2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li je Federer najbolji teniser svih vremena?
Da
56.7%  (118)
Ne
30.8%  (64)
Mozda
12.5%  (26)
Ukupno glasova: 208
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Roger Federer-Fan club  (Pročitano 272800 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Колики би трип био да Бердих онако, рутински из сенке фазон освоји  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
samo da ne padne skidanje gaca protiv nadala u polufinalu... onako refleksno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Колики би трип био да Бердих онако, рутински из сенке фазон освоји  Smile

Mоже брате свако да освоји. Мој фаворит је Вавринка.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
... ali, ako bude igrao ovako tokom cele godine, moze da se nada jacim turnirima i povratku u top 3, s obzirom na (ne)uspehe od prosle godine.

Ако освоји АО он је у топ3!!
« Poslednja izmena: 22. Jan 2014, 23:05:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia Asha 302
Doktor Federer, sta reci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Federer: Inspirisao me je Vavrinka

Švajcarac Rodžer Federer rekao je da je zadovoljan što je ponovo u polufinalu Australijan Opena i da se nada finalu sa sunarodnikom Stanislasom Vavrinkom.

Švajcarac Rodžer Federer rekao je da je zadovoljan što je ponovo u polufinalu Australijan Opena i da se nada finalu sa sunarodnikom Stanislasom Vavrinkom.

Federer je u borbi za polufinale u Melburnu pobedio Britanca Endija Marija sa 6:3, 6:4, 6:7 (8:6), 6:3, i sada ga očekuje susret sa najboljim teniserom sveta Rafaelom Nadalom.

„Pravo je zadovoljstvo ponovo igrati u polufinalu ovde. Osećam se drugačije sada posebno zbog loših rezultata koje sam imao na Vimbldonu i US Openu. Drago mi je i što ću odbraniti bodove od prošle godine, to je bitno u mojim godinama. Sviđa mi se i što još jedan Švajcarac igra u polufinalu, to je prvi put u istoriji. Bio sam presrećan zbog Stanislasa, zato što se i prošle godine trudio, ali nije uspeo. Nisam sve vreme dok sam igrao razmišljao o njemu, ali me je definitivno inspirisao. Ovo je za mene niz iz snova, nadam se da ću nastaviti tako i protiv Rafe“, rekao je Federer.

U drugom polufinalu sastaće se Stanislas Vavrinka i Čeh Tomaš Berdih, a Federer se nada švajcarskom finalu.

„U ovom trenutku počinjete da razmišljate o tome da ćete se istim letom vraćati kući. Očigledno je da sam zabrinut zbog svog meča, ali ću definitivno gledati i njegov, nadam se da će uspeti, a tako će i na mene preneti pritisak. Ali, biće to dobar problem. Igrao je odlično, ne samo protiv Novaka, već od početka turnira, početka sezone. Konačno dobija poštovanje koje zaslužuje u našoj zemlji, ali i na celom turniru. Lepo je videti to“, istakao je Federer.

Nadal je poslednjih godina zabeležio niz pobeda nad Federerom, posebno na Gren slemovima. Na pitanje da li ga ohrabruje činjenica da Španac ima problema sa levom rukom i da zato ne servira dobro kao i obično, Federer je rekao:

„Da, ali onda 210 bombi dolazi ka meni. Ko zna, teško je igrati protiv njega, to je sigurno. Meni je drago što mi se pružila prilika da opet igram na Gren slemu sa njim. Ni ne sećam se kada smo poslednji put igrali. Skor u međusobnim susretima ide u njegovu korist, ali popričaćui sa Štefanom, mislim da ima dobre ideje kako da pristupimo tom meču. Sigurno ćemo se dobro pripremiti, a ja se nadam da ću pobediti“.

Izvor: B92

« Poslednja izmena: 23. Jan 2014, 00:18:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Cini mi se da je Federer postao toliko opusten... Ne mislim da ga boli uvo za osvajanje velikih turnira i mislim da ne ostaje zbog kinte, vec mi se jednostavno cini da bas uziva... Ovo je nesto sto treba gledati, jer ko nije gledao Federera na vrhuncu karijere, sada mozda moze videti jednog tenisera na vrhuncu tenisa, a toga malo ima i veoma retko! P.S. Nadam se da ce me ljudi razumeti sta sam hteo reci  Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.59.10
mob
Apple iPhone 7
jbg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49799
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Могла би ово бити добра сезона за Федерера. Само нека настави овако. Smiley
« Poslednja izmena: 26. Jan 2014, 13:00:00 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 197
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.