo je prava katastrofa."

Nije se složio da je ovo jedno od najboljih finala u povijesti Wimbledona. Najduže svakako je. 4 sata i 48, čak 32 minute duže od onog između Jimmyja Connorsa i Johna McEnroea iz '82. godine.

"Za nekoliko godina ću možda moći reći da je ovo bilo veliko finale. Sada nisam baš siguran, previše sam toga propustio u prvom i drugom setu."

Osim što mu je uzeo wimbledonsku krunu, Nadal mu puše za vrat i na ljestvici najboljih. Nikada u proteklih par godina nije bio bliži, a u nastavku sezone ima puno manje bodova za obranu od Španjolca. Federer na tu konstataciju samo odmahuje rukom.

"Pišite vi što hoće. Sad ću pokušati osvojiti medalju na OI, titulu na US Openu i ostvariti dobar kraj sezone. To je to", zaključio je i napustio press salu.

Index
IP sačuvana
social share

Evropa = UEFA = EHF = Mafija !!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.