2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 272801 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Iznenađenje! Rodžer Federer stigao u Srbiju!

Švajcarski Dejvis kup tim će u Novom Sadu igrati u punom sastavu, s obzirom da je u sredu popodne u Srbiju stigao Rodžer Federer.

Trenutno osmi teniser sveta, Rodžer Federer igraće u prvom kolu Dejvis kupa protiv Srbije u Novom Sadu, iako prvobitno nije bio prijavljen u sastav. Prvi reket švajcarskog tima biće Stanislas Vavrinka, koji je osvajanjem Australijan Opena postao treći igrač sveta.

Bogdan Obradović je prijavio tim u sastavu: Dušan Lajović, Nenad Zimonjić, Illija Bozoljac i Filip Krajinović.

Naš tim biće značajno oslabljen neigranjem najboljih - Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića, dok je Viktor Troicki van konkurencije zbog dobro poznate suspenzije, tako da su Švajcarci favoriti za prolaz u narednu rundu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je proteklih dana bio na odmoru na Kopaoniku.

Vavrinka: Pogledajte koga sam sreo u Novom Sadu!

Švajcarski teniseri doputovali su u sredu u Novi Sad na megdan Srbiji, a dolazak Rodžera Federera očigledno nije iznenadio samo nas.

Vest da će Švajcarci protiv Srbije u prvom kolu Dejvis kupa igrati u najjačem sastavu, sa Rodžerom Federerom u timu, iznenadile je sve.

Koliko nas u Srbiji, tako i Švajcarce.

Očigledno da i reprezentativci te zemlje nisu očekivali da će njihov najbolji teniser biti u timu sve do polaska u Srbiju.

To potvrđuje i fotografija (iznad) koju je Stanislas Vavrinka okačio na svoj Twitter profil.

Osvajač poslednjeg Australijan opena i od nedavno treći teniser sveta, fotografiju je prokomentarisao izjavom: "Pogledajte koga sam našao u Novom Sadu... Rodžera Federera i selektora Severina".

Izvor: http://mondo.rs/

Pa jesi mi dobaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!
Pravac NS, a 'dinu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
- Gospodine, ličite mi na Federera!

- I am Federer!

Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2014, 10:25:50 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
- Gospodine, ličite mi na Federera!

- I am Federer!

Smile

Fenomenalno  Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
I zvanično: Federer igra Dejvis kup protiv Srbije

Osvajač 17 grend slem titula, Rodžer Federer prijavljen je u tim Švajcarske za meč protiv Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa u Novom Sadu.

Pored Federera, za Švajcarsku će nastupiti Stanislas Vavrinka, a prijavljeni su i Marko Kjudineli i Mihael Lamer.

Prvi meč u petak počinje u 14 časova, dubl za koji su prijavljeni Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić startuje u 15 časova u subotu, dok nedeljni program počinje u 13 sati.

Dosadašnji međusobni skor ove dve reprezentacije je 2-2, a poslednji put u Ženevi 2006. je Srbija i Crna Gora poražena u plej-ofu Svetske grupe.

Fedrinka "rasprodao" SPENS!

Učešće Rodžera Federera i Stanislasa Vavrinke u Dejvis kup meču Srbija - Švajcarska izazvalo je veliko interesovanje Novosađana. Rasprodate karte za petak.

Novak Đokovićneće igrati u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa Srbija - Švajcarska, ali su zato u Novi Sad stigli taze šampion Australijan Opena Stanislas Vavrinka i osvajač 17 grend slem titiula, čovek koji je 302 nedelje proveo na čelu ATP liste, Rodžer Federer - treći i osmi teniser sveta.

Iako srpskom timu nedostaju tri najbolja igrača (Đoković, Tipsarević i Troicki) interesovanje za ovaj meč u Novom Sadu je veliko, te je jutros pola sata pre otvaranja blagajne Sportsko-poslovni centar Vojovodina red ispred bio dug 40 metara.

Kako su nam potvrdili u Spensu karata za prvi dan takmičenja više nema, dok je za subotu i nedelju ostalo još malo.

SPENS ima kapacitet 6.500 stolica, a najjeftinija karta za singl mečeve je 800 dinara.

DK: Bozoljac na Fedeksa, Lajović protiv Vavrinke

Meč 1. kola Svetske grupe u petak u Spensu otvoriće Ilija Bozoljac i Rodžer Federer, a zatim će igrati Dušan Lajović i Stanislas Vavrinka, odlučeno je žrebom u Novom Sadu.

Duel Švajcarske i Srbije startovaće od 14 časova u petak, za kada je zakazan prvi singl meč u "Spensu", dok će pola sata nakon završetka tog meča početi drugi singl.

Poslednjeg dana takmičenja, u nedelju od 13 časova, prvi će na teren Lajović i Federer, a zatim će uslediti drugi singl meč između Bozoljca i Vavrinke.

Ilija Bozoljac je do sada jednom u karijeri igrao protiv Federera. Bilo je to u drugom kolu Vimbldona 2010. godine, kada je srpski teniser uspeo čak i da osvoji jedan set protiv tada drugog igrača sveta.

Mladi Dušan Lajović, 102. teniser na ATP listi, nikada se nije sastajao sa trenutno trećim igračem sveta, koji je nedavno osvojio prvu grend slem titulu u karijeri - Australijan Open.

Srbija duel u Novom Sadu dočekuje bez udarne trojke - Novaka Đokovića, povređenog Janka Tipsarevića i suspendovanog Viktora Troickog.

Pobednik 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa sastaće se u četvrtfinalu sa boljim iz meča Belgija - Kazahstan, dok će poražena selekcija igrati u baražu za ostanak u najelitnijoj grupi.

Dosadašnji međusobni skor ove dve reprezentacije je 2-2, a poslednji put u Ženevi 2006. je Srbija i Crna Gora poražena u plej-ofu Svetske grupe.

Federer: Nemam problem sa Đokovićem

"Novinari stvaraju određenu sliku o našem odnosu, jer žele da se najbolji igrači međusobno mrze. To nije slučaj sa nama", priznao Švajcarac u Novom Sadu.

Iznenadno pojavljivanje Rodžera Federera u Srbiji za meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa iznenadio je mnoge. "Ne sve", poručio je Švajcarac.
"Uvek sam otvorena mala vrata za nastup u Novom Sadu. Drago mi je što sam ovde, što ću provesti nedelju sa nekim od svojih najboljih drugova. Uzbuđen sam zbog toga od odlaska iz Australije i nisam mnogo umoran", rekao je jedan od najboljih tenisera u istoriji na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Federer će u petak, prvog dana okršaja Švajcarske i Srbije, igrati protiv Ilije Bozoljca, sa kojim se sastao u uzbudljivom meču na Vimbldonu, 2010. godine (pobedio 3:1).

"Prioritet mi je da pobedim sutra. U tenisu ne razmišljate previše unapred. Razmišljam o vikendu. Znam da imamo šansu da pobedimo", rekao je on.

Dolazak Rodžera Federera u Srbiju bio j dobar povod i za razgovor o njegovom odnosu sa Novakom Đokovićem, koji nažalost neće nastupiti za našu Dejvis kup reprezentaciju.

"Moj odnos sa Novakom je dobar i jasno je da novinari stvaraju određenu sliku jer žele da se najbolji igrači međusobno mrze. To nije slučaj. Nemam problem sa njim. Imali smo nekoliko žestokih mečeva, ali van terena je sve u redu, radili smo mnoge stvari zajedno, uvek smo se viđali. Ne izbegavamo se".
"Srećan sam zbog njegove karijere. Igrao sam protiv njega kada je počinjao karijeru, napravio je neverovatan uspeh i veoma mi je drago zbog njega. Drago mi je što sam u Srbiji prvi put. Naravno da smo se svi nadali da će on doći ovde, ali nažalost nije mogao", dodao je Federer.

Izvor: http://mondo.rs/

Malo kasnim, ali da izvestim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.107
"Samo neka je Rodžer zdrav"

Legendarni Pit Sampras kaže da Rodžer Federer može da igra još najmanje tri, četiri godine.

Bivši prvi teniser sveta, Amerikanac Pit Sampras, smatra da bi švajcarski as Rodžer Federer mogao da igra još četiri godine i prebogatoj riznici od 17 gren slem titula doda još neki trofej.
Govoreći pred egzibicioni meč protiv Andrea Agasija 3. marta u Londonu Sampras je izjavio da je impresioniran "Federerovom dugovečnošću".

"Zapanjen sam da je još željan tenisa. On je ostvario sve u ovoj igri i mogao je sutra da ode sa sjajnim osećajem. Međutim, želi i dalje da putuje i da se takmiči, osećam strahopoštovanje prema njemu. On je istinski sportista", rekao je Sampras, a prenosi AP.

Nakon razočaravajuće 2013. godine, Federer je sa novim trenerom Stefanom Edbergom rešen da u ovoj sezoni ostvari nove uspehe.

"Mislim da će dosta toga dobrog uraditi ove godine, pod uslovom da igra svoj najbolji tenis. Što se tiče gren slema, mislim da Federer najveće šanse ima na svojoj omiljenoj travnatoj podlozi u Vimbldonu", ocenio je Sampras.

Slavni Amerikanac je okončao karijeru u 31. godini, dok je 32. godišnji Švajcarac nagovestio da bi mogao da igra i na Olimpijskim igrama u Riju 2016.

"Sve dok je Rodžer zdrav i uživa u tenisu, mogu da ga vidim da igra još tri, četiri i više godina", kazao je Sampras.

Federer, bivši neprikosnoveni svetski broj jedan, trenutno zauzima osmo mesto na ATP listi.

Izvor: http://www.mondo.rs/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Ericsson t10
Jedan je maestro  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Samsung Galaxy S24
U polufinalu na megdan Novaku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 27.0
mob
Nokia Asha 302
Jedan je maestro  Smile

Istinski sampion, grande Federer!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.117
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Samsung 
Bez dopinga bi u karijeri postigao manje nego jedan Troicki recimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.